Gas stations - brand

Moderators: Unholy, GinBook, guri211

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Mon Aug 06, 2012 2:15 pm

Prave mi shirli potvrdila, ze v nejblizsich dnech provedou aktualizaci benzinek podle mnou uvedeneho seznamu na predchozi strance.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Fri Aug 31, 2012 9:57 am

vitj: https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=926749 Zde jsem narazil na 2 cerpaci stanice, ktere jsou podle seznamu tebou zkontrolovany, ale nemaji vyplneny brand a jedna ani name.

Dulezite upozorneni pro vsechny: Nevim, jak jine prohlizece, ale u me ve Firefoxu aby editor vzal zmeny:

Name nebo jine textove policko - po zadani textu musim stiknout enter, jinak to editor na Save changes neulozi!

Brand - Znacka se musi vybrat mysi, kliknout na pozadovanou znacku ze seznamu, jinak se opet neulozi! Jsem zvykly ze seznamu vybirat podle prvniho pismene, pripadne doladit sipkami a Enter, ale tohle editor uspesne zapomene a brand zustane nevyplneny.

Doporucuji tedy vsechny zkontrolovane stanice zkontrolovat jeste jednou. :( Nejlepsi je vzdy po ulozeni zmen si na zmenene stanice znovu kliknout, jestli je tam vse.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Fri Aug 31, 2012 10:37 am

Ale proc to neopravit rovnou, kdyz uz se to kontroluje.

Jinak hlasim asi 10 novych benzinek. ;) A ted zase prace! :(
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Sat Sep 01, 2012 10:20 am

Zirland wrote:
pleswi wrote:Kdyz by se pridal i Zirland se svym zapalenim tak to pujde zase rychleji


Je ti jasné, že když to podáš takhle, tak nemám jinou možnost než se zapálit?


Horici pochoden na protest, co Waze posledni tydny dela?
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Mon Dec 31, 2012 1:55 pm

Trosku jsem nepochopil, jaky seznam mas na mysli. Pokud je benzinka v mape a ma nastaveny brand, tak urcite ceny zadavat pujde.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Mon Dec 31, 2012 2:24 pm

Pro gas prices by melo stacit spravne nastavene Name. Vyzkousej, aspon mne to zabralo na jednu benzinku nedaleko.

Brand list je finalni a alespon nejakou dobu bych do nej nerypal, rozhodne ne kvuli lokalni benzince se dvema stanicemi. Dle naseho seznamu benzinek, o kterych vime, jsem do brand listu vybrali vsechny znacky, ktere maji alespon 3 vlastni stanice. Delalo jim to docela tezkosti tak dlouhy seznam znacek vubec do systemu v jednom state pridat a byla po ruce dokonce zalozni varianta s limitem nejmene 5 benzinek.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Mon Dec 31, 2012 2:31 pm

Neprosel.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Tue Jan 01, 2013 12:30 am

porubcan wrote:Ceny sa dajú zadavat aj pre benzinky bez brand. Takéto sa vo vyhľadávaní a pri zadavani ceny zobrazujú s názvom z Name. Ostatné sa zobrazujú ako Brand. V aktuálnej bete klienta oznámili, že sa bude pri reporovani cien zobrazovať aj adresa (z textoveho políčka address, nie city/state) no zatiaľ to nefunguje pre INTL.

Nekdo chtel do Address zadavat ulici. Tohle je duvod, proc bych tam radsi videl "Obec, Ulice" v tomto poradi.
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby fotrik » Tue Jan 01, 2013 10:32 am

Myslim, ze uz tak pred pul rokem se resilo, ze v pripade dalnicnich benzinek to budeme delat takto https://world.waze.com/editor/?zoom=5&l ... rks=288037
[ img ][ img ]
fotrik
Localizers
Localizers
 
Posts: 1752
Joined: Tue Oct 12, 2010 1:08 am
Location: CZ
Has thanked: 107 times
Been thanked: 145 times

Re: Gas stations - brand

Postby foxitrot » Thu Aug 30, 2012 11:00 pm

pleswi wrote:
tex232 wrote:[...] a co znamená Kontrlola ??

Kontrola - jestli pumpa byla zkontrolovana nebo zakreslena [...]

Je to nejaky zakoktany nazov... vas stlpec v GDoc sa v skutocnosti vola "Kontola", premenujte si to ;)

Inak zavidim vam, ako vam to ide, ja som taky rozsiahly zoznam SK pump zatial nenasiel.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7259
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2689 times
Been thanked: 1172 times

PreviousNext

Return to CZ: Žádosti o úpravu cest v ČR

Who is online

Users browsing this forum: No registered users