Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Steinj » Mon Feb 14, 2011 9:59 pm

moch by mi někdo poradit:

navigovaní po silnici I/26: zadejte si navigovani například z Horšovského Týna(Plzně) na Českou Kubici(Folmavu) a mohli by jste mi poradit proč mě to u obce Draženov svede z hlavní udělá obíždku a vrátí se na na hlavní?
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 430
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 24 times

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby SharkNX » Wed Jul 04, 2012 4:04 pm

Taktiež znova ignoruje ETA a routing je bez zmeny v extrémnych zápchach.
Dnes asi 20min dozadu stála kolóna v pólke obchvatu za auparkom v smere na Žilinu.
Ja som to preletel cez appolo, košickú a gagarinovú a vrátil sa na obchvat, brat ostal na obchvate po celu dobu a na letisku som bol skôr o 13minut.

Btw iPhonáci robi Vám waze takú vec, že na úvodnom výpočte napíše napr 25min, 20km ale v momente ako potvrdite trasu tak sa obe hodnoty úplne zmenia k horsiemu?

Včera som išiel v noci z Vodného Diela Gabčíkova na Dlhé Diely, úvodná obrazovka mi napísala horeuvedenu hodnotu a ked som ju odklikol, tak sa zmenila na 42min, 31km.
iPhone 3GS/iPhone 4 - iOS 5.1.1
Waze 3.2.0

Ford Fiesta 2005 - Grey Metalic
Kia Cee'd SW - Silver
SharkNX
 
Posts: 10
Joined: Wed Dec 08, 2010 1:49 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Wed Jan 15, 2014 9:43 am

dnes bola predsa aktualizacia dlazdic, ni? vtedy routing serveru trochu preskakuje ..
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Wed May 23, 2012 7:50 am

ina otazka - uz vam LiveMap zobral do uvahy zapchu? Ja mam pocit, ako keby to tam bolo uplne vypnute ..
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Thu Dec 08, 2011 10:37 am

guri vyborna praca, bravo :!: 8-)

ked uz sme pri tom pristavnom moste - zatial ma waze len jeden jediny raz routoval po apolle :evil: chodim tade kazdy den z prace (rontgenova -> einsteinova -> pristavny most -> UNION, bajkalska 29/A) .. nikdy mi neponukne ani jednu alternativnu trasu, pritom su minimalne dve:
->einsteinova->apollo->prievozska->
->einsteinova->apollo->pristavna->kruhac pod D1->
pricom ta prva je kratsia ako po D1 a ta druha je v pripade zapchy na pristavnom vacsinou rychlejsia.

uvidime ako to bude vyzerat, ked sa zaktualizuje mapa a aktivuje ten time offset.
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Tue Oct 11, 2011 2:35 pm

good job!
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Sanicko » Fri Sep 21, 2012 10:04 am

guri211 wrote:Predpokladam ze zohrala ulohu oprava nejakeho bugu, plus vysoke pocty wazerov v BA.


Tak to vam z KE ticho zavidim... Tu mam pocit, ako keby nas ubudalo... casto nie su informacie ani o existujucej zapche :(
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 1120
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Thu Feb 17, 2011 8:21 pm

To bych rád věděl co zjistí. Fakt jsem koukal na všechno možné a nebylo nic, co by tu okliku vysvětlilo.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Wed Feb 16, 2011 6:42 pm

LiborA wrote:Kde konkrétně jsi ten problém měl?


http://world.waze.com/cartouche/?zoom=4 ... FFFFFFTTTT

Při jízdě po silnici 27 (Plzeňská) mne to navigovalo na Čeradickou - Boženy Vikové Kunětické a na kruháku napojení zpět na 27. Protože jsem to tak nejel, tak po pár metrech přepočítal na správnou trasu po 27 a i hlasová navigace hlásila správný výjezd z kruháku. Do mapy jsem koukal, ale nenašel jsem proč tu okliku navigace vybrala. Směr byl od Plzně na Chomutov. Cíl nastaven na Boleboř nebo Svahovou, to už nevím.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Tue Feb 15, 2011 11:11 pm

fotrik wrote:Koukl jsem na to a marne hledam pricinu.
1) Turning restrictions jsou v poradku.
2) Pocet junctions na trase je stejny.
3) Rychlosti u segmentu na I/26 jsou vyssi.


Měl jsem včera uplně stejný problém při navigaci Plzeň - Chomutov v Žatci. Taky v mapě není důvod k nalezení.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: MarekPavlik