Moderators: Unholy, GinBook, guri211
shalafi wrote:grepa wrote:Dotaz 2: V mapě jsou záznamy o průjezdech. Vrstva GPS body. Chtěl bych vědět, proč jsou různě barevné a jak rychle a jak dlouho jsou na Live mapě vidět.
Roznofarebnost zavisi od azimutu daneho GPS bodu, napr. vsetky smerujuce na sever su rovnakej farby.
GPS vrstva sa kedysi (davno) nacitavala spolu s prejdenymi trasami, tj. rano si siel do prace a na druhy den si videl v editore svoju cestu a v GPS vrstve pribudla ekvivalentna seria GPS sipiek. Sudruhom sa ale tento proces uz myslim trochu rozsynchronizoval, takze by som pocital skor s oneskorenim tyzden-mesiac-bulharska_konstanta. Ako dlho je "anyone's guess", cize tazko povedat.
GinBook wrote:grepa wrote:V editoru je vrstva "správci oblasti", najdu prosím někde komu která zahrádka patří? A co jsou jeho práva a povinnosti? Dík.
Na internetu je katastr pozemku a nemovitosti a tam najdes kdo je spravce sve zahradky. Prava jsou dane vyhlaskou ci zakonem, staci nastudovat.
Ted vazne:
Na to se nedivej. 2/3 lidi zobrazenych jako spravci oblasti je neaktualni. Podivej se do fora kdo za posledniho pul roku zde napsal prispevek a kdo tady komunikuje.
Bavil jsem se ze Zirlandem aby vznesl dotaz na HQ, zda by sli ty informace aktualizovat ohledne rozdeleni AM.
Proste tady je forum. Cast pro zadosti o upravu, atd....
Komentář z telefonu.
masvbr wrote:grepa wrote:Prosím i o odpověď na dvě předešlé, ale asi je se.u rychleji, než je možné v lidských silách reagovat. Když dostanu dotaz, na hlášenou obecnou chybu a napíšu co mne k tomu vedlo, třeba "Sorry, jen sem zabloudil" a odešlu zprávu. Můžu poté označit "Nenalezená chyba" a uložit. Najde tato zpráva svého adresáta? Nebo mám chvilinku počkat? Dík za jakoukoliv radu Váš nováčik.
Všechno co napíšeš do komentate (at uz z klienta nebo v editoru) odejde po odkliknuti vsem kdo dane UR sleduji/založili/prispeli do nej ... to same jim prijde jak do klienta, tak i do jejich mailu. Zavírat lze tak rychle jak to umíš naklikat
Odeslano z telefonu.
spoodyenator wrote:No v reale sa s povolenim da po pesej zone prejst aj autom ale po chodniku ktory ma sirku napr 1m by som to radsej neskusal
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users