[UR] Rajecké Teplice

Moderators: Unholy, GinBook, guri211, Zirland

[UR] Rajecké Teplice

Postby Bajzik268 » Fri Mar 08, 2013 9:11 am

Zdravím chlopáci,

https://world.waze.com/editor/?zoom=6&l ... =151290552

Priamo v strede segmentu bolo nahlásené UR, vraj sa tam nesmie odbočovať vpravo na Rajec. UR som uzavrel ako Solved bez zmeny, lebo odbočenie na Rajec je povolené bez problémov, viď obrázok. Spravil som dobre ? Alebo označiť taký problém ako Not Identified.

Image
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: [UR] Rajecké Teplice

Postby Bajzik268 » Fri Mar 08, 2013 10:06 am

Máš pravdu, je to ale L3. Zmiatlo ma routovanie, ktoré ukazoval opačný smer, teda že ho routovalo do Rajeckých Teplíc v tom smere ktorý som tu vysvetlil.

Rovnako je zakázané odbočovať z mosta doprava, do Centra. Aj to je vo Waze povolené a L3.
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: [UR] Rajecké Teplice

Postby Bajzik268 » Fri Mar 08, 2013 1:06 pm

:mrgreen:

Image
Image
Bajzik268
 
Posts: 103
Joined: Wed May 09, 2012 12:50 pm
Location: Žilina
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: [UR] Rajecké Teplice

Postby MagicOfLA » Fri Mar 08, 2013 9:59 am

Nebolo tým mienené skôr toto?
rajecketeplice.jpg
Rajecké Teplice
rajecketeplice.jpg (56.69 KiB) Viewed 768 times


Skutočne sa na Rajec odbočiť nesmie (pokiľa to značenie stále platí), akurát je to doľava...
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1232
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 71 times
Been thanked: 167 times

Re: [UR] Rajecké Teplice

Postby MagicOfLA » Fri Mar 08, 2013 11:01 am

Bajzik268 wrote:Máš pravdu, je to ale L3. Zmiatlo ma routovanie, ktoré ukazoval opačný smer, teda že ho routovalo do Rajeckých Teplíc v tom smere ktorý som tu vysvetlil.

Ok opravil som.
Bajzik268 wrote:Rovnako je zakázané odbočovať z mosta doprava, do Centra. Aj to je vo Waze povolené a L3.

Hmm... ee, tu som sa stratil. Z ktorého mosta? :)
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1232
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 71 times
Been thanked: 167 times

Re: [UR] Rajecké Teplice

Postby MagicOfLA » Fri Mar 08, 2013 1:17 pm

Ahá. Ale to neni most ;).
Ok odbočenie zakázané.
Image
MagicOfLA
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
 
Posts: 1232
Joined: Thu Oct 14, 2010 8:41 am
Location: Praha / Ružomberok
Has thanked: 71 times
Been thanked: 167 times


Return to SK: Žiadosti o úpravu ciest na Slovensku

Who is online

Users browsing this forum: No registered users