by vadox » Thu Jun 19, 2014 5:19 pm
Ahoj,
uz nejaky cas pouzivam waze, nejake vacsie problemy s tym nemam.
Jedna z veci, ktoru neovladam je:
V rezime navigacie (GPS zapnute a synchronizovane, navigovanie do zvoleneho ciela) zvolim zobrazenie hlaseni (ikona "slzy/balona" v pravej dolnej casti). Potom tapnem na "vsetky hlasenia" a zvolim niektoru moznost hliadka / premavka / nehoda / uzavierka ... . Po vybere kategorie zvolim niektoru udalost. Na displeji sa zobrazi miesto na mape, kde sa dana udalost nachadza v podobe "vysvieteneho kruhu".
Ako si zobrazim mapu, kde v strede displeja bude dana udalost s tym, ze si viem mapu zvaecsit/zmensit, aby som presne videl, kde sa dane obmedzenie nachadza ?
Ak kliknem hocikde na obrazovku, zobrazi sa aktualna poloha podla GPS.
Neviem, ci pisem zrozumitelne, ale ide mi o to: priklad: Na ulici Vajnorska v BA sa nachadza hliadka. V popise je napisane miesto: Vajnorska. Ta ulica je dlha niekolko km. Po tapnuti na hlasenie sa zobrazi len maly vyrez mapy, z ktoreho nie je celkom jasne, kde ta hliadka je. Ak by som vedel zmenit mierku zobrazenia, videl by som presnejsie, kde ta hliadka je. Ale nech -
kliknem/podrzim/pohnem prstom - na zobrazenej mape hocikde, zobrazi sa aktualna GPS poloha.
Presiel som forum, ale takyto problem som tu popisany nenasiel. Alebo som ho prehliadol.
Vdaka za odpoved.
Samsung Galaxy A70, Android 9.0
Waze vzdy najnovsia verzia