pardon za prilohu , neslo mi to uploadnut. Problem je v tom ze klikol som sa udalost na ceste a vypise ze je to cesta 75 pri Dlha nad Vahom, pritom je to tesne pred Šaľou , dokonca Dlha nad Vahom ani nie je cesta č.75
Pritom je to tesne pred vjazdom do Šale , číslo cesty je tiež dobré. Len tá Dlhá tam nepasuje, tam je doknca cesta č 573. Ešte aj Kráľová nad Váhom je bližšie ako Dlhá
zdravím , môže niekto uzavrieť ulicu v Šali kvôli rekonštrukcii ? Jedna sa o ulicu Hornú. Je to presne úsek Horná-Vajanského smerom k SNP. Nie je to úplne po SNP ale predtým je jedna odbočka do jednosmerky. Z druhého konca od SNP sa dá odbočiť ale iba do tej konkrétnej jednosmerky do prava , pokračovať z SNP rovno po Hornej sa nedá. Kľudne aj na 1.mesiac , rekonštrukcia bude dlhšia. Ďakujem. https://sala.sk/clanok/horna-je-od-5-marca-uzavreta
caute. dnes ma waze prvykrat v zivote upozornilo na policajtov a aj tam boli. (waze som pouzil asi tretikrat). malo to len jednu chybu - ked mi to oznamilo policajtov, v tom momente sa uz objavili predo mnou (bol tam akurat kopcek) a mali radar namiereny na aute.
da sa niekde nastavit, nech ta hlasova notifikacia ide skor?