Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby tomas1870 » Sat Mar 30, 2013 3:16 pm

Perfektne! To som si aj myslel ale chcel som si to overit. Moja klasicka trasa ma 1500km, chodievam to pravidelne len doteraz bez waze, som zvedavy ako to bude aktualizovane, tam su zapchy na dennom poriadku...
Uz iba jedna otazka, oplati sa mi na symbian instalovat nejaku beta verziu? ( z tych starsich predpokladam kedze som sa niekde docital ze pre symbian sa uz dalej apllikacia nevyvija)
Dakujem za odpovede
tomas1870
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 27, 2013 1:23 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby Steinj » Sat Mar 30, 2013 2:22 pm

Přesně tak je problém s delšíma trasama. Býval problem i s trasama přes 200km ted se to asi posunulo na 1000 km. Já sem ted třeba ve francii trasu domu což je zhruba 1000 km mi to najde, ale když chci najít alternativy tak je problem.
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 244
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Re: Problem pri vypocte dlhsej trasy

Postby porubcan » Sat Mar 30, 2013 1:48 pm

Waze je obvykle schopné zrátať trasu do cca 1000 km. Čím dlhšia cesta, tým náročnejší prepočet.
Môžeš skúsiť to rozdeliť, napríklad najprv Graz a až odtiaľ do ciela

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5914
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 737 times
Been thanked: 1671 times

Problem pri vypocte dlhsej trasy - vyriesene

Postby tomas1870 » Sat Mar 30, 2013 1:39 pm

Ahojte, som tu novy, mam waze iba par dni ale som nadseny, hned som si aktivoval data v roamingu :D
Mam problem: waze mi nedokaze vypocitat cestu ak je ciel dalej, konkretne pojdem o tyzden do Talianska, a nasiel som si miesto kam idem, zadal som si start (mam Nokiu C7 cize pouzivam verziu pre Symbian) pride oznam "Pocitam trasu cakajte..." a potom iba "Hups Couldnt find a route" alebo inokedy napise "Hups server neodpoveda"
Waze nepodporuje planovanie cez viacej krajin alebo to bude iba problem s Talianskom? Skusal som viac cielov v Taliansku a ani pri jednom mi to neslo.
Last edited by tomas1870 on Sat Mar 30, 2013 11:58 pm, edited 1 time in total.
tomas1870
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 27, 2013 1:23 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: bures, jardacz