Page 199 of 297

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Jul 01, 2014 8:32 pm
by paaulo23
Spravne tomu rozumies. Ked spustis script hore mas cisla .. metre ako to posunut vertikalne horizontalne. 0 0 je normal ostatne je posun. Neuklada sa to nikam ten posun, to sa posunie len v tvojom pc. Ale moze ten posun, to zadanie cisiel zostat v cash pc, tak pozor ked sa presunies do inej oblasti. Vzdy skontroluj ten posun. Tento problem mame len v sk. Napriklad v cr ani v rakusku ci nemecku nieje tento problem. Chlapi sa usiluju aby to google maps napravilo tusim. Ale to asi chvilu potrva. Nieje to problem waze ale google maps. Inac mozes to kontrolovat aj podla gps informacii. V pravo hore kde su vrstvy je aj gps. Budu sa ti zjavovat take sipky. To znamena ze niekto tam realne presiel so zapnutym waze a gps. Ale aj tam moze byt odchylka par metrov tak to opticky zpriemeruj.

Hej mozes pouzit sukromne cesty. Obsluzne komunikacie nepouzivaj nikdy a nikde. Sukromna cesta je ale fakt sukromna, to znamena ze zakazana pre navigovanie. Ale zato s autom ta tam pusti. Na chodnik, zeleznicu ci ranvej ta nepusti napriklad, autom.
Ale je predpoklad ze na druzstve to je sukromna cesta, mozes tam ist len s povolenim vratnika :)

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Jul 01, 2014 8:41 pm
by paaulo23
matejlh wrote:Ahojte, v Liptovskom Hrádku na Dr. A. Škarvana 620/16 som upravil jedno číslo domu pred cca mesiacom a stále navigácia ho nevie nájsť. Urobil som nejakú chybu, keď to nejde?

Upravil som názvy ulíc v obci Bacúch, môže to niekto skontrolovať aby to bolo správne, pekne prosím.

Ďakujem.
Pokial viem, na slovensku by to malo ist. Hladat podla cisla domu. Nie vsade to ale ide. Tusim v cechach to nejde. Takto hladat. Nech sa prosim vyjadria skusenejsi :)

No ale mala rada. Malo by ti to v poho hladat cez google. To znamena ze ked zadas ulicu a cislo, daj hladat, a potom dole klikni na G. A zobrazia sa vyhladane info z google. Ked ma google maps zadane to popisne cislo, malo by to naist.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Wed Jul 02, 2014 8:43 am
by paaulo23
stillman28 wrote:Jsem přihlášený 9 dní. Waze.com mi ukazuje přes 200 KM a aplikace v androidu mi tvrdí, že nemám najeto 160. Kde by mohl být problém?
Aplikacia (klient) v andtoide neukazuje pocet km. Len body. Tebe to moze ukazovat mozno ze si presiel 160 km co je taky mnělnik ze uz si neni novacik s dudlikom :)

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jul 03, 2014 6:48 am
by paaulo23
To je ako ked Moprheus z Matrixu si zobral metovu zuvacku a opytal sa Nea. Take a red pill or blue pill. No I choice purple pill.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jul 03, 2014 7:02 am
by paaulo23

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jul 03, 2014 8:20 am
by paaulo23
maxoTNS wrote:Ok. Dik za info. Ale vidim ze je to skor pre zábavu ako pre funkcionalitu waze :) ?…
S funkcionalitou to nema nic spolocne

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Jul 14, 2014 9:57 am
by paaulo23
gafaj wrote:Ako často sa aktualizujú infromácie o premávke v o waze aplikácií???
že je predomnou zápcha sa mi objaví až keď odošlem hlásenie , že som na tú zápchu narazil!... čo mi je už na dve veci...
Nooo toto sa nema stavat. Podobny jav som vypozoroval tento vikend aj ja. Stalo sa mi to aj v sobotu aj v nedelu. V sobotu som isiel, prace na ceste, nic nevidim, nic nehlasi, tak zadam hlasku a po par sekundach pozriem, uz je tam bolo niekolko hlasok. To iste sa mi stalo potom este raz, prace na ceste a dalej to iste 3x na policajtoch.
Je to zase nejaky bug

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Jul 14, 2014 10:31 am
by paaulo23
sk_mike007 wrote:ahojte...
aj mne sa uz stalo, za posledne tyzdne 2x, laser na dialnici, waze hlasilo (tusim 500m), ked uz som ich na rovinke videl a bolo neskoro, platil som...
treba to poziadat ako feature request, aby sa to dalo volitelne nastavit? alebo aspon nech to na dialnici informuje tak 1,5km vopred?
pokial sa to nezmeni, je mi waze nanic, rychlo chodim len na dialnici (bezpecna rychlostna komunikacia), obec/cesta 1.triedy chodim normalne/predpisovo, zapchy/nehody hlasia aj v radiu.... mozem waze odinstalovat... alebo?
Hej. To sa da nastavit. Vyzsie je debata ako.

Ja som mal ale iny pripad. Mne to cez vikend nehlasilo vobec. Teda niektore situacie. Cca z 30 hlasok to 5 neohlasilo, a ukazalo ich az ked ja som hodil hlasku. Ukazalo cudzie hlasky + moju hlasku. Nastastie ja som pokutu neplatil :)

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jul 23, 2015 5:17 pm
by pajaanch
zdravím, chtěl bych se zeptat jestli lze v mapě na PC nebo v aplikaci Androida vyhledat poloha jedoucího přítele. díky

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Thu Jul 23, 2015 6:03 pm
by pajaanch
manželka jede s dětmi z výletu, mám ji mezi přáteli, ona mě také ale ztratil jsem je na mapě. když v androidu kliknu na ikonu přátelé 1 tak se dostanu jen do menu abych j poslal zprávu nebo zatroubil, ale není tam volba ukázat na mapě nebo tak něco :)