Page 175 of 297

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Jun 02, 2015 1:24 pm
by nocommenta
ma5jkl wrote:
porubcan wrote:nema prava to pripojit, tak to necha nepripojene.
no niekde aj mal prava a nepripojil
Podľa nicku to môže byť aj cudzinec (z HU) na krátkodobom pobyte, dovolenke, návšteve, SC a pod. neovládajúci miestny jazyk...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jun 04, 2015 7:44 am
by nocommenta
foxitrot wrote:Vyžiadal som účet aj pre tú L1-ku.
PM s odkazom na fórum (FAQ, pravidlá editácie, Waze nováčik otázky, žiadosť o úpravu ciest) pre túto L1 už opustilo Outbox...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Jun 29, 2015 8:26 pm
by nocommenta
NorinoNori wrote:Čaute, mám sa za total nováčika a mám pár otázok:
1. Je toto skutočne sekcia pre nováčikov?

2. Keď sa navigujem od A do B a prejdem už len 50m po cieľ B a preruším navigáciu (lebo B je na konci ulice!) ráta sa mi prejdená trasa do prejdených km? Zatiaľ sa mi zdá že nie. Dal som číslo baraku na svojej ulici, ale takú adresu mi Wazko nevie nájsť a stále ma posiela na koniec ulice, lebo som "skoro v cieli" ale ja som už doma o pár metrov skôr. Niekedy v Holandsku "strelím" cieľ niekam kade idem, lebo nepoznám adresu. A keď prídem do ciela ZRUSIM cestu. Rátajú sa km po bod prerušenia? :cry:
1. Je...
2. Pocita sa prejdena trasa...
Ak ta nenavigovalo na presne cislo ulica zatial nema ocislovane domy...
Rataju sa vsetky prejdene / prejazdene km so zapnutou navigaciou... teda aj tie po bod prerusenia...

Pocet prejdenych km si mozes pozriet v dashboarde, ktory sa v idealnom pripade aktualizuje na 24h baze...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Wed Jul 01, 2015 12:09 pm
by nocommenta
foxitrot wrote: Kurňa, aká otázka, taká odpoveď [emoji52]

Ráta sa celá prejdená vzdialenosť, keď bola aplikácia Waze zapnutá (a samozrejme mala GPS prijem a prístup na internet), nezávisle na tom, či bolo navigovanie zapnuté alebo vypnuté alebo prerušené alebo...
Z mobilu len strucne... dik za spolupracu...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Jul 27, 2015 5:57 am
by nocommenta
Nebol to nahodou tip?

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Sep 15, 2015 6:08 pm
by nocommenta
JendaSpeed wrote:Zdarec, když vidím švestky, vždy je hlásím. A tak mě napadlo, jak mé hlášení vidí ostatní uživatelé Waze a třeba i ty švestky? Vidí mě pod mým nickem, nebo jako anonyma? Děkuji za odpověď. Jenda
Ak posielas hlasenie kratko po zapnuti Waze, nick sa nezobrazuje (si anonym)...
Ale inak tvoje hlasenie ostatni vidia s tvojim nickom (posledne verzie neumoznuju hlasenia neviditelnym wazerom)...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Sep 22, 2015 12:55 pm
by nocommenta
Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Sep 22, 2015 2:00 pm
by nocommenta
ma5jkl wrote:
nocommenta wrote:Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...
ano, ale ked ju nahlasis tak server si (vraj) da vacsi pozor na situaciu na danom segmente a potencialne skor zareaguje. plus vyhodou je aj ze vidis piny na mape...
Klasika, upchata BA, zatial ziaden pin...
Screenshot_2015-09-22-15-55-02-1-1.jpg
(252.06 KiB) Downloaded 506 times

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Sep 22, 2015 2:13 pm
by nocommenta
kaga_cz wrote: Ve městě je to zas k vzteku, každá odbočka segmenty rozdělí a jeden aby tu jednu kolonu hlásil 10x ....
Ak sa pozries na vyssie zadany screenshot, mozno si vsimmes, ze zatial ziadny wazer kolonu nenahlasil, su vyhodnotene systemom..
kaga_cz wrote:
nocommenta wrote:Kolony nie je potrebne hlasit, spomalenie, znizenie rychlosti dokaze vyhodnotit Waze...
Ano, a právě proto je tato možnost v klientovi implementovaná a kolony naskakují 3s po tom co je nahlásím. Ale jasně, můžeme čekat až projede dost wazerů aby to automat vyhodnotil... Však já v koloně visím, ať se pověsí dalších pár...
Kolona hlasena nedockavym wazerom pri cakani na zelenu na Lazaretskej a upchaty
Dostojevskeho rad...
Screenshot_2015-09-22-16-18-38.png
(125.17 KiB) Downloaded 455 times

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Sep 24, 2015 11:30 am
by nocommenta
ArgiCZ wrote:Ahoj,
zajímalo by mě, když bych omylem smazal segment, dá se to nějak obnovit?

Díky
Nedá, zakresli ho nanovo...