Toll roads option in the client  Topic is solved

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Toll roads option in the client

Postby wroadd » Wed Aug 08, 2012 9:45 pm

zsezo wrote:report:
- at this time I uninstalled waze,
- install again to check what happening in the settings/navigation menü.
- tadaaa! it's working!

I'd like to say thank you on behalf the whole hungarian waze community!

+1
Waze Global Champ, Retired
Hardware: THL W8S : Original rom
Car: Opel Insignia : blueish grey
Honlap:http://waze.hu
Facebook:http://www.facebook.com/waze.hu
wroadd
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 1836
Joined: Mon Oct 04, 2010 4:35 pm
Location: Szeged,Hungary
Has thanked: 6 times
Been thanked: 18 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 02, 2012 6:28 pm

Shirli, can you guys increase the search time please? When using the avoid tolls option and trying to route from Sheerness to Thurrock (both UK), waze tries to route through a toll road, and go in the wrong direction northbound on the A282 southbound (Dartford Toll).
I think this may be due to the same reason I can't get any route from Sheerness to Southend, never have been able to because the routing server search times out.

Can you look into it please?

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 02, 2012 6:31 pm

This is what I mean, traffic is irrelevant, it fails like this even without traffic.

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
Attachments
uploadfromtaptalk1343932232434.jpg
uploadfromtaptalk1343932232434.jpg (63.26 KiB) Viewed 8927 times
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 02, 2012 6:34 pm

Moving the marker further West and checking alternatives gives some hope. All alternatives to Thurrock try to use the toll road.

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
Attachments
uploadfromtaptalk1343932421816.jpg
uploadfromtaptalk1343932421816.jpg (59.07 KiB) Viewed 1809 times
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 02, 2012 7:22 pm

Here's the livemap route, shows with/without toll.
https://world.waze.com/livemap/?zoom=6& ... =121356264
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Sun Aug 05, 2012 8:37 am

Sure no problem Shirli, thank you :-)

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Wed Aug 15, 2012 9:31 am

Yes. Well you do here in the UK anyway. It's only a penalty to drive on a Toll, not a complete no-go :)
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 16, 2012 12:01 pm

There wouldn't be any need to not show alternatives including tolls if they were labelled or a dialog came up, maybe next to the 1,2,3 route numbers have a red T next to it?

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Thu Aug 16, 2012 6:51 pm

Ah right, thanks Alan for the clarification. :-)

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

Re: Toll roads option in the client

Postby xteejx » Tue Oct 30, 2012 7:19 am

I'd suggest posting in your country / state's forum in case they're not aware of this toll.

Sent from my GT-I9100P using Tapatalk 2
xteejx
 
Posts: 2483
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 22 times
Been thanked: 26 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Feedfetcher