Možno myslel cukrík za prvé edity mapy...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 627 times
- Been thanked: 1841 times
chapes to spravne.ajne001 wrote:Ahoj, měl bych dotaz ohledně nastavení routingu, bohužel se mi odpověď nepodařilo najít, tak bych se chtěl ujistit, jestli si to myslím správně.
V nastavení jsou dvě možnosti:
-Vyhnout se zpoplatněným dálnicím
-Vyhnout se dálnicím a silnicím pro motorová vozidla
Pokud obojí zakážu, je mi to jasné. Pokud ale zakážu zpoplatněné dálnice a druhou volbu nechám, bude mne to navigovat přes nezpoplatněné úseky dálnic a vyhne se zpoplatněným, chápu to správně?
je moznost v editore mapy nastavit nejake odbocenie ako obtiazne. avsak penalizacia takehoto prejazdu je nezmyselne vysoka a preto sme sa vramci CZ+SK dohodli taketo upravy nerobit (zopar testovacich mozno existuje, no mimo hlavne tahy a vyslovene za ucelom testovania pre local champs).ajne001 wrote:A ještě by mne jen zajímala volba Omezit obtížné křižovatky, funguje to? Jako nedělá mi problém projet jakoukoli křižovatku, ale je příjemné se takovým chuťovkám vyhnout. Já jestli to má cenu zkoušet aktivovat, aby mne to kvůli nějaké celkem obyč. křižovatce nehnalo nějakou šílenou cestou okolo.
nepotesim asi...Vadi58 wrote:Takže dnes som si to overil, ešte stále to nefunguje riadne. Pre istotu som poslal dva logy - jedno keď som zadal bod prejazdu (čas 08:04)a druhý keď som prešiel cca 100 m. (čas 08:05)porubcan wrote:Vadi, na centercode sa pytaju, ci tento bug este pretrvava...
viewtopic.php?f=22&t=73855&p=1711164#p1711164
I have checked the case on Redmi 2 and everything works fine for me.
I think this is the specific Redmi 4 issue.
Due to low occurrences and low priority as it is most likely the device issue, the bug won't be fixed.
Thanks for the report.
Re: Waze nováčik - otázky