Page 293 of 297

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Dec 13, 2014 12:17 am
by williamcz
Poradí mi někdo co mám kde přenastavit aby se mi nesekal editor? Mám dvoujádro 2.5GHz 4GB RAM a pluginy :WME Street to River PLUS, WME Validator Localization for Czech Republic, WME Color Highlights, WME Toolbox, WME Validator, WME-JunctionAngle. Mám pocit, že se mi to dříve na slabším notebooku nesekalo.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Dec 13, 2014 9:06 am
by williamcz
no pak se to zase trochu zrychlilo možá jim haproval server. No ne že by uplně seklo, ale přivytváření segmentu se to sekalo a ne zrovna málo.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Dec 13, 2014 11:06 am
by williamcz
Ja sem to nakonec trochu vyřešilil tím,že sem omezil skripty a vrstvy. No a ono sem měl tak na notebook napojenej externí monitor (takže sem jel na obou monitorech) a na obou byl puštěnej chrom. Ale jak říkám, potom se to už trochu víc rozjelo, tak třeba to bylo nějak zahlcený. A GinBooku jak to nakonec dopadlo s těma zdrojama ze kterých můžeme čerpat? Dlouho sem nesledoval situaci a ani needitoval tak nevím jak to probíhalo dál od srpna.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Dec 13, 2014 11:25 am
by williamcz
Tehdá se řešilo odkud můžeme čerpat při editacích, že bysme neměli používat mapy.cz atd....

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sat Dec 13, 2014 11:31 am
by williamcz
street view je v editoru??? sem si nevšmnul. Takže třeba například kdybych chtěl zakreslit nějakou řeku a větší toky v nějaké oblasti tak podle čeho bych mohl čerpat?

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Feb 01, 2015 4:22 pm
by williamcz
Ahoj přátelé. po delší době sem se přihlásil zase na waze s tím, že se mrknu a třeba i něco poupravím a ejhle nejede mi vůbec chat. Mám přeinstalovanej počítač a chat addon sem tam nainstaloval. poradí mi někdo?

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Feb 01, 2015 5:28 pm
by williamcz
škoda a chci se zeptat, třeba je tu někdo počítačově zdatnej a poradí mi. V notebocích se nevyznám a chtěl bych upgradovat RAM. Rozdělal sem noťas a přečetl si na Ramkách.

Na přední straně je napsáno: (VÝROBCE TAM JE PSANEJ NĚJAKEJ SKhynix KOREA)
4GB 1Rx8 PC3L - 12800S - 11 - 12 - B4
HMT451S6AFR8A - PB N0 AA 1414

Na zadní straně je napsáno:
MEMORY 11S11201300ZZ0MP45M06F AR

Chtěl bych tam tuto 4GB nechat a k tomu přikoupit ještě jednu co najlevnější - poradí mi někdo z toho co sem napsal jakých parametrů bych se měl držet při koupi, nebo mi rovnou prosím nějakou poraďte. Jde mi o kompatibilitu.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Feb 01, 2015 5:46 pm
by williamcz
právě že i ta editace mě k tomu vede... a je to otázka 1000korun . ještě mi jeden člověk nabízí podobnou s trošku horším časováním ale taky cl11 nastaro za 700 že hned upgradoval za jednu 8GB tak právě uvažuju jestli nevezmu tu a je to i stejnej výrobce. sedli bysme v hospodě hned bych ji nahodil a vyzkoušel.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Feb 01, 2015 5:56 pm
by williamcz
A chci se ještě zeptat, už nějak moc nejezdím mimo zajeté trasy, takže si nerozšiřuji pole editací. No a chci se zeptat co se hodí abych upravoval? V poslední době při procházení mapy moc chyby nenacházím a nezaeditované cesty už vůbec ne.

Re: Waze nováčik - otázky

Posted: Sun Feb 01, 2015 6:05 pm
by williamcz
Noťas by měl podporovat až 16GB RAM, 64 bitovej systém mám. Já zas trochu o tom vím, ale v nakupování RAM a kor pro notebooky jsem uplný nováček no a tak sem jaksi už dobrých 5 let neskládal počítač, takže se raději ptám.