https://www.waze.com/wiki/Creating_and_ ... structions
pre "normalne" kruhace hlasi na kruhovom jazde odbocte vpravo/vlavo / pokracujte rovno
pre ostatne kruhace je to pouzite X-ty vyjazd
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
spoodyenator wrote:Dal som teraz len tak navigovat cez nitru a naslo mi to zase taku trasu
[ img ]
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
spoodyenator wrote:porubcan wrote:spoodyenator wrote:Dal som teraz len tak navigovat cez nitru a naslo mi to zase taku trasu
img
Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk
pisal som asi o dva prispevky vyssie ako tento tvoj. tie bocne ulicky pri panelakoch treba zmenit na Parking Lot Road a je to vyriesene.
PS (offtopic) preklad nazvu operatora je standardnou sucastou Androidej lokalizacie alebo to mas specialnu ROMku?
pytam sa, lebo techniku v SK/CZ mutacii nepouzivam a na tomto som sa teda pobavil
Tu trasu ako mi to hodilo som si nastastie vsimol keby to bola nahodou dlhsia ulica a nebolo by to vydiet tak zbytocne clovek bude odbacat a potom sa vracat na cestu kde sa len zdrzi miesto toho aby rovno preletel
PS iPhone s JB
mpca86 wrote:foxitrot wrote:Je to uz roky vstavane priamo vo Waze, akurat na nasich uzemiach to este nie je aktivovane
No skúšal som zmeniť jazyk na EN ale nepomohlo to. Na wiki som sa dočítal že by to malo byť funkčné pre USA a Kanadu. Čiže nie pre náš server.
Prípadne nejaké tipy či triky na úpravu súboru preferences?
Odoslané z ME371MG pomocou Tapatalku
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users