Page 141 of 297

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Mar 24, 2015 12:04 pm
by ma5jkl
IstvanJan wrote:Zdravim pani.
Prihlasil som sa sem, aby som zakreslil par ciest.
No asi som niekde robil chybu aj napriek precitaniu navodu. Nasledne mi bolo oznamene ze moja editacia bola zrusena na zaklade staznosti.
Tak teraz si nemozem chyby po sebe ani opravit.
Ako postupovat?

Dakujem za odpoved.

Jano
zatial ochutnavka tvojej roboty (vidis tam nejaku chybu?):
sipky.JPG
a
(95.63 KiB) Downloaded 530 times
sipky2.JPG
b
(120.2 KiB) Downloaded 508 times
EDIT:
sipky3.JPG
c
(205.83 KiB) Downloaded 481 times
prosim ta, prezrad ako si toto dokazal... to je aj na kona vela.. chalani maju tvoju robotu aj z piestan a ja uz opravujem 3 hodiny okolie LM, TO, NM, ....

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Mar 26, 2015 1:16 pm
by ma5jkl
IstvanJan wrote:Dakujem za odblokovanie.

Mozete zadat miesto kde mam opravovat chyby.

Uvidime ako mi to pojde.

Jano
kludne zacni v Piestanoch co si poslal do ziadosti na upravu.

EDIT: opravene mesto z TN na PN

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Fri Mar 27, 2015 9:20 am
by ma5jkl
porubcan wrote:Asi myslis Piešťany.

Sent from my HTC One using Tapatalk
ano, moja chyba

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Fri Mar 27, 2015 4:01 pm
by ma5jkl
PavelForejtek wrote:Pokud by waze podle popisných čísel navigoval bude to ve vesnicích bez pojmenovaných ulic ještě důležitější.
hovoris mi z duse, v obciach je navigovanie na cislo ovela dolezitejsie, bohuzial waze je waze a toto mnohych netrapi.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Mar 28, 2015 8:23 am
by ma5jkl
hamilnes wrote:
vitj wrote:Kde nejsou ulice pojmenované, tak čísle zadat nelze.
Niekde v dikusii o tomto bolo také riešenie, že do kolonky Ulica zadávať namiesto ulice názov obce a potom číslovať podľa existujúcich čísel.
POZOR!!! toto som pisal ja kedysi davno aky som nasiel workaround od inych editorov, ale toto sme sa dohodli NEPOUZIVAT!!!

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Apr 04, 2015 7:51 am
by ma5jkl
stav si vies pozriet tu: http://status.waze.com/ my sme INTL server. Uz par mesiacov to celkom funguje a obnovuju sa takmer kazdy den. Par vynimocnych pripadov sice bolo, hlavne ked sa robi nejaky upgrade vtedy to chvilu moze meskat.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Apr 04, 2015 9:55 am
by ma5jkl
Jaj tak. Nejako sa da zistit ako stara je ta ktora dlazdica ale frekvencia obnovovania? Veru netusim.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Apr 19, 2015 7:11 am
by ma5jkl
Ako si mozem zmenit profilovy obrazok v klientovi na 3.9.4.? Ked tuknem na obrazok, vyberiem novy, zobrazi sa mi ako zmeneny. Ked skocim spat, tak sa ma klient opyta ci ulozit zmeny. Tak dam ano a.. je tam stary obrazok. Idem este skusit nejaku starsiu verziu...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Apr 19, 2015 8:52 am
by ma5jkl
Medzicasom som skusil 3.6.0.0, 3.7.7.0 (u oboch ani nie je moznost menit obrazok), 3.8.0.0 sa sprava rovnako aktualna 3.9.4.0

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Apr 20, 2015 5:10 am
by ma5jkl
ma5jkl wrote:Medzicasom som skusil 3.6.0.0, 3.7.7.0 (u oboch ani nie je moznost menit obrazok), 3.8.0.0 sa sprava rovnako aktualna 3.9.4.0
Ani neviem ako ale po dnesnom reinstale z 3.7.7. na 3.9.2. sa mi tam zrazu objavil obrazok ktory som si tam nastavil niekedy vcera, bohuzial netusim na ktorej verzii to zafungovalo, pretoze hned po ulozeni zmien sa to neprejavilo nikde. Vyzera ze aj tu plati ze vsetko chce cas, ale podla mna v tomto pripade este aj reinstall.