Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Sibstr » Sat Feb 22, 2014 10:08 pm

vlado_s wrote:
Sibstr wrote:
vlado_s wrote:Je nieco podobne v CZ? Potrebujem riesenie na jeden tyzden.

Mrkni na https://www.mujkaktus.cz/
Mají buď 200MB za 100Kč nebo 1GB za 300Kč. Asi nejlepší předplacenka na data.

SIMku treba kúpiť za 99 Kč a je asi bez kreditu :(
Nabitie cez bankomat je od 200 Kč alebo cez IB od 50Kč (v roamingu ;) ).

No a nebo hledej tady: http://www.mobilmania.cz/clanky/prehled-virtualnich-operatoru-aktualizovano/sc-3-a-1324118/default.aspx
[L4] AM Čechy
Sibstr
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 617
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:35 pm
Has thanked: 74 times
Been thanked: 163 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Sibstr » Sun Feb 23, 2014 1:16 am

vlado_s wrote:Díky, porovnávať nebudem. Víťazí to čo je kúpiteľné v nedelu...

Nejlépe sehnatelný bude asi http://www.sazkamobil.cz/ ten by měli mít na každém rohu, ač je to asi jen dva týdny starý virtuál.
[L4] AM Čechy
Sibstr
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 617
Joined: Tue Oct 18, 2011 10:35 pm
Has thanked: 74 times
Been thanked: 163 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Fri Feb 19, 2016 10:40 am

2G pripojenie ma len EDGE pripojenie co je docela slabe. Funguje to, ale nie tak ako by malo.
Odporucam radsej 3G a vyssie.
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Sun May 15, 2016 4:35 pm

JanKamyl wrote:Díky moc za odpovědi...

Ještě doplňující dotaz ke 4/ A tak se to řeší i v případě, že jeden segment na dálnici má v editoru např. 3 km a v rámci tohoto úseku je 5 značek změny rychlosti...? To pak taky vytvořit "uměle" uzly v místech, kde ty změny rychlosti jsou? U té dálnice mi to přijde takové už trochu hard, na rozdíl od obytných zón, kde až tak o moc nejde...

Bylo by i možným řešením vytáhnout z těch fotek souřadnice a tyto napsat editorovi do fóra a on by to podle nich mohl správně umístit?

Ahoj, H.

Ak sa jedna o docasne znizenie (napr. koly stavbe, oprave vozovky, atd.) nezadavame to. Zadavame iba trvale znizenie rychlosti.

Ak je to trvale znizenie potom do toho. Posli si ziadost o odomknutie.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Fri Jul 15, 2016 2:34 pm

Miro_Ke wrote:Dakujem za odpoved. Este by ma zaujimalo, kde si takuto ziadost mozem podat - v editore to totiz nevidim. Ak je to niekde vysvetlene, ospravedlnujem sa

Treba ale pri zadavani cisel zadat celu ulicu. Pripadne nejakych problemov pis dalej do vlakna ziadosti.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Sat Jul 16, 2016 6:12 am

Update Ti neprebehol spravne, nestiahly sa Ti komplet hlasky.

Skus odinstalovat appku, popripade este zmazat vsetky pozostatky a nova instalacia. Pri prvom spusteni odporucam nechat zapnuty Waze par minut na stiahnutie hlasovych pokynov.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
Last edited by Siggi79 on Sat Jul 16, 2016 10:27 am, edited 1 time in total.
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Sat Jul 16, 2016 10:27 am

A-lanis wrote:Jsem nováček, právš jsem nainstaloval WAZE do svého mobilu (Huawei P7). Nastavil jsem adresu doma a i do práce stejnou.
Jakmile spustím Waze zobrazí se mi mapa s mým umístěním (modrá tečka v šedém kroužku). Není zobrazeno jméno ulice. Porovnáním s Mapy.cz umístění odpovídá. Kliknu li na modrý bod zobrazí se bílý obdélník s nápisem Tady jste, ale název ulice je jiný, než jsem zadal. Jde o ulici sousední.
Proč?
Existuje nějaký manuál (český) pro začátečníky ?


Modra bodka v sedom kruzku je priblizna Tvoja poloha ked nie je chytnute GPS, cize podla GSM a mozno podla WiFi. Akonahle sa zameria GPS zmeni sa Tvoja poloha na sikpu (alebo auticko, podla toho co mas navolene v appke). Ak je kratky segment (ulica, myslim aj po nejaku zakrutu) nazov sa nezobrazuje. Biely obdlznik s napisom "Tady ste" je myslim posledna znama poloha zaparkovaneho auta (teda lepsie povedane vypnutej appky Waze).

Nejaky komplexny navod asi neexistuje, pretoze kazda verzia ma nieco noveho a zmeneneho.
Pripade nejakych nejasnosti mozes kludne otazky pisat sem.
Odporucam Ti k pozornosti cesku stranku:

www.wazer.cz

kde su linky na WIKI, Forum, Editaciu,.....
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Fri Aug 26, 2016 10:05 am

Dawin-CZ wrote:Prosim nevite nekdo jak do WAZE zadam GPS souradnice? :-(

Pozri do topicu myslim ze "Nefunguje navigace dle GPS". Tam toho bolo popisaneho viacej.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Wed Nov 30, 2016 10:21 pm

ruudo111 wrote:prosim o radu. z neznamych dovodov sa mi na tablete zmenila mapa tak, ze tam vobec neukazuje cesty. kde som urobil chybu? diky, ruudo

Takto to tazko rozlustit co je za problem. Neupdatoval si si verziu? Ak ano, zapni data, GPS a vyjdi na volne priestranstvo. Zapni Waze a pockaj kym nezdetekuje tvoju polohu. Potom sa mapy nacitaju. Sku uvidis.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

Re: Waze nováčik - otázky

Postby Siggi79 » Sun Dec 11, 2016 2:24 pm

MTB_Petik wrote:Ja bych dodal taky jednu - osetreni vypadku spojeni na internet. Napriklad kdyz chci zadat nejake hlaseni a neni spojeni, tak to prachsproste oznami ze neni spojeni a neni zadna moznost jak to doposlat pozdeji.

Presne toto riesi nova verzia, ktora vysla pred par dnami. Je to verzia 4.16..... venuje sa tejto verzii cele vlakno.

Odoslané z ASUS_T00J pomocou Tapatalku
Last edited by foxitrot on Mon Dec 12, 2016 10:56 pm, edited 1 time in total.
Reason: Upresnená otázka, na ktorú bolo odpovedané.
[ img ]
WAZE 4.0 or higher, HTC Desire 628, Seat Ibiza ST
Siggi79
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 453
Joined: Sat Jul 12, 2014 12:40 pm
Location: Trnava + Záhorie, Slovakia
Has thanked: 76 times
Been thanked: 30 times

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: jirys