D1 - rozdelenie na kratsie useky

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211, Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby guri211 » Wed May 01, 2013 6:53 pm

Je to zbytočné, skúšali sme to, nepomohlo to. Farebné zvýraznenie je jedna vec, čas prejazdu a ovplyvnenie routingu je vec druhá. A to druhé funguje bez ohľadu na farebné zvýraznenie.
Waze 2.4 @ Ericsson GA628 (landscape mode preffered)
Škoda 100 MB 1977 (grey)
Pressburg, Slovakia
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1720
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 750 times
Been thanked: 460 times

Re: D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby MagicOfLA » Wed May 01, 2013 9:59 am

Toto mi robieva občas na R7, ale nemyslím, že by trebalo rozdelovať diaľnicu len preto, že (podľa nás) zle farbičkuje zápchy. Jednak je otázne, či by to pomohlo, pretože server nekreslí zápchu od junction po junction ale nejak divne po svojom, a jednak na funkci rostlináře (ani routovanie) to nemá vlyv, je to čisto kozmetická vec...
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1238
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 72 times
Been thanked: 169 times

D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby milo12 » Tue Apr 30, 2013 8:56 pm

Ahojte, dnes som zazil na ceste z Prahy na D1 zaujimavu situaciu. Pred Deviatimi krizmi frezuju dialnicu a dialnica sa zuzuje z 2 na 1 jazdny pruh. Pred zuzenim vznikla cca 4 km kolona. Predo mnou bol wazer a vdaka kolone sa rychlost znizila na 71 km/hod. a za chvilu zmizla.

Problem vznikol nasledovne: Dlhy usek medzi dvoma junction, v prvej polovici stojaca kolona cca. 4 km a v zvysnej casti cca. 4 km rychlost asi 100 km/hod. Waze najskor vyhodnotil, spomalenie (kolonu) a na prislusnom useku (celom) ukazal zapchu a znizenie na 71 km/hod. a po chvilke ked wazer zrychlil na 100 (prisiel usek kde sa uz jazdilo v jednom pruhu a rychlost sa zvysila na 100), uplne zrusil spomalenie v celom useku. Ako jedine riesenie ma napadlo rozdelit dlhe useky na kratsie a zaviest max. vzdialenost medzi junction.
Milo
PS: Cesta mi este nenabehla, ked nabehne pridam permalink na spravny usek.
milo12
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 402
Joined: Tue Oct 12, 2010 12:33 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 6 times

Re: D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby tex232 » Wed May 01, 2013 9:11 pm

Zirland wrote:Podle Ehuda, který Waze vymyslel, takže bych mu věřil, není vhodné segmenty "násilně" rozdělovat na kratší úseky. Speciálně jsme to v sobotu řešili. Waze interně segmenty zpracovává po částech.

Nerozdělujte prosím cesty.

Odesláno z mého A511 pomocí Tapatalk 2

Naopak je treba defragmentovat useky.
[L4] AM Bohemia CZ, iPhone 5 & iPad Air, iOS 8.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2458
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 277 times
Been thanked: 261 times

Re: D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby vitj » Wed May 01, 2013 8:34 am

Souhlas, tak po kilometru by se mohla dalnice rozdelit.
ImageImage
CM-Czech Republic
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 2718
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 610 times
Been thanked: 504 times

Re: D1 - rozdelenie na kratsie useky

Postby Zirland » Wed May 01, 2013 11:14 am

Podle Ehuda, který Waze vymyslel, takže bych mu věřil, není vhodné segmenty "násilně" rozdělovat na kratší úseky. Speciálně jsme to v sobotu řešili. Waze interně segmenty zpracovává po částech.

Nerozdělujte prosím cesty.

Odesláno z mého A511 pomocí Tapatalk 2
Czech Republic Country Manager
"The Wazebrity"
Zirland
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1503
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 31 times
Been thanked: 259 times


Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: nocommenta