Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rad2222 » Thu May 31, 2012 4:27 am

Suik wrote:
rad2222 wrote:http://uloz.to/x7Q9kAv/svidnicka-png Takto ma dnes navigovalo aj v klientovi aj na live map...
Trochu divné nie?


ani nie, ale to bude otazka na Foxa skor :). Predpokladam, ze sa cudujes, preco ta nepustilo odbocit vlavo na Solivarsku. Podla norc-u tam nevyzera, ze by bol zakaz odbocenia vlavo..... lokalni to potvrdia? ak ano, potom sa to moze povolit aj v editore, teraz to je este zakazane :)


Hlboko sa ospravedlnujem za moju hlupost :) az teraz som skontroloval ze je to zakazane .... uz som povolil.... zbytočný príspelok :twisted:

EDIT: V okolí bolo veľa zlých červených šípok :D
L4 AM
Image
rad2222
 
Posts: 224
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 80 times
Been thanked: 7 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rajo » Sat Feb 25, 2012 8:43 pm

guri211 wrote:Dnes som mal mrte vela routing server timeoutov.


V poslednom case ich mam stale vela... Co sa deje?
AM: West Slovakia from BA to ZA on iPhone
rajo
 
Posts: 25
Joined: Sat Mar 13, 2010 8:36 am
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rajo » Sun Feb 26, 2012 3:57 pm

foxitrot wrote:
rajo wrote:
guri211 wrote:Dnes som mal mrte vela routing server timeoutov.

V poslednom case ich mam stale vela... Co sa deje?

Posledny tyzden byvaju aj par minut v kuse, potom par hodin normal...


Pojazdil som teraz trosku Rakusko a spravanie bolo hodne divne... Server timeout bolo najobycajnejsie...
AM: West Slovakia from BA to ZA on iPhone
rajo
 
Posts: 25
Joined: Sat Mar 13, 2010 8:36 am
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rolfovo » Sat Feb 12, 2011 9:56 pm

Ta navigace je občas podivná všude. Zrovna včera se mě Waze snažilo urputně přesvědčit, že mám odbočit z přímé hlavní silnice, udělat si asi pětikilometrový "výlet" po nějakých děrovatkách třetích tříd a zase se vrátit na tu mojí hlavní, z které mě to poslalo, jen asi o kolometr dál a pokračovat po ní. Přitom hlavní silnice v těch místech je naprosto přímá, nikdy nebývá ucpaná, žádné omezení tam není, prostě nevím...
rolfovo
 
Posts: 57
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rolfovo » Sun Feb 13, 2011 7:06 pm

Jasně, na to jsem koukal hned po dojezdu, ale tam to sedí. Nevím no...
rolfovo
 
Posts: 57
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Tue Feb 15, 2011 11:11 pm

fotrik wrote:Koukl jsem na to a marne hledam pricinu.
1) Turning restrictions jsou v poradku.
2) Pocet junctions na trase je stejny.
3) Rychlosti u segmentu na I/26 jsou vyssi.


Měl jsem včera uplně stejný problém při navigaci Plzeň - Chomutov v Žatci. Taky v mapě není důvod k nalezení.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Wed Feb 16, 2011 6:42 pm

LiborA wrote:Kde konkrétně jsi ten problém měl?


http://world.waze.com/cartouche/?zoom=4 ... FFFFFFTTTT

Při jízdě po silnici 27 (Plzeňská) mne to navigovalo na Čeradickou - Boženy Vikové Kunětické a na kruháku napojení zpět na 27. Protože jsem to tak nejel, tak po pár metrech přepočítal na správnou trasu po 27 a i hlasová navigace hlásila správný výjezd z kruháku. Do mapy jsem koukal, ale nenašel jsem proč tu okliku navigace vybrala. Směr byl od Plzně na Chomutov. Cíl nastaven na Boleboř nebo Svahovou, to už nevím.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Thu Feb 17, 2011 8:21 pm

To bych rád věděl co zjistí. Fakt jsem koukal na všechno možné a nebylo nic, co by tu okliku vysvětlilo.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Sanicko » Fri Sep 21, 2012 10:04 am

guri211 wrote:Predpokladam ze zohrala ulohu oprava nejakeho bugu, plus vysoke pocty wazerov v BA.


Tak to vam z KE ticho zavidim... Tu mam pocit, ako keby nas ubudalo... casto nie su informacie ani o existujucej zapche :(
AM: Košice, Poprad, Rožňava
Waze Android 3.7.3.0 & Sony Xperia Neo V (Android 2.3.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko
 
Posts: 558
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Tue Oct 11, 2011 2:35 pm

good job!
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1739
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 247 times
Been thanked: 196 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron