Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby GinBook » Thu Jan 03, 2013 6:54 am

Jen odbocim.

28.12. Jsem jel od Otrokovic do Zlina kde je predepsana 50ka. Ale pritom mi to neustale ukazovalo kolonu ktera se pohybuje ... ano 50kou. Vyznacene to bylo oranzovou barvou.

Navic ta rychlost se tam vcelku dodrzuje. Vic jak 60km/h se nejede. A na jednom miste je prubezny radar. Dalsi duvod dodrzovani rychlosti je asi 20 semaforu, takze rychleji jet ani nejde.

A ze zkusenosti vim, ze je to spise dost casto ucpane. Myslim ze prumerna rychlost bude mensi.

Tak nevim z ceho to vypocitalo zacpu.???



Zasláno z iPhone pomocí app Tapatalk.
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6644
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 842 times
Been thanked: 1549 times

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby SharkNX » Wed Jul 04, 2012 4:04 pm

Taktiež znova ignoruje ETA a routing je bez zmeny v extrémnych zápchach.
Dnes asi 20min dozadu stála kolóna v pólke obchvatu za auparkom v smere na Žilinu.
Ja som to preletel cez appolo, košickú a gagarinovú a vrátil sa na obchvat, brat ostal na obchvate po celu dobu a na letisku som bol skôr o 13minut.

Btw iPhonáci robi Vám waze takú vec, že na úvodnom výpočte napíše napr 25min, 20km ale v momente ako potvrdite trasu tak sa obe hodnoty úplne zmenia k horsiemu?

Včera som išiel v noci z Vodného Diela Gabčíkova na Dlhé Diely, úvodná obrazovka mi napísala horeuvedenu hodnotu a ked som ju odklikol, tak sa zmenila na 42min, 31km.
SharkNX
 
Posts: 10
Joined: Wed Dec 08, 2010 1:49 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Fri Nov 19, 2010 10:36 pm

Dnes ma waze velmi hlupo navigovalo, v BA v dopravnej spicke. Cca o 16,00 som sa potreboval dostat z Ruzinova do Lamaca. Jedna moznost je ist cez mesto smerom cez Prazsku a Patronku, druha moznost vybehnut na obchvat, Pristavny most, Sytina...
V meste sa tvoria zapchy uz od Trnavskej cesty, obchvat byva zapchaty na Pristavnom moste ako sa napajaju auta iduce od Bajkalskej...
Zapol som waze, hlasene zapchy na pristavnom, priemerna rychlost 2 km/h. Mesto vypadalo priechodnejsie, akurat Stefanikova a Prazska ze zapcha, priemerna rychlost 22 km/h. Dal som navigovat do Lamaca, trasa ma samozrejme chcela supnut cez obchvat, co tam po zapche (nema ma waze nahodou navigovat inou trasou?). Kedze som vedel, ze tade to bude minimalne na hodinu, riskol som to cez mesto....Ruzinovska, Mickieviczova, Stefanikova, Prazska, Patronka....
Mesto bolo poloprazdne, islo sa uplne super, trochu som sa zdrzal pri Americkom namesti (este aj tam ma waze tvrdosijne posielalo na most Lafranconi na Sytinu), ale v Lamaci som bol za pol hodku, co je na spicku velmi pekny cas....

Nejde mi do hlavy, preco ma waze navigovalo do tvrdej zapchy na Pristavnom moste, ked mesto bolo v pohode priechodne. Ved waze by malo byt prave o opaku....nastastie som dal na sedliacky rozum :)

Ake su vase skusenosti s navigovanim?
duky5
 
Posts: 213
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Velmi hloupe navigovani v Brne :(

Postby fotrik » Thu Jul 19, 2012 12:12 pm

Kouknete sem https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... TTTFTTTTFT a kliknete si na UR na Herspicke. (Doufam, ze mi ho nejaky aktivista mezitim nezavre.) Pro jistotu prikladam i screenshot.
Stalo se mi to nekolikrat s odstupem nekolika mesicu, pokazde krizovatka dukladne zkontrolovana, ze je v poradku, a presto to porad naviguje hloupe fialovou trasou, pritom neni sebemensi problem jet zelenou. Co s tim?
Attachments
Brno-Herspicka2.png
(100.48 KiB) Downloaded 457 times
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1746
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby paaulo23 » Sat Jun 21, 2014 1:12 am

Dnes (vlasne uz vcera). Obrovska pochvala Waze v Prahe. Prehnalo ma to ulickami a nadherne som obysiel zapchy.
Hradec kralove deto. Akurat nie zapchy ale uzavierku. Naslo divoku cestu ale uuuuplne super. Nalakal som tym dalsich 2 wazerov ktory az neverili co to dokazalo :)

Odoslané z SM-N9005 pomocou Tapatalku
paaulo23
 
Posts: 126
Joined: Mon May 12, 2014 9:04 am
Location: Slovakia, Czech, Austria
Has thanked: 43 times
Been thanked: 23 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby porubcan » Fri Jun 20, 2014 2:41 pm

neposluchal si, tak si bol strestany :D
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 5949
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 739 times
Been thanked: 1679 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Fri Jun 20, 2014 10:50 am

Išiel som dnes z ivanky pri dunaji do Ružinova, po rožňavskej som chcel potom odbočiť na galvaniho a ísť okolo lidlu, ale waze stále chcelo ísť po rožňavskej a obklukou do cieľa.
Tak som si overil či na galvaniho nie je zápcha a keďže nebola, tak som tam odbočil.

A aha ako sa mi rozpadla trasa. Doma v mape som problém nenašiel.

[ img ]

z mobilu...
duky5
 
Posts: 213
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Wed Jan 15, 2014 9:43 am

dnes bola predsa aktualizacia dlazdic, ni? vtedy routing serveru trochu preskakuje ..
shalafi
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 1772
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby petk0 » Tue Jan 14, 2014 8:58 pm

v utorok zvyknu byt na obchvate najvacsie zapchy a dnes ma tam just navigovalo. Ale ziadne cervene zapchy neukazalo a to naozaj. prazdna cesta az po krizovatku Ruzinov, potom spomalenie a prefrcal som na minutu presne podla ETA. cas okolo 8:55 Upchatu ukazovalo Gagarinovu a ta naozaj bola. Co tiez nieje casto.
petk0
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1215
Joined: Wed Jan 25, 2012 10:00 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 231 times
Been thanked: 145 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby vitj » Tue Jan 14, 2014 8:56 pm

Naopak mě dneska waze příjemně překvapilo jakou mi našlo objížďku.

2014-01-14 17.17.11.png
(205.7 KiB) Downloaded 193 times
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4058
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1215 times
Been thanked: 956 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users