Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby sunko » Fri Apr 20, 2012 7:25 pm

super :-) snad ich bude casom viac a na takychto obchadzkach nebudu tiez zapchy :-D
sunko
 
Posts: 60
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby sunko » Tue Apr 17, 2012 5:45 pm

foxitrot wrote:
sunko wrote:Zial dlhodobo ignoruje moju trasu a nasledne skratku kadial chodim. Koncim pri poluse a waze ma vzdy tvrdosijne posiela cez nobelovu a vajnorsku (co je rano este vacsie zlo ako racianska) resp ma nasledne posiela este dalej (pionierska) a ignoruje skratku pri mladej garde/mc donalde ktorou sa da dostat na vajnorsku.

Posiela ta smerom od Race cez Pioniersku k Polusu? A to uz je co za zverina? :o (Alebo si tym myslel cez Jarosovu?)

sunko wrote:[offtopic]je nejaka trasa, ktorou sa da vyhnut zapche v raci (okrem obchadzky cez vajnory), ktora by sa dala pouzit, ked je rano kolona niekam az k zitnej/puchovskej?[/offtopic]

Rannej zapche (Zitna-)Heckova-Racianska-Vinohrady(-Palma) sa zial nevyhnes. Okrem obchadzky cez Vychodne alebo Rybnicnu existuje este trasa Cernockeho - cez zeleznicnu trat - Zabi majer - Bojnicka - Vajnorska, ale ten usek cez Zabi majer je echt Dirt 4x4 Road - tadial sa pocas dazdov ani nepokusaj ist (to je asi pekelna dan pre tych, ktori si tam nacierko v zahradkarskej osade postavili RD).

Teraz som skusil 2 x po sebe spravit trasu v LiveMap od OMV Heckova po parkovisko na Poluse vedla Kuchajdy, vzdy som dostal aj jednu alternativnu trasu. Prva dvojica bola ("tvoja" skratka) (a) Racianska-Janoskova-Kukucinova-Riazanska-Vajnorska + Racianska-Zabi majer-Bojnicka-Vajnorska, druha dvojica (b) Racianska-Nobelova-Odborarska-Vajnorska + Racianska-Zabi majer-Bojnicka-Vajnorska. Potom 10-15 x kombinaciu (a), (b) mi uz Waze neponuklo ani raz. Ktovie, podla coho routing serverom takto preskakuje :? Dalsia zvlastnost boli ETA:

Cez Zabi majer ide riadne mnozstvo GPS stop, takze uz sa tam asi nepouzivaju default rychlosti segmentov, ale priemerne rychlosti wazerov. Napriek tomu sa mi nechce verit, ze by trasa tadial bola len o minutu pomalsia (14 min, neskor 13), ako "tvoja" skratka cez Riazansku (13 min, neskor 11). Na dovazok, v tej istej chvili mi klient slubuje spravit trasu cez Riazansku len za 8 minut :? a za 13 min. cez Zabi majer + Bojnicku a 10 min. cez Nobelovu + Odborarsku. Asi tie servery este stale nie su celkm zdrave? Alebo niekto pouziva waze na Zabaku s lietadielkom?
skoda, stara thalia co som mal by taku cestu v zdravi prezila :)
tu pioniersku som myslel len krizovatku s racianskou, screenshot nemam, ale pamatam si ze este na konci minuleho roka mi taku trasu nukalo
dal som teraz vyratat trasu a dostal som trasu po racianskej, otocka pri figare a nasledne po riazanskej k polusu (screenshot) + nobelovu + (kedze som dal navigovat z domu aj trasu cez rybnicnu).
Prva trasa je ok. Skratka k nej existuje - tu ktoru si naznacil, ale mam este lepsiu: https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... 9,84358688
po pluhovej rovno k vajnorskej, je to rychle a bez statia na semaforoch, narozdiel od krizovatky riazanska X vajnorska (par segmentov na pluhovej je oznacenych v mape ako jednosmernych, pritom su obojsmerne, ked si to tam raz cele poznacim, tak to upravim aj v editore).
Tak sa mi zda, ze vzdy po map update mi hadze trasu kadial nechodim a az po par prejazdoch dostanem svoju odjazdenu trasu.
Attachments
Screenshot_2012-04-17-19-33-03.png
racianska - u-turn - riazanska
Screenshot_2012-04-17-19-33-03.png (149.59 KiB) Viewed 558 times
sunko
 
Posts: 60
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby sunko » Tue Apr 17, 2012 7:14 am

Dnes ma waze prekvapil, ked v zapche v raci zahlasil, ze doprava sa zlepsila a pridem o 6 minut skor. Kedze sa vsak waze nechce ani za ten svet naucit trasu kadial denne jazdim tak neviem povedat, ci ten cas zodpoveda realite. Zial dlhodobo ignoruje moju trasu a nasledne skratku kadial chodim. Koncim pri poluse a waze ma vzdy tvrdosijne posiela cez nobelovu a vajnorsku (co je rano este vacsie zlo ako racianska) resp ma nasledne posiela este dalej (pionierska) a ignoruje skratku pri mladej garde/mc donalde ktorou sa da dostat na vajnorsku.
[offtopic]je nejaka trasa, ktorou sa da vyhnut zapche v raci (okrem obchadzky cez vajnory), ktora by sa dala pouzit, ked je rano kolona niekam az k zitnej/puchovskej?[/offtopic]
sunko
 
Posts: 60
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby sunko » Fri Feb 17, 2012 3:38 pm

3.0.0.0 android
sunko
 
Posts: 60
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby sunko » Fri Feb 17, 2012 1:42 pm

Posledne 2 dni mi to vyskakovalo, a par krat uz aj predym (a urcite to bolo aj pocas Januara - minimalne v dnoch snezenia a dlhych kolon)
sunko
 
Posts: 60
Joined: Thu Dec 01, 2011 11:26 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Fri Jan 18, 2013 9:11 pm

guri211 wrote:V Pochvaleny bud Waze routing, evidentne to chce aspon tolko "senzorov", cize Wazerov na cestach, ako bolo dnes (>400 v spicke v BA), idealne este 2 - 3x viac.


ja by som dal pre mesto rozlohou ako BA (a sposobom jazdy a trafficu, spicky atd.) magicku hranicu 1000 a basta :D...to by stacilo podla mna aj na velmi dobre reportovanie cien na benzinkach, ako fotrik v ceskom vlakne o CS spomina :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Fri Aug 17, 2012 10:15 am

Posledne dva/ tri dni badam rano okolo 8:45 - 9:15, ze waze ma problemy, ci uz s najdenim endpointu (ktory vyberam z favorites :roll: ), resp. ma problem prepocitat trasu, ak sa vyberiem inak, ako chce waze - priklad: idem po Bajkalskej smer Prievozska koncim Aupark. Waze ma taha na krizovatke Bajkalska x Prievozska dalej rovno po Bajkalskej, ale ja sa rozhodnem odbocit vpravo na Prievozsku (cez most Apollo) a od toho momentu az pomaly kym neodbocujem z mostu Apollo na Einsteinovu tak len prepocitava prepocitava a nic :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Mon Jul 16, 2012 7:48 pm

duky5 wrote:Nehovoriac že sa mi aktualizovala android verzia klienta, opäť sa stiahli slovenské hlasové povely a navigácia na mňa kváka po nemecky a slovenčina nikde!

mas moznost prepnut "Hlasove pokyny" na "Minimalne"?... ak mas teraz nahodou (by default :? ) zapnute "Uplne"...zvyklo to robit neviem ci v tejto, alebo predposlednej betaverzii...

EDIT: nasledne aj checkni pod Vseobecnymi nastaveniami, ci mas Slovencinu ....
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Thu Jun 07, 2012 10:00 pm

U mna momentalne editor/mapa/klient vsetko OK. Nieco podobne mi vyraba waze na Prazskej v smere na Sancovu, kde ma posiela otocit sa za krizovatku o 180 stupnov na Stefanikovej a potom odbocit vpravo na Sancovu
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Wed May 30, 2012 9:05 pm

foxitrot wrote:Preco na mna?
Mne sa nepacilo, ze fialova trasa nelicuje s cestami - take nieco sa uz niekde preberalo.


ok ok :) ja len ze Ta tam vidim v updated by :)
The one that returned
almostImageImage
Renault Fluence 2011, 1.6 16V, Samsung GS7 stock Android 6.0.1, Waze 4.18.0.1
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 893
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users