Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Image Image

Moderators: Unholy, Zirland, GinBook, guri211

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby porubcan » Fri Jun 20, 2014 2:41 pm

neposluchal si, tak si bol strestany :D
Image Image Image
SK Country Coordinator, Editing & Client Expert, AM @ South-West Slovakia
Waze 3.9.2.903 on HTC One, Android 4.4.3 @ white Škoda Octavia RS Combi
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4190
Joined: Mon Jan 02, 2012 9:13 am
Location: Slovakia
Has thanked: 388 times
Been thanked: 1075 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby PussyRiot00 » Sat Nov 20, 2010 12:18 am

Zkušenosti s navigováním? Velmi špatné. Beru Waze jako hračku, do navigace to má ještě strašně moc daleko.
PussyRiot00
 
Posts: 46
Joined: Tue Oct 12, 2010 10:31 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rad2222 » Wed May 30, 2012 6:27 pm

Takto ma dnes navigovalo aj v klientovi aj na live map...
Trochu divné nie?
Attachments
svidnicka.PNG
svidnicka.PNG (200.06 KiB) Viewed 216 times
Last edited by rad2222 on Thu May 31, 2012 4:33 am, edited 1 time in total.
L4 AM
Image
rad2222
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 245
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 105 times
Been thanked: 18 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rad2222 » Thu May 31, 2012 4:27 am

Suik wrote:
rad2222 wrote:http://uloz.to/x7Q9kAv/svidnicka-png Takto ma dnes navigovalo aj v klientovi aj na live map...
Trochu divné nie?


ani nie, ale to bude otazka na Foxa skor :). Predpokladam, ze sa cudujes, preco ta nepustilo odbocit vlavo na Solivarsku. Podla norc-u tam nevyzera, ze by bol zakaz odbocenia vlavo..... lokalni to potvrdia? ak ano, potom sa to moze povolit aj v editore, teraz to je este zakazane :)


Hlboko sa ospravedlnujem za moju hlupost :) az teraz som skontroloval ze je to zakazane .... uz som povolil.... zbytočný príspelok :twisted:

EDIT: V okolí bolo veľa zlých červených šípok :D
L4 AM
Image
rad2222
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 245
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:46 am
Location: slovakia
Has thanked: 105 times
Been thanked: 18 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rajo » Sat Feb 25, 2012 8:43 pm

guri211 wrote:Dnes som mal mrte vela routing server timeoutov.


V poslednom case ich mam stale vela... Co sa deje?
AM: West Slovakia from BA to ZA on iPhone
rajo
 
Posts: 25
Joined: Sat Mar 13, 2010 8:36 am
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rajo » Sun Feb 26, 2012 3:57 pm

foxitrot wrote:
rajo wrote:
guri211 wrote:Dnes som mal mrte vela routing server timeoutov.

V poslednom case ich mam stale vela... Co sa deje?

Posledny tyzden byvaju aj par minut v kuse, potom par hodin normal...


Pojazdil som teraz trosku Rakusko a spravanie bolo hodne divne... Server timeout bolo najobycajnejsie...
AM: West Slovakia from BA to ZA on iPhone
rajo
 
Posts: 25
Joined: Sat Mar 13, 2010 8:36 am
Location: Bratislava, Slovakia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rolfovo » Sat Feb 12, 2011 9:56 pm

Ta navigace je občas podivná všude. Zrovna včera se mě Waze snažilo urputně přesvědčit, že mám odbočit z přímé hlavní silnice, udělat si asi pětikilometrový "výlet" po nějakých děrovatkách třetích tříd a zase se vrátit na tu mojí hlavní, z které mě to poslalo, jen asi o kolometr dál a pokračovat po ní. Přitom hlavní silnice v těch místech je naprosto přímá, nikdy nebývá ucpaná, žádné omezení tam není, prostě nevím...
rolfovo
 
Posts: 60
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby rolfovo » Sun Feb 13, 2011 7:06 pm

Jasně, na to jsem koukal hned po dojezdu, ale tam to sedí. Nevím no...
rolfovo
 
Posts: 60
Joined: Mon Jul 12, 2010 7:24 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Tue Feb 15, 2011 11:11 pm

fotrik wrote:Koukl jsem na to a marne hledam pricinu.
1) Turning restrictions jsou v poradku.
2) Pocet junctions na trase je stejny.
3) Rychlosti u segmentu na I/26 jsou vyssi.


Měl jsem včera uplně stejný problém při navigaci Plzeň - Chomutov v Žatci. Taky v mapě není důvod k nalezení.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Wed Feb 16, 2011 6:42 pm

LiborA wrote:Kde konkrétně jsi ten problém měl?


http://world.waze.com/cartouche/?zoom=4 ... FFFFFFTTTT

Při jízdě po silnici 27 (Plzeňská) mne to navigovalo na Čeradickou - Boženy Vikové Kunětické a na kruháku napojení zpět na 27. Protože jsem to tak nejel, tak po pár metrech přepočítal na správnou trasu po 27 a i hlasová navigace hlásila správný výjezd z kruháku. Do mapy jsem koukal, ale nenašel jsem proč tu okliku navigace vybrala. Směr byl od Plzně na Chomutov. Cíl nastaven na Boleboř nebo Svahovou, to už nevím.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users