Forum Problems

Moderator: Unholy

Re: Forum Problems

Postby voludu2 » Fri Jul 29, 2016 12:32 am

The URL code willl not display the image inline. It will only give a link to the image.

If you add
[url=http://i.imgur.com/id7U10O.gif]http://i.imgur.com/id7U10O.gif[/url]
To your signature, you will see
http://i.imgur.com/id7U10O.gif
You will not see an image of a flying pig
[ img ][ img ][ img ][ img ]
[ img ]
USA Northeast Region Discord Chat
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3098
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 819 times
Been thanked: 1255 times

Re: Forum Problems

Postby voludu2 » Sun Aug 07, 2016 11:19 pm

You may upload it to a service such as imgur.com. Example:
[img]https://i.imgur.com/id7U10O.gif[/img]
[ img ][ img ][ img ][ img ]
[ img ]
USA Northeast Region Discord Chat
Country Manager - USA and Thailand
Wiki Master, Global Mentor
utilitas, simplicitas, retentionis
voludu2
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3098
Joined: Thu Jul 24, 2014 12:33 pm
Location: Chester County, Pennsylvania
Has thanked: 819 times
Been thanked: 1255 times

Re: Forum Problems

Postby walbing » Sun Mar 24, 2013 6:05 pm

but if I want to change my nickname, as do??
Walther Bing - Walbing
walbing
Emeritus Local Champ
Emeritus Local Champ
 
Posts: 1321
Joined: Wed Jun 13, 2012 10:57 pm
Has thanked: 1759 times
Been thanked: 1115 times

Re: Forum Problems

Postby WeeeZer14 » Mon Feb 25, 2013 10:17 pm

jasonh300 wrote:I got a PM notification in my e-mail this morning, so that part is fixed for me.

Just sent a test PM to ncc1701v. Let's see what happens. Maybe it's going in alphabetical order since AlanOfTheBerg got one the day of the upgrade.

I've gotten emails for PMs the whole time apparently without fail. I do NOT have any topics subscribed for notifications.
iPhone 5s (AT&T) • iOS 7.0.3 • Waze 3.7.6.0
[ img ]
✰ Mega Driver ✰ Mega Mapper ✰ 1M Points ✰
Country Manager: USA • Regional Coordinator: USA South Atlantic (KY, TN, NC, SC)
Navigation/Routing ExpertForum Moderator
WeeeZer14
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 316 times

Re: Forum Problems

Postby WeeeZer14 » Wed Feb 27, 2013 6:41 pm

AlanOfTheBerg wrote:The forum still suffers from significant challenges related to posting attachments. Both native in the browser and from Tapatalk. Just try attaching two images in a single post and place them inline. Fails 100% of the time for me on one or both images.

I was just coming here to post that. At first I had issues leaving a blank description -- if it was blank it would fail 9/10 times. With a description added I was closer to 100% successful. But today even with a description I am only having luck half of the time.

It is obvious that others have issues as well since many posts have a filename inline with the text where there should be a screenshot.
iPhone 5s (AT&T) • iOS 7.0.3 • Waze 3.7.6.0
[ img ]
✰ Mega Driver ✰ Mega Mapper ✰ 1M Points ✰
Country Manager: USA • Regional Coordinator: USA South Atlantic (KY, TN, NC, SC)
Navigation/Routing ExpertForum Moderator
WeeeZer14
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 316 times

Re: Forum Problems

Postby WeeeZer14 » Tue Jun 18, 2013 12:36 pm

petervdveen wrote:Why not remove those moderators like unholy, krankyd enz..
They should have access to everything, right?

They probably don't need to be listed for permission reasons, but it may be good so people recognize the names when they do post something.
iPhone 5s (AT&T) • iOS 7.0.3 • Waze 3.7.6.0
[ img ]
✰ Mega Driver ✰ Mega Mapper ✰ 1M Points ✰
Country Manager: USA • Regional Coordinator: USA South Atlantic (KY, TN, NC, SC)
Navigation/Routing ExpertForum Moderator
WeeeZer14
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 316 times

Re: Forum Problems

Postby WillFeasey » Fri Nov 10, 2017 5:11 pm

a lot of people seem to have become retired champions, myself included. Did sometime press the wrong button? :lol:
[ img ] [ img ][ img ]
the only way around traffic in London is to grow wings, and even then you have to watch for pigeons. :roll:
WillFeasey
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 419
Joined: Wed Oct 19, 2016 12:10 pm
Location: London
Has thanked: 167 times
Been thanked: 61 times

Re: Forum Problems

Postby woodvale » Wed Feb 20, 2013 11:00 pm

+1

I went to the Tapatalk problems thread first, read the whole of that, then came to this thread, read the whole of that, to find I'm not alone with getting the Captcha problem again.
John
woodvale UK Champ, CM UK & Jamaica, UK Partner Coordinator, AM City and South London
Latest Waze Beta on Galaxy S7 Android 8.0
Waze FAQ UK Wazeopedia UK Forum
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
woodvale
PartnerCoordinator
PartnerCoordinator
 
Posts: 3168
Joined: Fri Feb 24, 2012 10:54 am
Location: Croydon, UK
Has thanked: 644 times
Been thanked: 1062 times

Re: Forum Problems

Postby yuccasu » Thu Jul 04, 2013 5:04 pm

A subscription is deleted when a new post has been added to a topic.
yuccasu
 
Posts: 18
Joined: Thu Jun 13, 2013 6:55 am
Location: Germany, Sankt Augustin
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Forum Problems

Postby Zirland » Tue Feb 19, 2013 2:36 pm

Can't login with Tapatalk. It keeps asking for captcha.
"The Wazebrity"
Zirland
 
Posts: 1534
Joined: Sat Jan 02, 2010 3:01 pm
Location: Praha, Czech Republic
Has thanked: 35 times
Been thanked: 275 times

PreviousNext

Return to Website, Community, General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users