Waze - Vyhotovení ČR

Moderators: Unholy, guri211, GinBook

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby GinBook » Wed Mar 12, 2014 12:02 pm

Segmenty % - znamená jestli jsou zakresleny všechny segmenty ve všech částí obce.
Úněšov má opravdu 9 přidružených částí - takže 100 procent bude až budou všechny jinak zapsat odhad a dát do poznámek informaci.

Teda chvilku jsem ten Jenišov hledal a potom ten kruháč. :) je už opraven

Zvednout level jde opravdu jen editováním v editoru, tady se vyjímky nedělají. L3 jde dosáhnout relativně snadno. Na můj vkus až moc snadno.

Hranice města nastavíš junctions v místě tabule se značkou obce (hranice obce). Za čas se změní landmark města sám ,to dělá již nějaký automat (nebo zaměstnanec waze za klávesnicí) nevím.

Žádosti se hold musí vypisovat. Nemusíš ale označovat každý nepřipojený segment samostatně a házet permalinkami, ale můžeš třeba napsat " v té a té obci připojit x segmentů". "Mezi dědinou tou a tou udělat toto". "Chtěl bych opravit III. trídu xxx, prosím odemkněte mne ji. po skončení dám vědět pro zamknutí". Samozřejmě je potřeba aspoň jeden permalink, ideálně i s označenými segmenty pro úpravu. To tě ale už navedeme později. Na začátku je to trošku otrava s žádostmi, později budeš mít L3 a toho vypisování zase tolik není.

Institut hromadné opravy není. Ale napadá mne jedna věc . "Prosím opravte někdo tu republiku ať to nemusím vypisovat!" dík :D

Snad tě to všechno na začátku neodradí a pomůžeš nám.
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
CM; Coordinator Czech Republic
iP 8+ / Huavej P8 Lite / iPAD v.2017
GinBook
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 6726
Joined: Tue Oct 12, 2010 8:35 am
Location: Czech Republic
Has thanked: 878 times
Been thanked: 1586 times

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby pavel109 » Wed Mar 12, 2014 2:04 pm

díky, zkusím se podle toho posunout:)
za Jeníšov omluva, pravda, permalink navíc nezabije:)
hromadnou opravu jsem myslel to, že není třeba na každý segment samostatně, s opravou republiky to Fakt Není Špatný Nápad:D
jinak mi to přijde dost v pohodě a dá se u toho vydržet, celkově to je bezva nápad a dává to smysl, jen mám doma dost blbej net, takže buďto spoustu trpělivosti nebo občas zůstanu přesčas (stejně se nám nezapočítavají:D)
Ještě jsem koukal, že od spousty lidí obsahují permalinky ty řetězce FFTDFTTTT.... (asi to ničemu nevadí) já to kopíruju přes pravý tlačítko z toho symbolu na mapě vpravo dole (jak radil kdosi u benzínek) a takhle se to neukazuje...
L1, Waze 3.7.8.0 @ Android 4.1.1, Renault Laguna | Yamaha Diversion
pavel109
 
Posts: 16
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:26 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby foxitrot » Wed Mar 12, 2014 8:47 pm

GinBook wrote:... napadá mne jedna věc . "Prosím opravte někdo tu republiku ať to nemusím vypisovat!" dík :D

Ešte napísať taký skript a máme to v cajchu!

PavelFejtek wrote:Ještě jsem koukal, že od spousty lidí obsahují permalinky ty řetězce FFTDFTTTT.... (asi to ničemu nevadí) já to kopíruju přes pravý tlačítko z toho symbolu na mapě vpravo dole (jak radil kdosi u benzínek) a takhle se to neukazuje...

Tie FFTDFTTTT.... mala staršia verzia editora, pred pár týždňami "vyšli z módy", hoci editor by ich ešte nejakú dobu mal pochopiť.

Sent from a touch display, which took care of perfectly scrambling my thoughts.
...with the good old crashing :roll: Symbian 2.1.99.114 (on N-E52), while
trying to get used to the good new asocial Android 4.xx.0.yyy (on OP-X March-me-Low).
foxitrot
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 7245
Joined: Thu Jul 14, 2011 10:22 pm
Location: Slovakia
Has thanked: 2649 times
Been thanked: 1166 times

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby pavel109 » Mon Mar 17, 2014 12:45 pm

ahojky, má praktický smysl opravovat takovýhle rozdíl geometrie?
https://www.waze.com/cs/editor/?lon=12. ... =153238066

díky
p.
L1, Waze 3.7.8.0 @ Android 4.1.1, Renault Laguna | Yamaha Diversion
pavel109
 
Posts: 16
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:26 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby vitj » Mon Mar 17, 2014 3:05 pm

Ano má. Máš silnici a železnici odemčenou. Můžeš se na to vrhnout.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4107
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1295 times
Been thanked: 971 times

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby pavel109 » Tue Mar 18, 2014 3:44 pm

vitj wrote:Ano má. Máš silnici a železnici odemčenou. Můžeš se na to vrhnout.


díky, jen teď nemám až tam najeto, o víkendu bude krásně tak půjdu provětrat motorku :) a vzápětí (se) na to vrhnu :D
L1, Waze 3.7.8.0 @ Android 4.1.1, Renault Laguna | Yamaha Diversion
pavel109
 
Posts: 16
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:26 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby pavel109 » Mon Mar 24, 2014 9:57 am

vitj wrote:Ano má. Máš silnici a železnici odemčenou. Můžeš se na to vrhnout.


segment
https://www.waze.com/cs/editor/?lon=12. ... =153238066
je srovnany, prosim o odemceni toho smerem ke KVarum, budu pokracovat a bylo by dobre mit chvili oba dva protoze jinak nepohnu spojem na krizovatce
dodelam taky kde chybi odbocky do vesnic
vzdycky reknu - tady nebo nekam do zadosti o upravy?
zeleznici udelam postupne - to je kus :)

diky
L1, Waze 3.7.8.0 @ Android 4.1.1, Renault Laguna | Yamaha Diversion
pavel109
 
Posts: 16
Joined: Sat Feb 01, 2014 7:26 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby vitj » Mon Mar 24, 2014 10:16 am

Mas to odemcene. Priste radsi zadost do uprav.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4107
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:09 pm
Has thanked: 1295 times
Been thanked: 971 times

Re: Waze - Vyhotovení ČR

Postby tex232 » Thu Aug 14, 2014 9:23 am

[L5] AM CZ, Waze 4.45.0.0 iPhone 6 & iPad Air 2, iOS 12.1
tex232
Map Editor - Level 4
Map Editor - Level 4
 
Posts: 2888
Joined: Sat Oct 01, 2011 9:21 pm
Location: Bohemia, Prague
Has thanked: 435 times
Been thanked: 356 times

Previous

Return to CZ: Žádosti o úpravu cest v ČR

Who is online

Users browsing this forum: No registered users