Post by Finreeal
Bew1One wrote: Sun May 29, 2022 8:15 pm
Technik_Happy wrote: Sun May 29, 2022 5:11 pm Zdravím, 
Po delší době edituji ale při každém uložení (místa nebo segment) mi zešedne obrazovka a zamrzne celá stránka, musím ji tedy znovu načíst. 
Ještě k tomu mám vlevo nahoře žlutý vykřičník. (viz.foto): https://ctrlv.cz/YZnY
Mám jen já ten problém nebo ne a co mám dělat? Díky


 
I samotné Waze, potažmo WME, se ti zjevně snaží (zatím zdá se neúspěšně) naznačit, že by jsi se k editování vracet neměl. ;)
 A pokud opravdu edituješ způsobem který jde vidět na obrázku, tak se k tomuto doporučení přikláním i já. Zásobu jižního ovoce pro některé vybrané editory máme stále připravenu a naše paměť/zkušenost je v některých ohledech neúprosná.

 
Zdravím, Úplně jsi mi neodpověděl na otázku co dělám špatně ale řekl jsi mi svůj názor. Nicméně přiznám se, a to musíš uznat i ty že se rádi moc nemáme.  Rád bych se dozvěděl co dělám špatně a popřípadě to napravil.  Udělal jsem pár velkých chyb a jsem si toho vědom. 
 
Finreeal
Posts: 3

Post by Bew1One
Technik_Happy wrote: Sun May 29, 2022 5:11 pm Zdravím, 
Po delší době edituji ale při každém uložení (místa nebo segment) mi zešedne obrazovka a zamrzne celá stránka, musím ji tedy znovu načíst. 
Ještě k tomu mám vlevo nahoře žlutý vykřičník. (viz.foto): https://ctrlv.cz/YZnY
Mám jen já ten problém nebo ne a co mám dělat? Díky

 
I samotné Waze, potažmo WME, se ti zjevně snaží (zatím zdá se neúspěšně) naznačit, že by jsi se k editování vracet neměl. ;)
 A pokud opravdu edituješ způsobem který jde vidět na obrázku, tak se k tomuto doporučení přikláním i já. Zásobu jižního ovoce pro některé vybrané editory máme stále připravenu a naše paměť/zkušenost je v některých ohledech neúprosná.
Bew1One
Posts: 1482
Answers: 2
Has thanked: 116 times
Been thanked: 236 times

Post by Finreeal
Zdravím, 
Po delší době edituji ale při každém uložení (místa nebo segment) mi zešedne obrazovka a zamrzne celá stránka, musím ji tedy znovu načíst. 
Ještě k tomu mám vlevo nahoře žlutý vykřičník. (viz.foto): https://ctrlv.cz/YZnY
Mám jen já ten problém nebo ne a co mám dělat? Díky
Finreeal
Posts: 3

Post by pvo11
world_6u453axv wrote: Fri Apr 15, 2022 4:11 pm Ahojte, nikde som sa nedočítaľ nedohladal ako môžem zadávať čísla domov v obciach kde nie sú pomenované ulice. Vedeli by ste mi s týmto poradiť?

 
Čekal jsem, že se ozve někdo z SK kolegů, protože tohle v CZ řešíme jinak.

V CZ na čísla domů máme metodiku a zadáváme to podle dat z exportu registru adres, který se updatuje 1x měsíčně.

https://wazeopedia.waze.com/wiki/Czech/ ... _dom%C5%AF
pvo11
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1753
Has thanked: 262 times
Been thanked: 991 times

Post by Ivannii
Obecně celkem funguje Obec + číslo
Ivannii
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
Posts: 332
Has thanked: 26 times
Been thanked: 36 times
https://s.waze.tools/s0010.png
[L2] Waze 4.77.1.0 na Android 11- Redmi 9

Post by Inactive user -1653985050-
Ahojte, nikde som sa nedočítaľ nedohladal ako môžem zadávať čísla domov v obciach kde nie sú pomenované ulice. Vedeli by ste mi s týmto poradiť?
Inactive user -1653985050-
Posts: 3
Has thanked: 1 time

Post by Ivannii
Apka rozum má, a LIVE má 2 výsledky- asi náš a jejich a obojí tfuj.
GPS "normálně" funguje solidně, jen občas NE. Chybkou je, že nepoznáš, že zrovna teď je občas.
Naivně jsem doufal, že se GPS napojí na bod a vezme jeho entry. Ale asi jede jen ten bod a k tomu segment.
Ivannii
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
Posts: 332
Has thanked: 26 times
Been thanked: 36 times
https://s.waze.tools/s0010.png
[L2] Waze 4.77.1.0 na Android 11- Redmi 9

Post by Bew1One
"odskok" odkudkoliv přes GPS souřadnice holt bere nejbližší sjízdný segment, s tím nic neudělám(e). Live zpravidla ráda google adresy. Sice jsem to zkusil trochu napárovat ale to zabere na aplikaci a vyhledání adresy, na livemapu to asi bude krátké...
Bew1One
Posts: 1482
Answers: 2
Has thanked: 116 times
Been thanked: 236 times

Post by Ivannii
Problémek může být v tom, že se používá odskok z aplikace pomocí GPS souřadnic do WAZE.
Ale tuhle opičárnu se mi povedlo udělat i včera z LIVE mapy.
Zkus to i teď v LIVE. Nabídne to 2x tuhle adresu, oba výsledky navigují zespodu (chybně).
APK mi to teď (přes adresu) dá OK.
 
 
Ivannii
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
Posts: 332
Has thanked: 26 times
Been thanked: 36 times
https://s.waze.tools/s0010.png
[L2] Waze 4.77.1.0 na Android 11- Redmi 9

Post by Bew1One
Zkus po smazání uloženého cíle nové vyhledání, jestli se něco změní - předpokládám, že waze navigovalo na waze landmark a ne na google místo?
Bew1One
Posts: 1482
Answers: 2
Has thanked: 116 times
Been thanked: 236 times