Thu Mar 17, 2016 10:08 am
Tue Apr 05, 2016 11:11 am
Thu Apr 07, 2016 8:47 am
Mon Apr 11, 2016 8:05 pm
matkosranda wrote:vedel by mi niekto objasnit vyznam tejto cesty?
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... lter=false
uz na prvy pohlad je tam moznost otocit sa v krizovatke naspat do ulice odkial som vysiel.
Z danej krizovatky nabada ze stvorec by mohol stacit ale dostavame sa do rovnakej situacie ze by v tak velkej krizovatke boli moznosti otocenia sa spat. preto mi pripada rozumne mat tam dve taketo krizne ulice ako som uviedol vyssie ale jednosmerne a v druhom smere aby sla cez stvorec. tak by sa dalo dosiahnut zbranit otoceniu v krizovatke.
Zatial nerozumiem zakresleniu tejto krizovatky rpeco je to tak. Suvisi to nejak s optimalizaciami? Ak ano ako?
Dakujem
M
Mon Apr 11, 2016 8:11 pm
Bobesh72 wrote:Zdravím, su Waze nováček a mám dotaz. Jedu do Brna, Waze mě několikrát spadne. Jedu do Šumperka a zpět, nespadne ani jednou. Opět jedu do Brna, zase padá.Dnes do Jimramova a opět nespadl.
Čím to může být, vůbec netuším. Přece nemůže mít vliv, že je třeba blbá cesta nebo je moc uživatelů, když to je ta hlavná výhoda.
Může mít vliv starší mobil Huawei Y300, že už třeba nestíhá a v tom Brně je víc informací.
Díky za odpověď.
Tue Apr 12, 2016 7:14 am
Tormans wrote:Dobré poránu,
jsem sám, komu se po osmém dubnu přestaly ukazovat v editaci map nově ujeté trasy?
Wed Apr 13, 2016 7:50 am
porubcan wrote:v tejto situacii teda staci opravit sipku na cervenu.ma5jkl wrote:matkosranda wrote:vedel by mi niekto objasnit vyznam tejto cesty?
https://www.waze.com/editor/?env=row&lo ... lter=false
ta sipka v bode A dolava ma byt cervena
Wed Apr 13, 2016 7:58 am
Axoot wrote:Již podruhé se vracím ke stejnému dotazu, jelikož se od ledna nic nezměnilo:
Již na začátku ledna jsem si zajistil Prvních pět Waze přátel. Prozatím se mi nenačetly body, ale když se podívám do nastavení přímo do aplikace, tak by mi měly být již přičteny (bombónek je šedý -> body měly být tedy přičteny).
Axoot wrote:Jeden z mích přátel je i manželka, mělo jí tedy být přičteno 200 bodů za prvního přítele (za mě)? Pokud ano, tak se jí také nepřičetly. Nevíte prosím, zda je to běžné nebo musím splnit ještě jiné podmínky? Třeba, že ti přátelé musí najet určitý počet kilometrů nebo získat určitý počet bodů?
Axoot wrote:Pokud je přidělovaní pozastaveno, neměla by tato možnost být v hodnocení vůbec zobrazena. Samozřejmě, že se jedná o lehce získané body, ale když to tam je, tak by to mělo prostě fungovat.
Mon Apr 18, 2016 12:33 pm
Wed Apr 27, 2016 5:12 am