Bug v zadávání čísel domů

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, guri211, GinBook

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby porubcan » Tue Apr 09, 2013 3:52 am

1. - s tým nič nespravis. je to podobný prípad ako Hospodárska v Trnave.
2. - to bude asi potrebné vždy vyhodnotiť individuálne. Hlavne so zreteľom na pridanu hodnotu pre užívateľa.
3. - ako píše Vlado.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5678
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1544 times

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby Erin0147 » Tue Apr 09, 2013 6:25 am

porubcan wrote:1. - s tým nič nespravis. je to podobný prípad ako Hospodárska v Trnave.
2. - to bude asi potrebné vždy vyhodnotiť individuálne. Hlavne so zreteľom na pridanu hodnotu pre užívateľa.
3. - ako píše Vlado.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2


1. tku vyriesim tak ako je v GIS oznacena ulica /z oboch stran/, akonahle bude funkcne aj cislovanie navi pre wazerov bude spravne navigovat k cislu domu ako je realne

2. ku
nasiel som uz iny pripad kde je maly segment oznaceny ako tr SNP pri bloku /pri FNSP tr snp 3,5/
kedze ale tento segment nie je priamo spojeny s SNP ktora je 4 prudova tak sa deje nasledovne:
po kliku na 4 prudovke tr. snp sa cisla z tohto maleho segmentu ktory je inde vobec nezobrazia aj ked tam su zadane.
predpokladam ze to bude blbnut aj pri navigovani + hocikto dalsi z editorov netusi o tom ze uz tie cisla su zadane na inom malom segmente /kedze mu to editor nezobrazi /nespoji ten mini segment s celkovou ulicou/.

pozriet sa to da na tomto segmente po rozkliku edit numbers ako to teraz nefunguje:
cisla 3,5,7 a 9,11,13,15 sa na 4 prudovke nezobrazuju

cisla 3,5,7 su zadane na tomto malom segmente tr. snp

cisla 9,11,13,15 su priradene k malemu segmentu tr. snp ale nespojenej priamo s tr. snp
su tam este obchodna a ondavska v "ceste" /asi to skusil niekto zadat takto/


cize oznacit nejaku malu cast ako tr. SNP na inom segmente nie je dobre.
moj nazor je preto oznacovat cisla rovno na hlavnu 4 prudovku, wazera to potiahne do "blizkosti".
Po spristupneni moznosti upravy "stop" pointu tento presunieme na ulicu kde sa "parkuje" pri danom bloku.

3jku
som vyriesil podla mapy z GIS a ostatnych podkladov z mesta
mala cast terajsieho "parkoviska" na Povazskej bola resp. je na niektorych
mapach oznacena ako zuzkin park.
tak som tuto malu cast povazskej premenoval na zuzkin park a k nemu priradil cisla ktore k nemu patria.
Zaroven to vyriesilo aj "stop point" ked aj realne wazer zaparkuje ked hlada tieto objekty s cislami 2,4,6.

mame nejaky odkaz na foxov "chodnik" kde to takto riesil ?


edit: uprava linkov

edit:
denne sa objavuju URka /taxikari? s popisom:
wrong direction
Problem: ulica cislo X sa nachádza na tomto mieste
Reported on: April ...

zda sa ze niekto chce intenzivne pouzivat navi podla cisel domov ... ktore nefunguje .... kedy bude ?
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby porubcan » Tue Apr 09, 2013 7:24 am

ed0147a wrote:...kedze ale tento segment nie je priamo spojeny s SNP ktora je 4 prudova tak sa deje nasledovne:
po kliku na 4 prudovke tr. snp sa cisla z tohto maleho segmentu ktory je inde vobec nezobrazia aj ked tam su zadane.

vzdy zobrazi iba cisla domov na suvisle spojenej ulici. teda ak je napr. na ceste kruhac (ktory musi byt no street) tak sa separatne edituju cisla v kazdom smere od kruhaca.
v niektorych pripadoch (tam kde to nebolo uplne scestne) som toto riesil prepojenim pomocou vhodne pomenovaneho chodnika
Image Image Image
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Android Beta Tester
Waze 4.5.0.1 on HTC One M9, Android 6.0 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5678
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 662 times
Been thanked: 1544 times

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby stovcik » Sat Apr 13, 2013 9:31 pm

Ahojte, Waze mi na nuliciach nedovolí číslovať v poradí 1,2,3,4, atď,
Dovoľuje iba párne alebo nepárne číslovanie ???
Dá sa to niekde nastaviť ???
stovcik
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 26, 2012 12:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby Erin0147 » Sat Apr 13, 2013 9:53 pm

da sa ocislovat tak ako je realne /aj po poradi/, ale len ak mas moznost ulozit ako force /L3 a vyssie prava/.
zatial sa venuj inym veciam ako cislovaniu, momentalne este aj tak nie je pouzite pre navigovanie.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users