Toll roads option in the client  Topic is solved

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Toll roads option in the client

Postby shirlig » Wed Aug 22, 2012 9:37 am

Toll roads have been enabled in Portugal.

Please let me know if you encounter any issues.

Thanks,

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 2164
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:40 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 2223 times

Re: Toll roads option in the client

Postby shirlig » Thu Aug 16, 2012 12:00 pm

Hi guys,

Toll roads have been enabled in Sweden and Czech Republic as well.

Please inform us if you encounter any issues.

Thanks!

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 2164
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:40 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 2223 times

Re: Toll roads option in the client

Postby shirlig » Tue Aug 07, 2012 3:07 pm

Toll roads have been enabled in Canada, Belgium and Latvia.

Moreover, I previously announced that toll roads have been enabled in Hungary but apparently it didn't work. It should be OK now.

Please let me know if you encounter any issues.

Thanks!

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 2164
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:40 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 2223 times

Re: Toll roads option in the client

Postby shirlig » Sun Aug 05, 2012 8:10 am

Toll roads option has been enabled in Slovakia!

xteejx - can you please send an e-mail to support about this problem - including permalinks?

Thanks!!

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 2164
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:40 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 2223 times

Toll roads option in the client  Topic is solved

Postby shirlig » Thu Aug 02, 2012 7:21 am

Hi guys,

As we agreed, we will enable the "Avoid toll roads" option in the client in each country separately, when we feel (based on your feedback) that we have enough info to start with.

FYI - "avoid toll roads" option has been added to the client in the Netherlands, Hungary and UK. (Menu
-> Settings -> Navigation -> Avoid toll roads ).

Please feel free to test this and let us know if you encounter any issues.

If you feel that 90% (or so) of the toll roads in your country have been properly updated - please send us note via our support page.

I will inform in this thread once toll roads have been added to a specific country.

Thanks!

Shirli
Image
shirlig
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 2164
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:40 am
Has thanked: 44 times
Been thanked: 2223 times

Re: Toll roads option in the client

Postby shalafi » Sun Aug 05, 2012 10:30 am

many thanks, Shirli (;

=sent from my Defy=
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Toll roads option in the client

Postby shalafi » Thu Aug 02, 2012 12:43 pm

Slovakia has had 99% marked by the end of first day and we reported that to Waze. Please turn the feature on for us as promised ;)
CM Slovakia / L6
Image
shalafi
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 2527
Joined: Wed Nov 25, 2009 2:08 pm
Location: Bratislava / Levice, Slovakia
Has thanked: 268 times
Been thanked: 207 times

Re: Toll roads option in the client

Postby scarlogarcia » Thu Mar 21, 2013 1:16 am

I gonna make some tests to discover it and then I'll let you know
scarlogarcia
 
Posts: 3953
Joined: Sun Nov 07, 2010 4:12 am
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 1847 times

Re: Toll roads option in the client

Postby scarlogarcia » Wed Mar 20, 2013 9:52 pm

foxitrot wrote:Have you already signed a NDA with Waze? No? Then imagine it as a "somewhat large value, but not too much".

Wait - has bgodette already found it out? I've possibly missed it being announced, sorry...


Since a larger measure is a subjective measurement...100 meters could be larger enoght for some issues...

Actually, some NDA are completely unnecessary, mainly when one must config his app based on a unknown size. :(
scarlogarcia
 
Posts: 3953
Joined: Sun Nov 07, 2010 4:12 am
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 1847 times

Re: Toll roads option in the client

Postby scarlogarcia » Wed Mar 20, 2013 9:06 pm

Hi, I don't know if I lost that information along the thread but, currently, anyone knows how long is a "long dirty road" from the feature "avoid long ones"?

I couldn't find that information within forum and support http://www.waze.com/support

Thanks,
Carlos.
scarlogarcia
 
Posts: 3953
Joined: Sun Nov 07, 2010 4:12 am
Has thanked: 1015 times
Been thanked: 1847 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot]