Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby fotrik » Mon Dec 05, 2011 8:32 am

Chlape, jestli se potkame, tak ti musim koupit aspon pivsona.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby fotrik » Thu Sep 15, 2011 10:53 am

Skvele, diky!
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby fotrik » Mon Feb 14, 2011 11:56 pm

steinj wrote:moch by mi někdo poradit:

navigovaní po silnici I/26: zadejte si navigovani například z Horšovského Týna(Plzně) na Českou Kubici(Folmavu) a mohli by jste mi poradit proč mě to u obce Draženov svede z hlavní udělá obíždku a vrátí se na na hlavní?


Koukl jsem na to a marne hledam pricinu.
1) Turning restrictions jsou v poradku.
2) Pocet junctions na trase je stejny.
3) Rychlosti u segmentu na I/26 jsou vyssi.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby fotrik » Sat Nov 20, 2010 3:52 pm

Musim se Waze zastat. Vcera v odpoledni spicce byly Zabovreska i Kralovopolska v Brne ucpany az dolu a na kazde nejmene jeden Wazer stal a skoro se nehejbal, takze me Waze protahlo z kolony na Kralovopolske ulickama mezi nimi az dolu, dokonce skrz Poznanskou ulici oznacenou dopravni znackou Slepa ulice me to vzalo pres parkoviste na Makovskeho namesti druhym vyjezdem dal na Privrat, Mozolky, Lucni, Kralovopolska az za ucpany usek. Pomyslne jsem zamaval a podekoval kolegovi, jehoz ikonka byla porad uprostred spuntu. Jestli bude jednou takhle reagovat pri kazde zacpe, tak to bude supr.
ImageImage
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 2583
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 111 times
Been thanked: 121 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Erin0147 » Tue Jan 14, 2014 8:00 pm

dnes som dostal zaujimavu hlasku pri vypocte trasy ... nestihol som to screenshotnut ale nieco v zmysle internall server router error ... restartlo to vypocet a potom vypocitalo trasu nanovo.
Waze 3.7.8.0 & Samsung Galaxy S Duos 2 & stock rom 4.2.1 + root & Seat Ibiza 6L blue
neaktualne-Waze Android 3.7.3.0 & Samsung Galaxy Ace 2 (Android 4.1.2, rooted)
Erin0147
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1194
Joined: Sun Oct 06, 2013 3:17 pm
Has thanked: 86 times
Been thanked: 73 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby EfendiM9 » Thu Jan 03, 2013 9:47 am

petk0 wrote:V google maps je menu Doprava, kde ukazuje aktualny stav na cestach, odkial to berie info?

Zrejme rovnako ako Waze - zo smartfonov/tabletov.
Vid. clanky: tu, tu, tu, tu, ...
ImageImageImageImage
HTC One M8 (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 1822
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 163 times
Been thanked: 145 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby EfendiM9 » Wed Jan 02, 2013 1:45 pm

Dnes pri navigovani do prace (v BA) Waze uplne odignoroval zmenenu intenzitu dopravy v tychto dnoch (prazdniny urobili svoje a cesty boli prazdne). Do prace som sa dostal za polovicu casu oproti ETA vypocitanemu Waze. :shock:
A to napriek tomu, ze na cestach bolo viacero Wazerov, takze aktualnu informaciu o rychlosti dopravy by Waze mal mat. Ja sam som dokonca absolvoval tu istu trasu 2-krat v priebehu 30 min. Zmena v ETA nebola ziadna...
Cesta sice nebola oznacena ako upchata, ale ETA sa zjavne brala z priemerov pre dany den v tyzdni a dany cas. To by vsak znamenalo, ze Waze velmi nevyuziva aktualne informacie o rychlosti premavky :( a routovanie v pripade upchatych ciest moze byt dost otazne - ako tu uz vlastne aj bolo popisane ...

Napriek tomu som vsak doteraz mal len pozitivne skusenosti, ked ma Waze uz par krat presmeroval na alternativnu trasu v pripade nehody na mojej trase a tak som sa mu naucil uz dost verit. Neviem teda, ci je tento problem specificky pre BA, pre dany cas, ci nejaky problem na routovacom servri ...
ImageImageImageImage
HTC One M8 (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 1822
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 163 times
Been thanked: 145 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby EfendiM9 » Wed Dec 12, 2012 7:20 am

Do KE je lepsia tvoja trasa. To je pravda.
Ja chodievam do SB, PO a to uz juzna trasa nevyhovuje. O SNV ani nehovoriac.
Ako som povedal - v podstate mi vyhovuje, ak ludia viac chodievaju cez Donovaly, takze presviedcat nikoho nebudem.
ImageImageImageImage
HTC One M8 (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 1822
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 163 times
Been thanked: 145 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby EfendiM9 » Wed Dec 12, 2012 7:02 am

porubcan wrote:poznam trochu aj cestu cez certovicu, tiez som bol kedysi pobliz lyzovat... no podla mna donovaly (az na extremne pripady) su urcite lepsia volba a navyse od ivachnovej dialnica, nie tralalakat sa kade tade smer brezno/certovica/alebo vernar... nestudoval som navrhnutu trasu neviem ci chcelo ist cez certovicu alebo cez vernar... dnes rano donovaly v pohode, ujazdena vrstva snehu, predbiehal som iba 2 krat, za nikym som nezostal visiet... teda v smere jazdy som zaregistroval mozno 5-6 aut, z ktorych vacsina isla moje tempo...
ked som skusil dat route z BB do SNV teraz, tak primarne zobralo donovaly, alternativne certovicu alebo vernar: https://www.dropbox.com/s/w3xayv2icvqfo ... .03.22.png
ked som skusil to iste z TT, tak primarna trasa cez certovicu, po kliknuti na alternate routes primarna cez donovaly, alternativy cez zilinu a certovicu... celkom pekna case study pre support...


Ja si myslim, ze Waze navigoval dobre, ak volil Certovicu. ;)
Chodievam tade pravidelne a v spicke (piatok vecer, nedela vecer) je Certovica takmer na isto lepsia volba. Mimo spicky sa to (s trochou stastia) da prebehnut trosku rychlejsie cez Donovaly.
Presviedcat vas ale nebudem, kedze hlavna vyhoda Certovice je slaba premavka a viac moznosti na predbiehanie. :D
Nevyhoda je cesta horsej kvality. :(
Zilina je podla mojich skusenosti (a z casu na cas si to overujem) casovo a aj kilometricky na tom najhorsie. Ak teda neratam Vernar, kotry je v zime dost rizikovy.
Waze este tak pred pol rokom volil primarne Donovaly, teraz uz je to zvacsa Certovica. Osobne to povazujem za pozitivny priklad ucenia sa.
ImageImageImageImage
HTC One M8 (Android 6.0)
EfendiM9
 
Posts: 1822
Joined: Thu Feb 02, 2012 8:45 am
Has thanked: 163 times
Been thanked: 145 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby duky5 » Fri Jun 20, 2014 10:50 am

Išiel som dnes z ivanky pri dunaji do Ružinova, po rožňavskej som chcel potom odbočiť na galvaniho a ísť okolo lidlu, ale waze stále chcelo ísť po rožňavskej a obklukou do cieľa.
Tak som si overil či na galvaniho nie je zápcha a keďže nebola, tak som tam odbočil.

A aha ako sa mi rozpadla trasa. Doma v mape som problém nenašiel.

Image

z mobilu...
duky5
 
Posts: 305
Joined: Thu Jun 24, 2010 10:21 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users