Waze nováčik - otázky

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Wed Oct 21, 2015 10:33 am

Měl jsem to samé na staré verzi pro iOS, nyní už to šlape jak hodinky.
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Thu Oct 22, 2015 9:44 am

Jde označit více segmentů pomocí ctrl a pak změnit jejich název hromadně (respektive zaškrtnout "nic").. jestli to myslíš teda takhle :)
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Thu Oct 22, 2015 10:44 am

Ještě to lze udělat pomocí kliknutí na segment a když sjedeš dolu "vybrat celou ulici"..
Shodou okolností mám snad přístup ke všem segmentům, tak to udělám :)

EDIT: Tak neudělám, nejde mi zaškrtnout u ulice "nic"..
Last edited by DominikBmw on Thu Oct 22, 2015 10:48 am, edited 1 time in total.
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Sat Oct 24, 2015 5:10 pm

Pánové, nechával jsem, ještě když jsem byl L1, připojit několik segmentů
(až dole https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=274&t=160765), všechno bylo OK, ale teď mám většinu z nich červeně a přestože jsem už L2, nemůžu je zeditovat, aby byly správně.. je to nějaký bug? Jedná se např o tyto segmenty:

https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... =163132289
nebo
https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... 045&zoom=8
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Sat Oct 24, 2015 10:41 pm

Určitě nevypršela, jezdím tudy každý den.. při editu to hlásí chybu, že segment už byl smazaný nebo upravený..

navíc se to děje i u segmentů, které jsem nově já vytvořil, nejen upravil.. mnou vytvořené segmenty a připojené bebebrumikem jsou najednou rozpojené, i když to minimálně 2 dny bylo OK a validátor byl taktéž OK..
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Sat Oct 24, 2015 10:55 pm

nocommenta wrote:Sú tam nakreslené segmenty, ktoré sú opätovne prekreslené, tak tam máš dve vrstvy segmentov, z ktorých je jedna pripojená, a tú ďalšiu sa ti už nedarí napojiť na ten istý nod...

Aj v tom druhom prípade ide o dve vrstvy segmentov...

Skús sa na to pozrieť pri väčšom zoome a duplicitné segmenty vymaž...


Právě, že jsem původní segment zkrátil a přidal k němu další 2, takhle se to podělalo až po dvou dnech, kdy to bylo naprosto v pořádku.. a když ho chci smazat nebo upravit, vyhodí mi to chybu:
Attachments
waze.jpg
(29.44 KiB) Downloaded 402 times
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Sun Oct 25, 2015 11:07 am

Díky pánové, už je to v pořádku :) Chápu tedy dobře, že pokud zlobí editor, mám se na editování vykašlat? :)
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DominikBmw » Wed Mar 02, 2016 7:09 am

Ahoj, v poslednich dvou dnech mi waze na iPhonu po vypnuti app stale drzi aktivni GPS, coz papa baterku. Zkousel jsem odinstalovat, reset telefonu a znovu instalace a problem pretrvava. Waze je to urcite, protoze v nastaveni staci u waze poloh.sluzb zakazat a na stav. radku sipka zhasne, po povoleni opet nabehne a zere.. docela me to stve, po 2h mi to ve standby sezralo kolem 30% baterky
Co s tim?


waze 4.2.0
iOS 9.2.1
iPh 5S


Diky :)
V8 against EU [ img ]

[ img ]
DominikBmw
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
 
Posts: 24
Joined: Thu Sep 18, 2014 10:04 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DrakoTom » Sun Jun 26, 2016 7:32 am

Ahoj,

jsem zde nový a rád bych požádal o kontrolu, případně úpravu v mapě někoho zkušenějšího.
Nedávno jsem jel v Praze od ulice Průmyslová směrem k ulici Opatovská a navigace mě "hnala" do ulice Edisonova, kde je pěší zóna a dále ještě do ulice Hertzova, kde je taktéž pěší zóna a navíc Zákaz vjezdu mimo dopravní obsluhy...

Díky moc,

Tomáš
DrakoTom
 
Posts: 3
Joined: Sun Jun 26, 2016 7:27 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Waze nováčik - otázky

Postby DrakoTom » Sun Jun 26, 2016 5:10 pm

bures wrote:
DrakoTom wrote:rád bych požádal o kontrolu, případně úpravu v mapě někoho zkušenějšího.
Nedávno jsem jel v Praze od ulice Průmyslová směrem k ulici Opatovská a navigace mě "hnala" do ulice Edisonova, kde je pěší zóna a dále ještě do ulice Hertzova, kde je taktéž pěší zóna a navíc Zákaz vjezdu mimo dopravní obsluhy...

Důležité je, kde byl cíl tvé cesty.

Jel jsem směrem na Zbraslav (Praha 5), ale mě primárně zarazilo to, že mě navigace vedla do pěší zóny a i do zákazu vjezdu... Spíše bych čekal "logičtější" trasu přes Milánskou,Archimédovu,Novopetrovickou,Výstavní a pak dál po Opatovské... Navržená trasa navigací je sice kratší, ale vzhledem k tomu, že vede přes zmíněnou pěší zónu a navíc zákaz vjezdu pro DO, tak je to dle mne asi trochu nesmyslné...
Každopádně díky za reakci.
DrakoTom
 
Posts: 3
Joined: Sun Jun 26, 2016 7:27 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users