Android 3.5 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby Khw59 » Wed Oct 31, 2012 4:37 pm

ellipsis wrote:The icons on the bottom corners are both blank. The main menu is showing only the top two rows and I have to scroll to the third row. The report menu is showing all three rows as normal.
Other than these issues it seems stable. I'm using a Droid Bionic with CM9.
Image


Same issue on a Stock Motorola Droid Razr Maxx
Khw59
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 04, 2011 8:44 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby LittlestLou » Fri Nov 09, 2012 5:15 am

Issues/Problems/Concerns, as compared to other versions:
1. As with the last official release, the GPS tracking seems to lag more and more from my actual location.
2. Losing GPS altogether (which doesn't happen when I re-install earlier versions)
3. You took away my Happy "Singing" Icon.
4. Landscape mode (which I always use b/c of my Droid 4 keyboard) is annoyingly limited due to the insanely large Navigation bar (this is a common complaint from what I read) .
5. I detest the new, earlier warning limits. Why did this have to change? The only thing I need that much notice on is "accident ahead" but not cars/hazards/cameras, etc.
6. Re-calculating my route doesn't remove the old purple route but just adds the new one in addition.
7. "Accident ahead" forces me out of my zoom level and doesn't revert back. Then I re-zoom to where I want it and the darn report goes off again. Sometimes this little dance happens 3-4 times in a row!!!
8. Reports don't take into consideration my Waze-chosen route so "accident ahead" (for instance) goes off for something that is well beyond my freeway exit and therefore not on my route so in my mind, that shouldn't be verbalized.

That's all for now. I still love Waze of course. And will continue reverting back to old releases until some of these items change...
ImageImage
LittlestLou
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 237
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:13 pm
Location: Dallas/Fort Worth Metro, North Texas
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0 time

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby Lucas_Cavalcante » Tue Nov 06, 2012 7:14 pm

Tenho um motorola Milestone 3, e a função de anexar foto não funciona nele. Se possível verifiquem se existe algum tipo de incompatibilidade. Agradeço desde já.
Image
Lucas Cavalcante
Area Manager: Alagoas
Manual de Edição Waze: http://www.waze.com/wiki/index.php/Manual_de_edi%C3%A7%C3%A3o
Lucas_Cavalcante
 
Posts: 57
Joined: Wed Aug 22, 2012 11:29 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby lynnae » Wed Oct 31, 2012 9:53 pm

This may have been raised, and I'm sorry if I'm repeating something from previous releases, but every time Waze has a major update, my default Units resets to KM.

I'm in the UK, and our default should be Miles I'd say, but really, I'd rather it just saved my settings.
lynnae
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 26, 2011 10:12 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

R: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Mon Nov 12, 2012 5:23 pm

Crash with animated background.
Please! Please! Add option to enable pop up only on my route in navigation mode.
Or give them priority, putting a purple border.
Too often "no network connection".

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
m4rc072
ImageImageImage
Area Manager Brescia IT
Italian Local Champ
WME/WME Beta Expert
WAZE 3.7.8.0
Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1.3 Galaxy S2 I9100
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 716
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 55 times
Been thanked: 55 times

R: Re: Re: R: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Tue Nov 13, 2012 6:06 am

darkneon wrote:
m4rc072 wrote:Too often "no network connection"


This is because you're driving and/or bad coverage from your carrier

Verzonden met Tapatalk op mijn Samsung Galaxy Note(GT-N7000).

Absolutely not, the coverage is perfect the other app works fine, only waze and only this version. In the same places, with the previous version I never had any problems.

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
m4rc072
ImageImageImage
Area Manager Brescia IT
Italian Local Champ
WME/WME Beta Expert
WAZE 3.7.8.0
Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1.3 Galaxy S2 I9100
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 716
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 55 times
Been thanked: 55 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Mon Nov 19, 2012 8:44 am

I found this bug: If I approach a semaphore with camera from a side street that comes to traffic light less than 600 meters, I do not receive the signal of the presence of the camera. In practice, the bug occurs in this way: in navigation mode if my route will pass by the camera (coming from the same road) I get the warning at 600 meters. (popup/audio) However, if I approach to the camera from a side street that is below 600 m do not receive any signal. (no popup/no audio). I hope I was clear.
m4rc072
ImageImageImage
Area Manager Brescia IT
Italian Local Champ
WME/WME Beta Expert
WAZE 3.7.8.0
Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1.3 Galaxy S2 I9100
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 716
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 55 times
Been thanked: 55 times

Re: Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Wed Nov 21, 2012 11:44 am

darkneon wrote:
m4rc072 wrote:I found this bug: If I approach a semaphore with camera from a side street that comes to traffic light less than 600 meters, I do not receive the signal of the presence of the camera. In practice, the bug occurs in this way: in navigation mode if my route will pass by the camera (coming from the same road) I get the warning at 600 meters. (popup/audio) However, if I approach to the camera from a side street that is below 600 m do not receive any signal. (no popup/no audio). I hope I was clear.


Waze only warns you if you're going in the right direction(Waze cameras are one direction only) and only if you're going too fast or near max allowed speed.


I know I Know...
But in this case maybe is a BUG, look the image I think is clear, when I approach the same camera from different street I receive Pop-up and alert only from route number 1 (same street name of camera), from route n° 2 and 3 non pop-up no alert.
Image
permalink

the same thing in this case
Image

[urlhttps://world.waze.com/editor/?zoom=5&lat=45.53865&lon=10.23227&layers=BFTFFTTTFTTTTTTTTTTTTFT]permalink[/url]
m4rc072
ImageImageImage
Area Manager Brescia IT
Italian Local Champ
WME/WME Beta Expert
WAZE 3.7.8.0
Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1.3 Galaxy S2 I9100
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 716
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 55 times
Been thanked: 55 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby makoti » Thu Nov 01, 2012 4:55 am

Ok. By & large, I think it looks good. Don't care for the large nav bar, but not a killer. Two things, however:
1) When I open it, I can get it to rotate into Landscape view. But if I put it into the background for a minute (say, to check another app), when it comes back up it will only hold Portrait view. Can NOT get it to go back to Landscape. Most annoying.
2) I am beyond dissapointed that you couldn't get it to mute or lower the volume of whatever was playing (Pandora/Slacker/TuneIn/etc) when giving directions. That one feature is the reason I continue to use Google if I am going somewhere I *really* need directions. If it's there, and I'm missing it please tell me!
Details: Bionic/ICS/rooted
makoti
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 17, 2012 1:01 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby makoti » Thu Nov 01, 2012 3:16 pm

deeggo wrote:
mchiroptera wrote:
makoti wrote:1) When I open it, I can get it to rotate into Landscape view. But if I put it into the background for a minute (say, to check another app), when it comes back up it will only hold Portrait view. Can NOT get it to go back to Landscape. Most annoying.

Same with HTC One S :?

Have you tried removing the app, removing the sd-card folder and reinstalling (keep a copy of your history file somewhere to restore afterwards)?


Honestly, no. My first thought when I get a major update to a program is usually not "I should uninstall this to get it to work". ;)
Thanks for the suggestion. I'll give it a try. Gotta figure out where my history file is hiding.
makoti
 
Posts: 4
Joined: Tue Jul 17, 2012 1:01 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: robinbreman