[DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby ArgiCZ » Sat Jul 30, 2016 2:54 am

Možností, jak se dostat na L3 je víc, než jen prskat :)
Můžeš dávad do pořádku po Praze landmarky, existují tzv. freedity, kde tvojí práci se segmenty zkontrolujeme a když budeš šikovný, L3 můžeš dostat dřív, ale není to zadarmo.
Všichni jsme začínali na L1... ;)
ArgiCZ
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 126
Joined: Sun May 03, 2015 9:16 pm
Has thanked: 43 times
Been thanked: 54 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby b-007 » Wed Oct 09, 2013 3:21 pm

Ale protože WAZE, tak si na to musíme počkat 2 roky.
b-007
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 1558
Joined: Wed Nov 24, 2010 11:12 pm
Location: Čechy
Has thanked: 116 times
Been thanked: 321 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby ChoseS » Sat Mar 01, 2014 12:42 pm

a na aky LVL to chces uzamknut? ja editujem najviac akurat v tejto oblasti ako si pisal, tak ma to dost zaujima :)
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby ChoseS » Sat Mar 01, 2014 12:50 pm

dobre moze byt
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby ChoseS » Sat May 10, 2014 6:41 pm

aj ja som raz zaznamenal jedneho z L1, ze sa takto vysporiadal s posunom a uzamknutymi segmentami (tiez to bolo posunute po "hlavnej" a potom podla podkladu), skoda ze vsetci novy nejdu najprv na forum :?
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby ChoseS » Mon Dec 21, 2015 12:11 pm

porubcan wrote:Nevidím to až tak čierne... L3 sa dá zaslúžiť si celkom rýchlo... Viacerí tu prítomní to zažili na vlastnej koži... Nie je to však úplne zadarmo...
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk



súhlasím s porubcanom čo sa týka postupu na L3...
ja sám som toho príkladom...editoval som čo som vedel a kde sa nedalo, tak som si žiadal odomknúť a "ani sám neviem ako" a už som L4 :)
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby Erin0147 » Wed Oct 09, 2013 12:19 pm

na jednej strane som velmi rad kvoli tomu aby waze fungovalo co najlepsie,
na druhej to sposobi trochu problemy pri pridavani segmentov a aktualizaciach novymi editormi.

momentalne pracujem priebezne podla casovych moznosti na Kosiciach a michalovciach.
V michalovciach som postupne zacal hotove lokality zamykat na L3
/musia byt hotove vsetky cesty, spravne hlasky, ocislovanie domov,
ziadne chyby, posuny v gps, soft, uturns atd, landmarky ako pisal vyssie porubcan/
co nie je hotove je neuzamknute a ma povodne nastavenie L1 pripadne vyssie.

p.s.

vela chybam by sa dalo zabranit uz priamo v editore keby ....
- keby automaticky pri vytvoreni segmentu bol obojsmerny a nie jednosmerny
- keby automaticky pri pripojeni k existujucemu segmentu boli na junction povolene vsetky smery
- keby automaticky predvyplnil nazov mesta /ponukol, v pripade ze nebude doplnene nedovoli ulozit/
/da sa identifikovat podla gps ... najma ked je vytvarany v mieste kde vsetky naokolo su pomenovane nazvom mesta/
keby bolo keby ...


p.p.s.
tych 100tis editov umelo nahanat nebudem ... pockam si ;)




Edit: drobny delete
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 87 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby Erin0147 » Sun Feb 16, 2014 9:16 pm

posun podkladu od 0 do 15m je v celom "obdlzniku"
spodna strana => Kosice-Barca, Kosice-Polov, Debrad
lava strana=>debrad, jasov, kojsov, jaklovce, ovcie, hendrichovce
horna strana =>hendrichovce, velky saris, presov
prava strana => presov, janovik, kosice

pri editaciach potrebne skontrolovat, niekde posun je, niekde nie
trochu sa im nepodarilo to zarovnat uplne. skoda, predosly podklad sedel presne.
zamknute su dialnica, cesty 1,2 triedy, hlavne tahy v mestach.
pokial bude vyrazne poskodzovana mapa tak bude vhodne zamknut naraz komplet :(
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 597
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 87 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby Geneosity » Fri Apr 25, 2014 11:47 pm

porubcan wrote:tuto som zacal tvorit mapu oblasti s plosnym zamknutim a tiez oblasti, ktore treba prejst kvoli posunu, zvalidovat, opravit a zamknut
https://mapsengine.google.com/map/edit? ... k0ZCwrjqnI


to ako sa taketo nieco robi? ma to vcelku zaujima.
Geneosity
 
Posts: 91
Joined: Mon Apr 21, 2014 4:04 pm
Has thanked: 31 times
Been thanked: 7 times

Re: [DÔLEŽITÉ] Zamknutie celej mapy v hotových mestách

Postby gieen » Fri Apr 22, 2016 7:29 am

Vážení nezlobte se, ale zamykání i okrajových ulic a silnic v Praze na L3, mi přijde strašně nepraktické. Ano jsem jenom L2, ale žádný blbosti v mapě nedělám a hlavně nejsem schopen udělat ani dílčí úpravy v omezení dopravy - zrušení uzávírky, omezení dopravy v jendom směru. Sorry, ale dle mého to jde totálně proti smyslu komunitní mapy.

PS: Možná už k tomu někde nějaký vlákno je, ale já se rozčílil zrovna dneska :-)
gieen
 
Posts: 24
Joined: Mon Apr 23, 2012 6:51 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users