Kütuse hinda ei saa uuendada

[ img ]

Moderators: DarthGeffen, Estonia Champs

Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby Proovimine » Tue Nov 13, 2018 8:30 am

Selline tõrge:
Kui olla tanklas ja proovida uuendada kütuse hinda, siis viskab klaviatuuri murdosa sekundiks ette ja ei jõua kütuse hinda sisestada. Reinstall ei aidanud. Waze on kõige värskeim.
https://www.upload.ee/files/9185026/SVI ... _.mp4.html
Siin väike video ka.
Kuidas asja korda saada?
Proovimine
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 18, 2014 9:04 pm
Location: Estonia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby matsalka » Tue Nov 13, 2018 8:38 am

Millal see asi tekkis? Peale viimast Waze uuendust? Peale telefoni uuendust?
[ img ]
CM & Coordinator of Estonia | Eesti keelne Wiki | Facebook: Waze Estonia
matsalka
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 1033
Joined: Wed Aug 19, 2015 5:57 pm
Location: Estonia
Has thanked: 236 times
Been thanked: 356 times

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby Proovimine » Tue Nov 13, 2018 9:05 am

Hea küsimus. Paar kuud juba kindlasti.
Nüüd viimane kord tahtsin Saaremaal ühe vähekäidava tankla hinda uuendada, siis tuli meelde, et ikka sama jura. Video tegin juba varem valmis.
Ideid millest alustada? Kasutusel Huawei P10 lite. Kõik uuendused peal.
Proovimine
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 18, 2014 9:04 pm
Location: Estonia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby kriimsilm » Tue Nov 13, 2018 10:24 am

Tundub nagu rohkem androidi jama olevat, aga installi Waze maha ja siis uuesti peale.
kriimsilm
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1283
Joined: Tue Dec 30, 2014 1:06 pm
Has thanked: 303 times
Been thanked: 297 times

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby mikupoiss » Wed Nov 14, 2018 10:54 am

See on teada bug ja tegeletakse. Tähtaeg korda saamiseks ei ole veel paigas.
mikupoiss
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 844
Joined: Mon Aug 11, 2014 8:09 am
Location: Tallinn, Estonia
Has thanked: 172 times
Been thanked: 110 times

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby Proovimine » Thu Nov 15, 2018 8:50 am

Selge.
Proovisin veelkord reinstalli teha, tegin ka telefonile restardi peale reinstalli.
Nüüd seis selline:
[ img ] [ img ]
Eile tehtud pilt. Käsib sõita 160+km, et saaks (vähemalt proovida) kütuse hinda uuendada. See maa sai maha sõidetud ja rohkemgi veel. Natuke jabur, et küsib sõita veel 160+km. Või see seis loksub ise paika?
Proovimine
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 18, 2014 9:04 pm
Location: Estonia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Kütuse hinda ei saa uuendada

Postby kriimsilm » Thu Nov 15, 2018 9:42 am

Proovimine wrote:Selge.
Proovisin veelkord reinstalli teha, tegin ka telefonile restardi peale reinstalli.
Nüüd seis selline:
[ img ] [ img ]
Eile tehtud pilt. Käsib sõita 160+km, et saaks (vähemalt proovida) kütuse hinda uuendada. See maa sai maha sõidetud ja rohkemgi veel. Natuke jabur, et küsib sõita veel 160+km. Või see seis loksub ise paika?


Algul paneb ta sind baby-wazeriks, see piirang läheb mingi aja/km jooksul maha. Samas kui see on mikupoisi pool mainitud bug, siis aitab ainult varasema versiooni install või järgmine uuendus. Tõenäoliselt küll üle-ülejärgmine :)
kriimsilm
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1283
Joined: Tue Dec 30, 2014 1:06 pm
Has thanked: 303 times
Been thanked: 297 times


Return to Estonia

Who is online

Users browsing this forum: No registered users