No permissions

Moderators: Unholy, guri211, Zirland, GinBook

No permissions

Postby ElCarlos » Sun Nov 28, 2010 2:56 pm

Zdravim,

nevíte někdo, proč mi editor map při různých úpravách občas napíše v Edit panelu "No permissions"? :x Proč nemám oprávnění občas udělat křižovatku enable all turns, když jsem ji před chvílí vytvořil? Proč nemůžu změnit údaje POI, který jsem taky sám vytvořil? Proč nemůžu vytvořit ulici bez předchozího válcování?

Napadá mě, že to Waze nějak počítá, jak to mám daleko od domova. Ano, nevím proč, ale tohle se mi vůbec nestává, když edituju okolí Smíchova, kde bydlím a jezdím denně. Když ovšem jsem zpracovával Dolní Dobrouč, kam jezdím Xkrát ročně služebně, tak jsem sice udělal proválcované ulice, ale už jsem musel nechat na AM, aby dodělal napojení a vůbec jsem nemohl dotvořit ty ulice, které se nezaznamenaly při válcování.

To je taky kapitolka sama pro sebe. Udělal jsem válcováním cca 20km okruh z Dolní Dobrouče přes Letohrad zpět do DD. 90% nové cesty, nejdelší úsek asi 12km. Ačkoliv se zaznamenaly původně válcované ulice v Dobrouči, tak tento výlet nikoliv. Netuším proč.
HTC Sensation - záznamové zařízení
Škoda Superb 2.0 TDi 4x4 - válec nových cest

blog | twitter
ElCarlos
 
Posts: 12
Joined: Tue Nov 16, 2010 1:25 pm
Location: Praha
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No permissions

Postby ElCarlos » Sun Nov 28, 2010 7:50 pm

Aha, to by hodně vysvětlovalo.

U tý trasy - najezdil jsem ty ulice, co se zobrazily na webu hned druhý den. Ten 20km úsek jsem jel hned po nich a není ještě dnes na webu. No co? Nic jinýho, než že se tam třeba objeví se stát nemůže.
HTC Sensation - záznamové zařízení
Škoda Superb 2.0 TDi 4x4 - válec nových cest

blog | twitter
ElCarlos
 
Posts: 12
Joined: Tue Nov 16, 2010 1:25 pm
Location: Praha
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No permissions

Postby ElCarlos » Sun Nov 28, 2010 11:15 pm

Jo, cartouche asi má silnou chvilku. A já taky. Ve vedlejším topicu jsem našel, kterak toto najít v archivu. Takže cesta už je na světě :-)

Dokonce i vytvořit tu příjezdovou cestu k benzínce mi to najednou dovolilo a ani neprotestovalo.

Teď už jenom nechápu, proč když spojím ulice, které nejsou jednosměrné, nastavím junction na allow all turns (prostě jednoduchá křižovatka), tak se mi stejně ty cesty (některé) chovají jako by byly jednosměrné (v zobrazení napojení). Zpravidla se to stává, když proválcovaná ulice není celá a tak jí po pojmenování dotáhnu k existující ulici a udělám junction.
HTC Sensation - záznamové zařízení
Škoda Superb 2.0 TDi 4x4 - válec nových cest

blog | twitter
ElCarlos
 
Posts: 12
Joined: Tue Nov 16, 2010 1:25 pm
Location: Praha
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No permissions

Postby fotrik » Sun Nov 28, 2010 3:17 pm

ElCarlos wrote:Zdravim,

nevíte někdo, proč mi editor map při různých úpravách občas napíše v Edit panelu "No permissions"? :x Proč nemám oprávnění občas udělat křižovatku enable all turns, když jsem ji před chvílí vytvořil? Proč nemůžu změnit údaje POI, který jsem taky sám vytvořil? Proč nemůžu vytvořit ulici bez předchozího válcování?

Napadá mě, že to Waze nějak počítá, jak to mám daleko od domova. Ano, nevím proč, ale tohle se mi vůbec nestává, když edituju okolí Smíchova, kde bydlím a jezdím denně. Když ovšem jsem zpracovával Dolní Dobrouč, kam jezdím Xkrát ročně služebně, tak jsem sice udělal proválcované ulice, ale už jsem musel nechat na AM, aby dodělal napojení a vůbec jsem nemohl dotvořit ty ulice, které se nezaznamenaly při válcování.

To je taky kapitolka sama pro sebe. Udělal jsem válcováním cca 20km okruh z Dolní Dobrouče přes Letohrad zpět do DD. 90% nové cesty, nejdelší úsek asi 12km. Ačkoliv se zaznamenaly původně válcované ulice v Dobrouči, tak tento výlet nikoliv. Netuším proč.


Tohle jsou zname problemy. Napr. dodatecnou zmenu geometrie POI prozatim muze udelat jen Area Manager. Vice o mouchach v cartouche zde: http://www.waze.com/wiki/index.php/Known_issues.

Jak dlouho ten usek kolem Letohradu chybi? Bezne se stava, ze se najezdene trasy objevuji v dashboardu na preskacku a nektere i po tydnu. Napr. cesty z minule nedele se mi povetsinou objevily uz v pondeli, ale jedna, ta prvni, az ve ctvrtek. Ted treba zase cekam jeste na zbyvajicich ~300 km ze ctvrtka, kde jsem si udelal malou odbocku kolem Nymburka na 30 km novych cest. Pritom ostatni ctvrtecni useky uz tam mam.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: No permissions

Postby fotrik » Mon Nov 29, 2010 8:31 am

Novy junction je zbytecny, pokud jde o ten zmineny bug. Staci zoom out&in a hned je videt, jestli se to povedlo.
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: No permissions

Postby fotrik » Mon Nov 29, 2010 9:57 am

Anebo ja mam v pondeli poranu delsi vedeni. Do pul ctvrte rano jsem editoval nove vyvalcovanych 45 km. ;)
ImageImage
fotrik
 
Posts: 1724
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 104 times
Been thanked: 92 times

Re: No permissions

Postby MagicOfLA » Sun Nov 28, 2010 8:10 pm

ElCarlos wrote:Aha, to by hodně vysvětlovalo.

U tý trasy - najezdil jsem ty ulice, co se zobrazily na webu hned druhý den. Ten 20km úsek jsem jel hned po nich a není ještě dnes na webu. No co? Nic jinýho, než že se tam třeba objeví se stát nemůže.


A v archive sa objavila?

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: No permissions

Postby MagicOfLA » Mon Nov 29, 2010 7:26 am

ElCarlos wrote:Teď už jenom nechápu, proč když spojím ulice, které nejsou jednosměrné, nastavím junction na allow all turns (prostě jednoduchá křižovatka), tak se mi stejně ty cesty (některé) chovají jako by byly jednosměrné (v zobrazení napojení). Zpravidla se to stává, když proválcovaná ulice není celá a tak jí po pojmenování dotáhnu k existující ulici a udělám junction.


Myslim, ze i to je medzi tymi bugmi. Zoom out&in by mal vnutit refresh. Alebo druha moznost je vytvorit na tom mieste znovu junction so zaskrtnutymi all turns...

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: No permissions

Postby MagicOfLA » Mon Nov 29, 2010 9:35 am

shalafi wrote:
fotrik wrote:Novy junction je zbytecny, pokud jde o ten zmineny bug. Staci zoom out&in a hned je videt, jestli se to povedlo.


Novy junction myslel MagicOfLA v pripade, ze sa nepodari Enable all turns. Je to rychlejsie ako rucne pripajat cesty.


Thnx, ocividne sa nevyjadrujem v pondelok rano az tak zrozumitelne ;).

M.
Image
Waze 3.7.7 @ HTC Desire (Android 2.3.7 @ CM 7.2.0.1)
MagicOfLA
 
Posts: 1210
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 69 times
Been thanked: 165 times

Re: No permissions

Postby shalafi » Mon Nov 29, 2010 8:39 am

fotrik wrote:Novy junction je zbytecny, pokud jde o ten zmineny bug. Staci zoom out&in a hned je videt, jestli se to povedlo.


Novy junction myslel MagicOfLA v pripade, ze sa nepodari Enable all turns. Je to rychlejsie ako rucne pripajat cesty.
Country manager: Slovakia
Waze 3.7.7 @ HTC ONE S [4.4 CM11] @ 2012 Citroën C5

Image
shalafi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1739
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 247 times
Been thanked: 196 times


Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users