Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Sat Apr 20, 2013 9:41 pm

Not sure if this helps anyone but there is a section of the uk where waze seems to be working ok, this is between Worcester and Kidderminster (14 miles north of Worcester) South of this area Worcester to Southampton (130 miles south) doesn't seem to work for me. Kidderminster doesn't work but the route between Kidderminster and Worcester does work ok as mentioned above. https://world.waze.com/editor/?lon=-2.2 ... TTTTTTTTFT
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby teaboy1748 » Tue Apr 09, 2013 7:53 am

Having same issue when try to find address it goes into a endless recalculating for route.
Works fine when not searching for a location
teaboy1748
 
Posts: 30
Joined: Sat Oct 23, 2010 1:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby marcelbrandon » Mon Apr 08, 2013 11:02 pm

shmupi wrote:
EJairam wrote:I've been getting a rerouting loop intermittently for the past few days.
On the world server, located in the Caribbean (Trinidad and Tobago)

Client is Blackberry Waze release 2.0.2.3.

I'll try re-installing and update this post if it works


Also delete the waze directory from your memory card using beamexplorer.

Try that and also if the problem still persist try to switch to debug mode.

Drive once and create some logs , I will make sure that the support team gets them.

Usually the problem is resolved by itself after the next map build...but not always.

Thanks,
Shmupi


On the world server, located in the Caribbean (Jamaica) I'm using a BB 9810 7.1: V. 7.1.0.746. on Digicel H+ and I have the exact same problem! The search works, it calculates the route fine. When you click "route" tho:

1: There is no "route" line to follow on map screen.
2: There are no text driving directions in the lower green bar.
3: There is no "next turn" arrow in the box.
4: When you open the navigation list the directions are JUMBLED (incorrect order) 1st direction is down and 4th, There even directions in the list which are not even on the route.
5: When you start driving WAZE is constantly recalculating.

I downloaded the beamexplorer deleted the waze folder.
deleted and reinstalled waze, Same problem.

This is definitely a server problem and not a client problem.

Hope my info helps and hope this problem can be resolved soon. PLEASE remember there are alot of third world people still with older blackberries so give us a little support since an upgrade seems to be out of the question :)
marcelbrandon
 
Posts: 17
Joined: Thu Mar 14, 2013 2:14 am
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Sun Apr 07, 2013 9:51 pm

Please see above post, deleted the two files one from memory card and one from device, re installed waze but not working, its constantly rerouting (https://world.waze.com/editor/?lon=-2.2 ... TTTFTTTTFT)

Thanks
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby aellis5 » Sat Apr 06, 2013 8:10 pm

It has reoccured for me too, haven't re installed yet, just got back off holiday, over 200 miles and just did not work there or back. I'll re-install and let you know how I get on.
aellis5
 
Posts: 35
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:34 pm
Location: Midlands UK
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi » Fri Apr 05, 2013 6:35 am

EJairam wrote:I've been getting a rerouting loop intermittently for the past few days.
On the world server, located in the Caribbean (Trinidad and Tobago)

Client is Blackberry Waze release 2.0.2.3.

I'll try re-installing and update this post if it works


Also delete the waze directory from your memory card using beamexplorer.

Try that and also if the problem still persist try to switch to debug mode.

Drive once and create some logs , I will make sure that the support team gets them.

Usually the problem is resolved by itself after the next map build...but not always.

Thanks,
Shmupi
shmupi
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 18532
Joined: Tue Jan 06, 2009 7:16 am
Has thanked: 3638 times
Been thanked: 1256 times

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby EJairam » Thu Apr 04, 2013 11:25 pm

I've been getting a rerouting loop intermittently for the past few days.
On the world server, located in the Caribbean (Trinidad and Tobago)

Client is Blackberry Waze release 2.0.2.3.

I'll try re-installing and update this post if it works
EJairam
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 07, 2013 5:42 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Fri Mar 22, 2013 12:39 am

Teaboy1748 wrote:No problem here in the Califonia, still works fine.


Thanks for the heads up...but previously the problem affected the world server and not the US server.

I do hope it's a client problem and not a server problem like it used to be.

Shmupi
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby teaboy1748 » Thu Mar 21, 2013 10:48 pm

No problem here in the Califonia, still works fine.
teaboy1748
 
Posts: 30
Joined: Sat Oct 23, 2010 1:21 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Map Not Loading on BlackBerry + Rerouting Loop

Postby shmupi2 » Thu Mar 21, 2013 6:45 am

jbdash wrote:i think the rerouting issue has reappeared. last couple of days my waze just keeps recalculating. the same issue which we had couple of months ago.
i am not the team will look into this or not. but if they can it will be great


Can you please send me a permalink to the area that the recalculations are occurring ?

Did you tried to un-install and re-install after wiping the waze folders in your memory card ?

Thanks,
Shmupi
shmupi2
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], Yahoo [Bot]