Tento problém bol dnes hlásený Support, možno ho stihli odstrániť.
Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
Moderators: Unholy, GinBook, guri211
Vladas777 wrote:paaulo23 wrote:Vladas777 wrote:Ahoj, jak často se aktualizují načtené body v aplikaci v telefonu? Vidím rozdílný stav v počtu bodů mezi webem telefonem. [...] Lze udělat v aplikaci v telefonu refresh?
Na webových stránkach raz za deň okolo ôsmej hodine v telefóne raz za deň okolo desiatej hodine
Děkuji za rychlou odpověď. Sám to tedy v telefonu kdy chci manuálně neobnovím?
porubcan wrote:myslim, ze s najvacsou pravdepodobnostou nejde o BUG ale VAD (work as designed)
trapi ta to velmi?
ma5jkl wrote:vitj wrote:vadox wrote:Ako si zobrazim mapu, kde v strede displeja bude dana udalost s tym, ze si viem mapu zvaecsit/zmensit, aby som presne videl, kde sa dane obmedzenie nachadza ?
Ak kliknem hocikde na obrazovku, zobrazi sa aktualna poloha podla GPS.
Pokud jen tapnu, tak se mi to deje stejne, ale pokud prst na miste chvili podrzim, tak mapa zustane na zvolene udalosti.
Je ked sa dotknem displeja hned to zmizne a skoci na moju poziciu. Nemam sancu tam podrzat prst.
vadox wrote:@foxitrot: Co to je GPS fix ? Mam Samsung S2+ s Androidom 4.2.2, da sa to nejako dostat ?
vadox wrote:Na jeden sposob som dosiel: pokial nie je zapnute GPS, tak po zobrazeni udalosti staci tapnut na mapu a potiahnut ju. Zmizne vrchne hlasenie a mapa zostane na mieste udalosti.
paaulo23 wrote: Napise mu pls aky, ja momentalne soferujem
denialo wrote:malo to len jednu chybu - ked mi to oznamilo policajtov, v tom momente sa uz objavili predo mnou (bol tam akurat kopcek) a mali radar namiereny na aute.
da sa niekde nastavit, nech ta hlasova notifikacia ide skor?
brrrrm wrote:1) Ako je to s landmarkami na Live mape? Upravil som, resp. pridal som nejaké, už prebehlo pár aktualizácií máp, nové/upravené landmarky vidím vo Waze v mobile, ale na Live mape iba pri určitom zoome.
mipwa wrote:jirys wrote:Lidičky čim to může být - nezobrazují se mi koleje - vlakové přejezdy přes silnici , jináč koleje vidím v navigaci
Myslím, že to je vlastnost poslední verze klienta
jirys wrote:třeba tady tento přejezd není vidět v navigaci : https://www.waze.com/cs/editor/?env=row ... 997&zoom=6
Return to Czech Republic and Slovakia
Users browsing this forum: No registered users