Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby dmibk » Tue Jun 18, 2013 10:45 pm

K tomu kruhaci jsem tak pred mesicem dokreslil dve cesty, nejaka dobra duse s opravnenim je napojila, a pak zacal blbnout.. Nejdriv to obcas pres nej nesmyslne routovalo, a ted i ty povely.. Snad uz to bude ok ;)
dmibk
 
Posts: 32
Joined: Fri Apr 26, 2013 12:25 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby vlado_s » Tue Jun 18, 2013 7:11 pm

asi všetci povinne obchodovali ;)
vlado_s
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 3177
Joined: Fri Sep 09, 2011 3:55 pm
Has thanked: 133 times
Been thanked: 344 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby GinBook » Tue Jun 18, 2013 4:58 pm

Jen se stabilitou kruhacu? :)
Byt Waze, se cervenam az po kola co v posledni dobe predvadeji.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6575
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1539 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby foxitrot » Tue Jun 18, 2013 12:09 pm

GinBook wrote:Jen je mi divné, že jsem tento kruháč kontroloval a to nedávno a byl vpořádku. Dokonce tam ve své době byli 2 UR.

Zda sa, ze Waze ma vseobecne problemy so stabilitou kruhacov. Kazdu chvilu (a uz roky?) niekto hlasi nejaky poskodeny, ktory uz nebol editovany cele mesiace.
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7098
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2405 times
Been thanked: 1100 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby vitj » Mon Jun 17, 2013 3:23 pm

Předělal jsem ho.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3990
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1141 times
Been thanked: 927 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby GinBook » Mon Jun 17, 2013 8:47 am

Chtěl jsem pomoci, ale už mám mimo EA i AM. Jen je mi divné, že jsem tento kruháč kontroloval a to nedávno a byl vpořádku. Dokonce tam ve své době byli 2 UR.

No musíš počkat na Vitj. Nikdo jiný tu teď dlouhodobě s L5 není.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6575
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 817 times
Been thanked: 1539 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby komichal » Mon Jun 17, 2013 7:53 am

aha, díky. Vzhledem k tomu, že je to L5 lock, musíme počíhat na nějakého vysokého funkcionáře.
komichal
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 906
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:40 am
Has thanked: 300 times
Been thanked: 275 times

Re: Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby porubcan » Mon Jun 17, 2013 6:22 am

kruhac bude treba vymazat a nakreslit nanovo. z nejakej neznamej priciny uz totiz nie je vyhodnoteny ako kruhac. kruhacove segmenty maju v editore taku dvojitu sedu ciaru (staci pozriet kruhac o par sto metrov napravo od toho tvojho)
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5810
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 709 times
Been thanked: 1624 times

Blansko - hlasová navigace ignoruje kruháč?

Postby komichal » Mon Jun 17, 2013 4:12 am

Ahojte,
Jel jsem v Blansku po ulici "Svitavská" směrem ke kruháči s úmyslem pokračovat na ulici "Poříčí" a čekal jsem informaci "na kruhovém objezdu... použijte druhý výjezd" nebo aspoň tu přiblblou "na kruhovém objezdu... pokračujte rovně", ovšem Waze mi sdělilo "odbočte vpravo, poté odbočte vpravo" s tím, že jakoukoliv hlášku o kruháči si nechalo pro sebe. Přitom v map editoru se zdá, že kruháč je kruháčem...

https://world.waze.com/editor/?zoom=7&l ... TTTFTTTTFT

Stalo se vám to někdy taky?
komichal
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 906
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:40 am
Has thanked: 300 times
Been thanked: 275 times


Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users