Page 216 of 297

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Dec 22, 2014 2:55 pm
by porubcan
Chyba v mape nie je tak na očiach ako fórum.

Asi sú príliš malé. Alebo si nerefreshol mapu.

Okrem nickov na fóre zobrazených červenou (napr. Unholy) a užívateľov. v editore s označením (staff), sú tu všetko dobrovoľníci.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Dec 23, 2014 7:18 am
by porubcan
Tapatalk to nezvláda... Musíme s tým vymyslieť niečo, čo umožní prístup k tomu aj cez TT

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Jan 12, 2015 5:28 pm
by porubcan
upravil som prvy prispevok v tomto vlakne. skvela praca, hosi!

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Mon Feb 16, 2015 1:20 pm
by porubcan
toto nie je funkcionalita, ktora by sa zapinala/vypinala.
moze byt, ze ti chybalo popup okno zrovna pri nehodach, to je dlhorocny bug, ktory uz dlho slubuju odstranit. zaroven sa toto popup okno nezobrazuje pre svoje vlastne nahlasene udalosti.
ak ti pre ziadne udalosti nedava popup okno, tak by som navrhol Waze odinstalovat, vymazat rucne adresar Waze z telefonu a cistu instalaciu...

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Feb 17, 2015 5:28 pm
by porubcan
fotky k miestam typu private/residence ak maju spravne vyplnenu adresu vr. cisla domu povazujem za OK. ten prvy priklad je vsak asi blbost, k dvom (treti som nenasiel) roznym cislam domov je priradena rovnaka fotka krizovatky, na ktorej vlastne nie je nic zaujimave. takze obe zmazat.
link na neexistujucu CS sa ti stratil niekde v eteri... ostatne zmazat okrem tej pesej zony, tam ma kazdy place svoje meno (nekontroloval som vsetky), kategoriu a fotku, podla mna OK.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Wed Feb 18, 2015 7:02 am
by porubcan
rozmazanu a zle umiestnenu CS takisto zmazat.
niekedy sa stane, ze clovek namiesto priadania fotky k existujucemu objektu vytvori objekt duplicitny. vtedy je na zvazenie, ktory ponechat - ci stary alebo novy s fotkou... ak je fotka fakt podarena tak mazem ten stary (samozrejme do noveho doplnim vsetky info zo stareho ak tam nejake boli vyplnene)

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Wed Feb 18, 2015 9:13 am
by porubcan
Pesiu zonu by som ponechal .
Ak sa niekto necha navigovat k takemu bodu, tak bude cieľový bod umiestnený na pesej zone, navigovať bude iba k najbližšej ceste a zaroven dostane fotku miesta na pesej zone, kam chce ist. Za mna ok.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Fri Mar 06, 2015 11:38 pm
by porubcan
Toto funguje/nefunguje ako na ktorom telefóne a danom BT hands-free... Mne napriek preferencii na "telefon" pocas hovoru, ktory ide cez BT, hrajú hlasky cez BT...

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Fri Mar 06, 2015 11:40 pm
by porubcan
KE337Fisi wrote:no u nas by urcite neskoncila na policke :-P
ok,este raz dik.
Skladové zasoby nalepiek su blizke 0.
nejake nálepky mame slubene k BA autosalonu... Tam by sa mali rozdávať ako aj po minule roky.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Tue Mar 24, 2015 2:35 pm
by porubcan
IstvanJan wrote:Zdravim pani.
Prihlasil som sa sem, aby som zakreslil par ciest.
No asi som niekde robil chybu aj napriek precitaniu navodu. Nasledne mi bolo oznamene ze moja editacia bola zrusena na zaklade staznosti.
Tak teraz si nemozem chyby po sebe ani opravit.
Ako postupovat?

Dakujem za odpoved.

Jano
ahoj,
pristup k editovaniu mapy ti bol pozastaveny z dovodu, ze svojou snahou si mapu viac poskodil ako vylepsil. tie screenshoty, co tu dal ma5jkl ukazuju, ze po tebe zostalo kopec zakazanej konektivity medzi segmentami a to na vela miestach. prakticky vysledok je taky, ze system aktualne nemoze spravne navigovat v takychto oblastiach. nastastie len vedlajsie ulicky, nakolko hlavne su zamknute.

pises, ze si cital navod, takze navod asi nie je dokonaly alebo si ho spravne nepochopil. skus vysvetlit ako sa ti takato spust podarila.

je mozne (aspon to teda dedukujem z toho co som videl v Piestanoch), ze si sa snazil zarovnavat segmenty podla satelitnych snimok. a to takym nestastnym sposobom, ze si segmenty odpajal a pripajal na "spravnom" mieste.
jedna sa o chybu (uz samotna snaha o licovanie s podkladom a uz duplom odpajanie a znovu pripajanie + nenastavenie povolenych odboceni), viac to vysvetlene v tejto teme: viewtopic.php?f=22&t=62049