Bug v zadávání čísel domů

Moderators: Unholy, guri211, GinBook, Zirland

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby Sanicko » Mon Apr 08, 2013 5:53 pm

A nezabúdajme, že novoeditovane čísla sa v mape ešte neprejavujú, zato ulice sa prejavia hneď...

Odoslané zo Sony Ericsson Xperia Neo V cez Tapatalk 2
AM: Košice, Poprad, Rožňava
Waze Android 3.7.3.0 & Sony Xperia Neo V (Android 2.3.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko
 
Posts: 558
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby stovcik » Sat Apr 13, 2013 9:31 pm

Ahojte, Waze mi na nuliciach nedovolí číslovať v poradí 1,2,3,4, atď,
Dovoľuje iba párne alebo nepárne číslovanie ???
Dá sa to niekde nastaviť ???
stovcik
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 26, 2012 12:08 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby vlado_s » Sun Apr 07, 2013 8:31 pm

okrem súhlasu si dovolím aj oponovať :lol:
V obciach, ktoré nemajú pomenované ulice by sme mali/mohli označovať domy Obec + súpisné číslo. Viem, že to nie je košér, ale práve v takej obci sú čísla pre navigovanie veľmi dôležité, ak ju nemáš prejsť krížom krážom (súpisné čísla sa prideľovali/prideľujú pri výstavbe domov/budov a preto bývajú umiestnené kvázi random). Ak vie bežný wazer názov obce a číslo domu, tak to zadá podobne ako ulicu a číslo, iba vo výsledku bude mať uvedený názov obce ako ulicu aj obec. (nič zvláštne, tak sa to tam myslím uvádza aj na listových zasielkach)
vlado_s
 
Posts: 2523
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 100 times
Been thanked: 230 times

Re: Bug v zadávání čísel domů

Postby vlado_s » Mon Apr 08, 2013 8:33 pm

murphy je v Košiciach? pred týždňom bol v BA :lol:

3. musíš ochodníkovať park, ako to robí Foxo ;)
vlado_s
 
Posts: 2523
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 100 times
Been thanked: 230 times

Bug v zadávání čísel domů

Postby zlatonka » Sun Apr 07, 2013 8:52 am

Ahoj,
našel jsem bug v zadávání čísel domů. Můžu otevřít editor ale do dialogového okna pro zadávání čísel domů mohu zapsat pouze znaky ěščřžýáíé'^°. Patrně se tento problém týká pouze Mac OS a objevuje se jak v Safari, tak ve Firefoxu. Když změním klávesnici z české na US můžu čísla zadávat. Pravděpodobně se to netýká jen CZ klávesnice ale i dalších lokalizovaných klávesnic, podobný problém mají asi i zde francouzi:
viewtopic.php?f=34&t=44686&p=405105&hilit=bug+safari#p405105

Uvítal bych zcela vypnout filtr na vstupu domovních čísel, neboť ve větších městech jsou důležitá nejen popisná čísla ale i orientační a věší budovy mívají více vchodů, což může při navigaci být také nápomocné. V tuhle chvíli 1287/5c zadat nelze.

Zlatonka
zlatonka
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 07, 2013 7:55 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users