Schéma

[ img ] [ img ]

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Schéma

Postby bebebrumik » Sun Sep 06, 2015 12:08 pm

Ať dělám co dělám, železnice se mi nezobrazjí ani po stažení schématu od Hamilnese. A to jsem pak zkoušel ještě upravovat položky železnice aby byla líp vidět a stejnak nic.
Editor L5
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1014
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times

Re: Schéma

Postby bebebrumik » Sun Sep 06, 2015 4:23 pm

Mně funguje schéma, jen se mi nezobrazují železnice, no počkám si asi na update appky :-)
Editor L5
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1014
Joined: Tue May 07, 2013 12:11 pm
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times

Re: Schéma

Postby BezejmennKoci » Tue Mar 24, 2015 2:33 am

Ahoj, používám mapu od WAZZe (ode mne pochvala), ale chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak nastavit, aby železnice ,,nemizela". Nebo alespoň až při vyšší rychlosti. Teď zmizí kolem 75 km/h, což je na okreskách naprd. Ideálně aby byla vidět pořád. Jde to? Dík
BezejmennKoci
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 10, 2015 11:20 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Schéma

Postby BezejmennKoci » Fri Mar 27, 2015 5:59 pm

Přesně tak, mám na mysli, že mizí, když se při vyší rychlosti automaticky oddálí mapa.
S Declutterem jsem si ,,hrál", ale nepomohla ani ta hodnota pro silnice vyšších tříd. Větší vliv na to mělo jen zvýšení Thickness, ale to pak už byli tratě nehezky široký.
Zřejmě si tedy vypnu auto zoom... :(
BezejmennKoci
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 10, 2015 11:20 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Schéma

Postby bures » Thu Jun 09, 2016 7:46 am

pvo11 wrote:Tak jsem si trochu hrál a podařilo se mi změnit pattern železnice.
Jede to upravit v podstatě libovolně
Tímto způsobem se dá vyměnit i libovolná ikonka v aplikaci :) .

Teď víme, že to umíš. A teď ještě napiš, jak to děláš. ;)
[ img ][ img ]
Jirka Bureš
bures
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 992
Joined: Mon Jun 27, 2011 1:38 pm
Location: Holešov
Has thanked: 661 times
Been thanked: 437 times

Re: Schéma

Postby ChoseS » Sun Jun 29, 2014 2:28 pm

Kebb01 wrote:...
Code: Select all
Railroads.Class: Road
Railroads.Color: #555577 # #cac8c1
Railroads.Declutter: 1500
Railroads.Delta1: -3
Railroads.Delta2: -3
Railroads.Thickness: 1


ja mam trocha problem najst tieto raidky, bud som slepy alebo ich tam fakt nemam, nemoze to byt aj inak pomenovane???

EDIT: už je to ok, pouzivam Map editors skin a tam to chybalo, po dopisani vsetko ok
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: Schéma

Postby ChoseS » Thu Jul 10, 2014 9:40 am

pohral som sa trocha s nocnou schemou:

cesty su farebne rozlisene podla triedy
kolajnice su modre
a farba routingu je bleda modra

Pred.png
pred upravou
(36.95 KiB) Downloaded 636 times
Po.png
po uprave
(33.09 KiB) Downloaded 637 times


tu je link na stiahnutie upraveneho suboru https://drive.google.com/?tab=wo&authus ... mozMmFMSk0
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: Schéma

Postby ChoseS » Fri Jul 18, 2014 2:47 am

jirys wrote:
paaulo23 wrote:Ja som si upravil zatial schemu viz obr.
Landmarky tmave.
Zeleznica ciarna (cervena linka)
Chodniky zlte (aby som vedel kde su chodniky)
4x4 hnede (v editor scheme original skoro nie su vidiet)

Len ma hneva ze som nedosiel na to ako upravovat private route. Zobrazuje ich ako ulice

[ img ]


Dal bys prosím celé to schéma na stahnutí vypadá dobře
:roll:

To ChoseS : jak vypadá tvoje schéma ve dne ? :D


V mojej scheme cez deň som upravil iba kolajnice a runwey.
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia
ChoseS
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 280
Joined: Mon Aug 19, 2013 7:32 pm
Location: Slovakia: TT, HC, PN, TO, NR
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times

Re: Schéma

Postby d2-mac » Sat Aug 09, 2014 6:50 pm

paaulo23 wrote:Kto mi poradi, ako upravit private cesty ma u mna velke plus :)

Taky se Ti sekce Private zobrazuje pořád stejně bez ohledu na to co v ní nastavíš? Stejně tak se chová Parking. Je zajímavé, že Private a Parking je použito jen v konfiguracích keré jsou uložené v adresářích 12, 13 a 14. Ostatní je neobsahují.
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 656 times
Been thanked: 245 times

Re: Schéma

Postby d2-mac » Wed Mar 25, 2015 1:23 am

BezejmennKoci wrote:Ahoj, používám mapu od WAZZe (ode mne pochvala), ale chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějak nastavit, aby železnice ,,nemizela". Nebo alespoň až při vyšší rychlosti. Teď zmizí kolem 75 km/h, což je na okreskách naprd. Ideálně aby byla vidět pořád. Jde to? Dík

Jak už bylo uvedeno přede mnou, mizení je zřejmě způsobeno zmenšením mapy při větší rychlosti. Tomu by mohlo odpomoci pohrát si s parametrem Declutter (Road parameters), viz Color schemes. Kdysi jsem to zkoušel a vliv to skutečně mělo ale nyní to použité nemám a nevím jaká je vhodná hodnota. Možná by mohlo pomoci použít pro železnici hodnotu Declutter kterou mají nastaveny silnice vyšších tříd.
d2-mac
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 880
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:14 am
Has thanked: 656 times
Been thanked: 245 times

Next

Return to Czech Republic and Slovakia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users