Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, Unholy

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Mon Apr 22, 2013 2:11 pm

Hi,
no one has the same issue than me?
maps are not loading anymore, or rather are not displayed on my screen. I can see other widgets like wazers.

Client is Blackberry Waze release 2.0.2.3.
what happened last September to solve this issue that was quite the same I guess.
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Tue Apr 23, 2013 3:50 pm

thanks Ori for taking this issue into account.
Understood for the support bug ticket next time.
regards
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Wed Apr 24, 2013 9:17 am

Hi Ori,
indeed the issue is now corrected on my BB in France. Map is correctly loaded and displayed.
I can see also that latest changes I made on map editor are taken into account (made on Sunday evening).
Great, thanks a lot.

And thanks to all Waze contributors.
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Mon Nov 25, 2013 1:58 am

Hi all,

for me too, same issue than last april: maps are not loading on my blackberry in France.
it is since last Friday November 21st.
Thanks to correct that in next map publication.

regards
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Tue Nov 26, 2013 5:26 pm

Hi,
I just sent an mp to Ori (Unholi) to explain the issue. I hope he read it soon.
regards
Jerome
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Thu Dec 05, 2013 9:56 pm

same for me. It works, tiles are loading again.
This is not yet the end of the blackberry -not supported- 2.0.2.3 version !
long life to it.

and thanks to the editors who put back the map to us again.
according to this page, there was no update of international map today (?).
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby jdavlcba65 » Sun Aug 24, 2014 9:50 pm

Hi all,
it seems the loading of map tiles is sometimes very slow those days on my blackberry.
what about you?
Waze v 3.7.4.5 (Nokia Lumia 635, OS 8.1)
Aera Manager: Cotentin et région de Chatou, France

ImageImage
jdavlcba65
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 109
Joined: Sun Mar 10, 2013 9:43 pm
Location: Chatou, France
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby joelinisrael » Sat Dec 21, 2013 3:53 pm

I've got a brand new Blackberry 9900, but I can't figure out where I can get the Waze app for it. I see lots of people here are running it,though. Any advice? (The Blackberry app store says it doesn't work on 9900s.)

Thanks.
joelinisrael
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 21, 2013 3:52 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby KB_Steveo » Thu Nov 22, 2012 4:09 am

I have been having problems with tiles not loading in the middle of my route and lots of rerouting loops similar to the complaints in this thread.

I am running Android 2.3.5 on a Motorola Photon 4G. It is super annoying! I couldn't find any threads about this elsewhere. The roads also do not show up when zoomed all the way out (not even interstates) It's been happening ever since upgrading to 3.5.0.0 - I tried uninstalling and re-installing without any luck. Maybe there is a similar bug in play here?
ImageImage
NE Wisconsin Area Manager (Green Bay / Appleton / Sturgeon Bay)
Wisconsin mapping resources
KB_Steveo
State Manager
State Manager
 
Posts: 258
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:26 pm
Location: Wisconsin
Has thanked: 28 times
Been thanked: 17 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby KB_Steveo » Sat Dec 01, 2012 5:54 pm

I think this is an issue with the client, as similar things are happening on the Android as well. It just started with version 3.5, it got better with 3.5.1.4, but it still happens. Is your problem similar to this?
ImageImage
NE Wisconsin Area Manager (Green Bay / Appleton / Sturgeon Bay)
Wisconsin mapping resources
KB_Steveo
State Manager
State Manager
 
Posts: 258
Joined: Wed Jan 25, 2012 5:26 pm
Location: Wisconsin
Has thanked: 28 times
Been thanked: 17 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users