Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Tue Dec 18, 2012 2:29 pm

Maybe the tiles are corrupt....but it's all of the tiles on the bb server.

It might be ok after the tiles are re-built and than damaged the next time.


Shmupi
Country Manager : Israel , Thailand , Romania

Blackberry 9780 OS. 6.0.0.723 - Waze v 2.0.2.3
BlueStacks 0.7.7.813 Android Emulator,Waze v.3.5.1.905
Image
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby Unholy » Tue Dec 18, 2012 3:16 pm

Hi guys,

I know that from first glimpse it does not look related, but we're checking a lead here, and your examples will be greatly appreciated.

Thanks,

Ori
Image
Unholy
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 1423
Joined: Thu Aug 06, 2009 2:42 pm
Location: Waze HQ
Has thanked: 281 times
Been thanked: 1055 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Tue Dec 18, 2012 3:39 pm

You can start with Bucharest.

My route was Otopeni - Constanta and back.

November 15, 2012 11:34 in my archive. You also have my log files in debug mode for that route.

I can send them again if you want me to.

https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTFTTTTFT

https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTFTTTTFT

Thanks,
Shmupi
Country Manager : Israel , Thailand , Romania

Blackberry 9780 OS. 6.0.0.723 - Waze v 2.0.2.3
BlueStacks 0.7.7.813 Android Emulator,Waze v.3.5.1.905
Image
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Tue Dec 18, 2012 7:11 pm

I drive the same route every day its never the same points which work or don't work, If I speed up nothing downloads in time, slow down and you get maps but with lots of blank spots. Hope that helps, thanks for looking into this.
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Tue Dec 18, 2012 10:11 pm

aellis5 wrote:I drive the same route every day its never the same points which work or don't work, If I speed up nothing downloads in time, slow down and you get maps but with lots of blank spots. Hope that helps, thanks for looking into this.


Can you please give us / attach a permalink ? as Ori requested
Country Manager : Israel , Thailand , Romania

Blackberry 9780 OS. 6.0.0.723 - Waze v 2.0.2.3
BlueStacks 0.7.7.813 Android Emulator,Waze v.3.5.1.905
Image
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Tue Dec 18, 2012 10:36 pm

shmupi2 wrote:
aellis5 wrote:I drive the same route every day its never the same points which work or don't work, If I speed up nothing downloads in time, slow down and you get maps but with lots of blank spots. Hope that helps, thanks for looking into this.


Can you please give us / attach a permalink ? as Ori requested


I'm sorry I don't really know what a Permalink is, i'll help how I can
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby Kuhlkatz » Tue Dec 18, 2012 10:57 pm

Blackberry 9700 Series, Using OS 7.1.
Short drive of 7 Km, primary on Livemap via Midstream Dr..
First recalc : Just after intersection ( travel Eastbound )
The eastern portion of that segment was not displayed in the map, missing from here.
Next recalc was still eastbound on the same segment, just before turning south onto Midstream Drive.

Another recalc was done here.

Half of this segment did not display.

Just that short route had 4 portions of tiles missing, and about 10 recalcs was done back & forth across the same route.
If you have access to closed URs in that area, all marked as 'not identified' each UR was logged under account Daemar, closed by me. All logged between 21:00 GMT & 21:18 GMT. Each recalc & each missing tile start was logged in the description.

Full debug logs for that session was uploaded at 21:18 GMT.
Carel Cornelius
AM : Centurion & Sandton, ZA
CM & Coordinator, South Africa
(HTC One, Android 5.0.2, v7.19.401.51)
Image
South African Wiki Waze Wiki Map Editing
Kuhlkatz
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 918
Joined: Fri Jul 20, 2012 6:11 pm
Location: Centurion, Pretoria, South Africa
Has thanked: 38 times
Been thanked: 160 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Tue Dec 18, 2012 10:57 pm

aellis5 wrote:
shmupi2 wrote:
aellis5 wrote:I drive the same route every day its never the same points which work or don't work, If I speed up nothing downloads in time, slow down and you get maps but with lots of blank spots. Hope that helps, thanks for looking into this.


Can you please give us / attach a permalink ? as Ori requested


I'm sorry I don't really know what a Permalink is, i'll help how I can


You can always google....."permalink waze"

https://www.google.co.il/webhp?sourceid ... 15&bih=714
Country Manager : Israel , Thailand , Romania

Blackberry 9780 OS. 6.0.0.723 - Waze v 2.0.2.3
BlueStacks 0.7.7.813 Android Emulator,Waze v.3.5.1.905
Image
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby floppyrod84 » Wed Dec 19, 2012 10:39 am

It was explained earlier in the thread, plus it's on the wiki. Please check and read those.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
floppyrod84
 
Posts: 2582
Joined: Wed Jan 19, 2011 3:17 pm
Location: Sheerness, Kent, UK
Has thanked: 46 times
Been thanked: 45 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Wed Dec 19, 2012 7:02 pm

https://world.waze.com/editor/?lon=-2.1 ... TTTFTTTTFT

I hope thats correct, the map didn't zoom out any more but I drive over a wider area that is affected

Kind Regards


aellis5 wrote:
shmupi2 wrote:
aellis5 wrote:I drive the same route every day its never the same points which work or don't work, If I speed up nothing downloads in time, slow down and you get maps but with lots of blank spots. Hope that helps, thanks for looking into this.


Can you please give us / attach a permalink ? as Ori requested


I'm sorry I don't really know what a Permalink is, i'll help how I can
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Ankh-Morpork, Yahoo [Bot]