polofunkční vyhledávání POI bodů

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: polofunkční vyhledávání POI bodů

Postby foxitrot » Fri Jun 21, 2013 10:37 pm

Tak potom s Waze este rok-dva pockaj :-P
Vtedy uz vyhladavanie mozno bude fungovat, dokonca aj routovanie podla naozaj najrychlejsej trasy. Ale mozno zase nebude vediet zobrazit cesty na mape :mrgreen:
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7098
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2405 times
Been thanked: 1100 times

Re: polofunkční vyhledávání POI bodů

Postby audis » Thu Jun 20, 2013 5:41 am

díky za zprávu a nabídku. Na betatestování asi nemám čas. Poslední roky jsem rád v životě, když věci fungují a neštourám radši do nich.
audis
 
Posts: 286
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

Re: polofunkční vyhledávání POI bodů

Postby guri211 » Wed Jun 19, 2013 8:48 pm

Je to nepoužitelné, 100 krát sme im to trieskali o hlavu. Ak by si to chcel vyriešiť pre seba, ozvi sa mi, zaradím ťa do betatesterov Android appky "Navigate To...".
guri211
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1725
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:13 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 791 times
Been thanked: 472 times

Re: polofunkční vyhledávání POI bodů

Postby audis » Wed Jun 12, 2013 8:42 pm

pointa je v tom, že fulltextové hledání má hledat fulltextově. A nikoliv dle španělské konstanty. pak nedává relevantní výsledky.
audis
 
Posts: 286
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times

polofunkční vyhledávání POI bodů

Postby audis » Wed Jun 12, 2013 8:37 pm

situace 1: (u nás ve městě Hradec Králové) dám v klientovi Menu > navigovat > vepíšu do řádku "INTERSPAR" a klient najde po ČR všeho všudy jen 5 Intespárů. (ano hledám fultextem dle názvu, nikoliv skrz Kategorie).
[ img ] Mohl by mi to někdo vysvětlit a co s tím?

situace2: zadám "Lidl" a najde mi to jen jeden ve našem městě. A to ten, který má v WME typ Supermarket. Ostatní dva měly Shopingcenter a ty to nenašlo.
[ img ] (na obr. v našem městě je to ten s 3,8 km. Ostatní jsou v jiných městěch. WTF?
Ve městě máme
- nalezený https://world.waze.com/editor/#?zoom=9& ... rks=239072
- nenalezený a včera změněný https://world.waze.com/editor/#?zoom=9& ... rks=230011
- další nenalezený a včera změněný https://world.waze.com/editor/#?zoom=10 ... rks=239547
Poznámka: zbylé dva v našem městě jsem už včera přeeditoval na Supermarket.

Situace3: zadám "lidl víta", a najde mi to jak ten třetí nenalezený který se jmenuje LIDL VÍTA NEJEDLÉHO, tak ten druhý nenalezený, který tam žádného VÍTA ani nemá. WTF?
[ img ]

Mohl by mi to někdo osvětlit a ev. co s tím? je to nepoužitelné v principu.
audis
 
Posts: 286
Joined: Sat Oct 10, 2009 5:04 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 7 times


Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users