Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Moderators: Unholy, hilaroth, bextein

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby Nacron » Sun Sep 30, 2012 6:57 pm

I was going to report this in the last beta but forgot to. When you have an address highlighted like if you input an address in the calendar. It will ask what app you want to pass this to, and my choices are maps or waze. In play store version it used to pop up the drive to box with that address in it. With the beta versions it no longer does that, just opens the app.
Nacron
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 395
Joined: Fri Sep 25, 2009 9:08 pm
Location: Waipahu, HI
Has thanked: 23 times
Been thanked: 17 times

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby Spil » Sun Sep 30, 2012 6:43 pm

Installed over .109 -- lost all settings, including needing to log in again.

Took a look at "test2" and "test3" color themes ... they both looked the same B&W/grayscale, and vastly inferior even to "test" ... switched back to "Map Editors" theme. :)

Only took one short ride with the new version ... I left the GPS behind at an intersection, didn't catch up until I got home two blocks later. This was right after installing and logging in, so that may have affected it. I'll check it out some more tonight and tomorrow, and report any new (or old :roll:) problems found.

ryanh85 wrote:Noticed this in last beta, and its still in this one. I am listed as having a level of Royalty Wazer but graph shows me as a Baby Wazer
If you go into "About Levels" below and then return to that screen, the graph will fill and show your real level.
Spil
 
Posts: 1320
Joined: Sat Jul 16, 2011 12:11 pm
Location: Upstate NY, USA
Has thanked: 107 times
Been thanked: 34 times

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby elixdreamer » Sun Sep 30, 2012 3:44 pm

installed no crashes until now :)
elixdreamer
 
Posts: 72
Joined: Mon Jun 11, 2012 12:03 pm
Location: Gent - Belgium
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby ryanh85 » Sun Sep 30, 2012 3:41 pm

Noticed this in last beta, and its still in this one. I am listed as having a level of Royalty Wazer but graph shows me as a Baby Wazer
Attachments
20120930113811.PNG
(199.21 KiB) Downloaded 3334 times
ryanh85
Map Raider
Map Raider
 
Posts: 46
Joined: Sun Dec 13, 2009 2:01 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby franferparraga » Sun Sep 30, 2012 3:16 pm

Installed, the first thing that happened was the crash. then took almost 30 minutes to get the GPS signal. even testing
franferparraga
 
Posts: 15
Joined: Sat Dec 11, 2010 3:49 am
Location: Guayaquil
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby petervdveen » Sun Sep 30, 2012 3:12 pm

It's a bit slow.
But found no problems so far.
petervdveen
Coordinators
Coordinators
 
Posts: 10128
Joined: Wed Mar 03, 2010 4:43 pm
Location: Netherlands
Has thanked: 621 times
Been thanked: 1474 times

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby autourdupc » Sun Sep 30, 2012 1:38 pm

Will test now
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby Vahur » Sun Sep 30, 2012 12:49 pm

Sony Ericsson Xperia arc S, Android 4.0.4

[*] "test" color scheme looks blurry;
[*] speedy moods looke like duck;

Just installed, haven't ride with that yet.
Vahur
 
Posts: 14
Joined: Thu Apr 26, 2012 6:54 am
Location: Estonia
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby a4bolek » Sun Sep 30, 2012 12:46 pm

Installed over 109. Starts and runs. All settings retained. Will take it for a spin later.
a4bolek
 
Posts: 733
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:19 am
Location: Dallas, Texas
Has thanked: 18 times
Been thanked: 92 times

R: Re: Android beta 3.4.99.110 Feedback thread

Postby mmennella » Fri Oct 05, 2012 6:42 pm

FreeMan12 wrote:Am I the only one still having text display issues?
CAP2012100511381.png

This has been going on since the first 3.x beta. I've never heard a peep from anyone else about it.

I post yesterday the same issue. You don't see it :grin:

+1

Inviato dal mio GT-S5300 con Tapatalk 2
mmennella
 
Posts: 43
Joined: Wed Jul 18, 2012 5:01 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to App Beta Testing

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider]