Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby FuzoPFG » Thu Feb 22, 2018 7:29 pm

Zdravím. Zrovna ve středu jsem potřeboval dostat ze Slavkova u Brna do Rajhradu ul Stará pošta 67 bratra bez dálniční známky. Bohužel Waze ho tvrdošíjně cpalo na nájezd na D1. Já jsem čekal v Rajhradu a když jsem mu asi po desáté vynadal, že neumí nastavit Waze, tak jsem skusil obrácenou trasu z Rajhradu do Slavkova. Vypnul jsem volbu Vyhnout se zpoplatněným dálnicím. a překvapení. Nejrychlejší trasa byla po D1, ale hlavně z Rajhradu je D52 do Brna také placená a každá varianta mě tam poslala. Tak jsem v menu Navigace nastavil Vyhnout se dálnicím a silnicím první třídy ale opět bez výsledku. Tak že navigace po nezpoplatněných silnicích nějak nefunguje :-(
I když si to plánuji teď z domova tak vychází toto: https://photos.app.goo.gl/GPEzDcmoMehl83d42
FuzoPFG
 
Posts: 6
Joined: Wed Nov 05, 2014 7:50 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby Bew1One » Thu Feb 22, 2018 7:47 pm

Odpovím stručně:
http://www.ceskedalnice.cz/image/zpoplatnene-velka.png
+
http://www.ceskedalnice.cz/pro-ridice/d ... nene-useky

Nepletu-li se, navržená trasa je v pořádku, neboť ta část dálnice je bez poplatku. Proto nemají přepínače na nic vliv.
Bew1One
 
Posts: 431
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 77 times
Been thanked: 98 times

Re: Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby GinBook » Thu Feb 22, 2018 8:11 pm

Jiná věc je, proč nezafungoval ten přepínač vyhnout se všem dálnicím........
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
CM; Coordinator Czech Republic
iP 8+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6726
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 878 times
Been thanked: 1586 times

Re: Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby FuzoPFG » Sun Feb 25, 2018 9:38 am

Bew1One wrote:Odpovím stručně:
http://www.ceskedalnice.cz/image/zpoplatnene-velka.png
+
http://www.ceskedalnice.cz/pro-ridice/d ... nene-useky

Nepletu-li se, navržená trasa je v pořádku, neboť ta část dálnice je bez poplatku. Proto nemají přepínače na nic vliv.

Děkuji za info, Jsem teda pěknej trouba :-D
FuzoPFG
 
Posts: 6
Joined: Wed Nov 05, 2014 7:50 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby vaclav15100 » Tue Jan 08, 2019 6:58 pm

Tady https://autotrip.cz/dalnicni-znamka-ceska-republika/ jsou vypsané všechny placené úseky. Samozřejme i když nastavíte v appce Waze vyhnout se placeným úsekům, tak taky dorazíte do cíle :)
vaclav15100
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 08, 2019 6:51 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Vyhnout se zpoplatněným dálnicím.

Postby Bew1One » Wed Jan 09, 2019 10:49 pm

Trošku jsi zaspal, tenhle přepínač na české dálnice už nefunguje.
Waze tě, pokud si nepřidáš v nastavení dálniční známku, na dálnici nevezme.
V android verzi se už změnil překlad tohoto přepínače na "vyhnout se placení mýta".
Bew1One
 
Posts: 431
Joined: Sun Aug 14, 2016 8:08 pm
Has thanked: 77 times
Been thanked: 98 times


Return to CZ: Žádosti o úpravu cest v ČR

Who is online

Users browsing this forum: No registered users