Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Image Image

Moderators: Unholy, GinBook, Zirland, guri211

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Roman1967 » Thu Feb 17, 2011 8:21 pm

To bych rád věděl co zjistí. Fakt jsem koukal na všechno možné a nebylo nic, co by tu okliku vysvětlilo.
Roman1967
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 12, 2010 11:38 pm
Location: Plzeň
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Sanicko » Fri Sep 21, 2012 10:04 am

guri211 wrote:Predpokladam ze zohrala ulohu oprava nejakeho bugu, plus vysoke pocty wazerov v BA.


Tak to vam z KE ticho zavidim... Tu mam pocit, ako keby nas ubudalo... casto nie su informacie ani o existujucej zapche :(
AM: Košice, Poprad
Waze Android 3.9.3.906 Beta & Sony Xperia Z (Android 4.4.4, rooted) & Ford C-Max & Prestigio Roadrunner 511 Car Video Recorder
Sanicko
 
Posts: 558
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 31 times
Been thanked: 17 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Tue Oct 11, 2011 2:35 pm

good job!
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 266 times
Been thanked: 205 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Thu Dec 08, 2011 10:37 am

guri vyborna praca, bravo :!: 8-)

ked uz sme pri tom pristavnom moste - zatial ma waze len jeden jediny raz routoval po apolle :evil: chodim tade kazdy den z prace (rontgenova -> einsteinova -> pristavny most -> UNION, bajkalska 29/A) .. nikdy mi neponukne ani jednu alternativnu trasu, pritom su minimalne dve:
->einsteinova->apollo->prievozska->
->einsteinova->apollo->pristavna->kruhac pod D1->
pricom ta prva je kratsia ako po D1 a ta druha je v pripade zapchy na pristavnom vacsinou rychlejsia.

uvidime ako to bude vyzerat, ked sa zaktualizuje mapa a aktivuje ten time offset.
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 266 times
Been thanked: 205 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Wed May 23, 2012 7:50 am

ina otazka - uz vam LiveMap zobral do uvahy zapchu? Ja mam pocit, ako keby to tam bolo uplne vypnute ..
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 266 times
Been thanked: 205 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby shalafi » Wed Jan 15, 2014 9:43 am

dnes bola predsa aktualizacia dlazdic, ni? vtedy routing serveru trochu preskakuje ..
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1767
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 266 times
Been thanked: 205 times

Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby SharkNX » Wed Jul 04, 2012 4:04 pm

Taktiež znova ignoruje ETA a routing je bez zmeny v extrémnych zápchach.
Dnes asi 20min dozadu stála kolóna v pólke obchvatu za auparkom v smere na Žilinu.
Ja som to preletel cez appolo, košickú a gagarinovú a vrátil sa na obchvat, brat ostal na obchvate po celu dobu a na letisku som bol skôr o 13minut.

Btw iPhonáci robi Vám waze takú vec, že na úvodnom výpočte napíše napr 25min, 20km ale v momente ako potvrdite trasu tak sa obe hodnoty úplne zmenia k horsiemu?

Včera som išiel v noci z Vodného Diela Gabčíkova na Dlhé Diely, úvodná obrazovka mi napísala horeuvedenu hodnotu a ked som ju odklikol, tak sa zmenila na 42min, 31km.
iPhone 3GS/iPhone 4 - iOS 5.1.1
Waze 3.2.0

Ford Fiesta 2005 - Grey Metalic
Kia Cee'd SW - Silver
SharkNX
 
Posts: 10
Joined: Wed Dec 08, 2010 1:49 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Steinj » Mon Feb 14, 2011 9:59 pm

moch by mi někdo poradit:

navigovaní po silnici I/26: zadejte si navigovani například z Horšovského Týna(Plzně) na Českou Kubici(Folmavu) a mohli by jste mi poradit proč mě to u obce Draženov svede z hlavní udělá obíždku a vrátí se na na hlavní?
Iphone 5, Jb Ios7
Steinj
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 230
Joined: Thu Jan 27, 2011 12:17 pm
Has thanked: 21 times
Been thanked: 21 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Sun Oct 30, 2011 11:18 pm

Treba na tom vidiet aspon 1 pozitivnu vec, viac ludi v Amerike (featured app na Appstore) + Cina, viac testerov, lepsi soft...snad ;)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Velmi hlupe navigovanie v BA v spicke :(

Postby Suik » Fri Feb 17, 2012 10:26 pm

u mna tiez raz na verzii v podpise :)
BA-SVK & surroundings AreaManager, Soc. Med. XP
Renault Fluence 2011, 1.6 16V Exception+HTC One S, stock Android 4.0.4, waze 3.6.0.0
FB pg: Waze Slovensko / Twitter: @waze_slovensko / G+: Waze Slovensko
Suik
 
Posts: 882
Joined: Thu Jun 02, 2011 11:17 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users