Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby biglaci » Wed Apr 25, 2012 7:59 am

Image

https://docs.google.com/open?id=0B0Sdog3999DrRHg0QnFTZGdNNG8

nebolo to aztak v spicke, ale predsa... :-/ (v pondelok 23.4)
Waze 3.5.1.4 @Acer Liquid Metal 2.3.7 CM7.22
Image
rosso AlfaRomeo156SW 175PS*
*oficially ;)
biglaci
 
Posts: 58
Joined: Thu Jul 14, 2011 9:30 am
Location: Bratislava, Nove Zámky, Myjava, Pribeta, Komárno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby biglaci » Thu Jun 07, 2012 6:43 pm

spicka ani nebola, mapa je asi OK.

screenshot-1339052658007.png
Vajnorska-Bajkalska 1
screenshot-1339052658007.png (164.03 KiB) Viewed 409 times
Waze 3.5.1.4 @Acer Liquid Metal 2.3.7 CM7.22
Image
rosso AlfaRomeo156SW 175PS*
*oficially ;)
biglaci
 
Posts: 58
Joined: Thu Jul 14, 2011 9:30 am
Location: Bratislava, Nove Zámky, Myjava, Pribeta, Komárno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby biglaci » Fri Jun 08, 2012 1:52 pm

Workspace 1_052.jpg
Workspace 1_052.jpg (62.64 KiB) Viewed 545 times

hmm, inu cestu ukazuje tu, ako skutocne navigoval..

asi wazze uz sleduje aj stav nadrze... :)

biglaci wrote:spicka ani nebola, mapa je asi OK.

The attachment screenshot-1339052658007.png is no longer available

https://world.waze.com/forum/download/file.php?id=3378
Waze 3.5.1.4 @Acer Liquid Metal 2.3.7 CM7.22
Image
rosso AlfaRomeo156SW 175PS*
*oficially ;)
biglaci
 
Posts: 58
Joined: Thu Jul 14, 2011 9:30 am
Location: Bratislava, Nove Zámky, Myjava, Pribeta, Komárno
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby DiamantSK » Tue Dec 21, 2010 8:41 pm

Obávam sa, že Waze tú rýchlosť počíta veľmi nesprávne. Mám taký dojem, ako keby sa zobrazovala na ceste najnižšia dosiahnutá rýchlosť. Na jednej nepoužívanej ceste, ktorú som sám vyvalcoval, zeditoval a objavila sa v mape (bodkovaná, takže tadiaľ ani nikto nešiel). A zámerne som úsekom išiel rýchlosťou 80 km/h a v jednom mieste som spomalil na cca 30 km/h a opäť som zrýchlil na 80 km/h. A Waze označilo segment rýchlosťou 28 km/h, čo na tých 1,3 km nie je priemerná rýchlosť v žiadnom prípade. Detto prejazd napr. cestičkou na parkovisku so zastavením označí segment rýchlosťou 0 km/h. A samozrejme ak prechádzam nejakým segmentom a v strede segmentu odbočím, lebo tam ešte nie je vyvalcovaná cesta a potom sa znova vrátim a segmentom pokračujem ďalej, hneď je označený rýchlosťou 0 km/h.
HTC Sensation, Android 4.0
DiamantSK
 
Posts: 26
Joined: Thu Oct 14, 2010 5:49 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Fri Nov 19, 2010 10:36 pm

Dnes ma waze velmi hlupo navigovalo, v BA v dopravnej spicke. Cca o 16,00 som sa potreboval dostat z Ruzinova do Lamaca. Jedna moznost je ist cez mesto smerom cez Prazsku a Patronku, druha moznost vybehnut na obchvat, Pristavny most, Sytina...
V meste sa tvoria zapchy uz od Trnavskej cesty, obchvat byva zapchaty na Pristavnom moste ako sa napajaju auta iduce od Bajkalskej...
Zapol som waze, hlasene zapchy na pristavnom, priemerna rychlost 2 km/h. Mesto vypadalo priechodnejsie, akurat Stefanikova a Prazska ze zapcha, priemerna rychlost 22 km/h. Dal som navigovat do Lamaca, trasa ma samozrejme chcela supnut cez obchvat, co tam po zapche (nema ma waze nahodou navigovat inou trasou?). Kedze som vedel, ze tade to bude minimalne na hodinu, riskol som to cez mesto....Ruzinovska, Mickieviczova, Stefanikova, Prazska, Patronka....
Mesto bolo poloprazdne, islo sa uplne super, trochu som sa zdrzal pri Americkom namesti (este aj tam ma waze tvrdosijne posielalo na most Lafranconi na Sytinu), ale v Lamaci som bol za pol hodku, co je na spicku velmi pekny cas....

Nejde mi do hlavy, preco ma waze navigovalo do tvrdej zapchy na Pristavnom moste, ked mesto bolo v pohode priechodne. Ved waze by malo byt prave o opaku....nastastie som dal na sedliacky rozum :)

Ake su vase skusenosti s navigovanim?
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Sat Nov 20, 2010 10:19 pm

tak bodaj by tak waze navigovalo aj v BA :)

lu-ko - toto nebude ten pripad, v tych miestach je dialnica a most, navyse zapchy boli hlasene uzivatelmi manualne, aj automaticky...

no nic to, waze pise ze sa uci, tak sa snad nieco nauci :)
ako navigacia to stoji za prd, logika zatial ako hojdaci konik :)
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Tue Dec 21, 2010 10:04 pm

je to mozne...jeden usek som siel plynulo v zapche na dvojke skoro na volnobech, nestihol som rucne zadat zapchu a potom pozeram v upozorneniach, waze automaticky tento usek oznacilo zapchou s priemernou rychlostou 14 km/h....co mozno aj sedelo...
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Sat Feb 12, 2011 10:08 pm

njn a pritom tolko ludi do toho vraza more casu a co z toho? h***o.
mozno v inych krajinach je to lepsie, ale u nas pouzitelne iba na omrknutie kde vsade je zapcha, ale inak si treba ist vlastnou cestou...
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Sat Jul 30, 2011 10:20 am

Včera podvečer úplná katastrofa. Potreboval som ísť na patrónku z ružinova. Waze ma navigovalo cez prístavný most, čo by bolo ok, keby tam nebola hlásená stojatá zápcha niekoľko krát a havária, kvôli ktorej tie zápchy boli. Pritom mesto už bolo úplne bez zápch a prešiel som ho v pohode....
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Tue Oct 11, 2011 8:01 pm

No, uz len nemat BA mapu v katastrofalnom stave :)
duky5
 
Posts: 185
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users