Android 3.5 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

R: Re: Re: R: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Tue Nov 13, 2012 6:06 am

darkneon wrote:
m4rc072 wrote:Too often "no network connection"


This is because you're driving and/or bad coverage from your carrier

Verzonden met Tapatalk op mijn Samsung Galaxy Note(GT-N7000).

Absolutely not, the coverage is perfect the other app works fine, only waze and only this version. In the same places, with the previous version I never had any problems.

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
ImageImageImageImageImageImage
AM Brescia IT WAZE 4.6.0.1 Android 6.0.1 CyanogenOS 13.1 OPO
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1004
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 194 times
Been thanked: 166 times

Re: R: Re: Re: R: Android 3.5 official feedback thread

Postby Mike-1323 » Tue Nov 13, 2012 11:38 am

m4rc072 wrote:Absolutely not, the coverage is perfect the other app works fine, only waze and only this version. In the same places, with the previous version I never had any problems.

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2

I agree that this version is reporting lost network in locations where it hasn't before and when the phone itself is indicating that the network is still connected and other apps are still receiving data.
Mike-1323
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 1026
Joined: Fri Jul 15, 2011 11:06 pm
Location: Lorton, Va
Has thanked: 3 times
Been thanked: 186 times

Re: Re: R: Re: Re: R: Android 3.5 official feedback thread

Postby darkneon » Tue Nov 13, 2012 12:08 pm

Mike-1323 wrote:
m4rc072 wrote:Absolutely not, the coverage is perfect the other app works fine, only waze and only this version. In the same places, with the previous version I never had any problems.

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2

I agree that this version is reporting lost network in locations where it hasn't before and when the phone itself is indicating that the network is still connected and other apps are still receiving data.


Most likely is phone type related then, but try the 105 beta maybe it's not occurring in that version

Verzonden met Tapatalk op mijn Samsung Galaxy Note(GT-N7000).
ImageImage
Waze Ingress Theme: https:///zKdXW Perfect for at night
darkneon
 
Posts: 260
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:35 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby Agamicox » Wed Nov 14, 2012 11:31 pm

pvaladares wrote:
perlin wrote:
Agamicox wrote:Will someone implement Favorite sorting function? A-Z or New-Old or what ever?
Or maybe Export to somewhere -> Arrange them how you want and Import back in order?

This option will be implemented in a future version.


In the meanwhile it is possible to manually sort the favourites in the history file ;)

Yeah, used File explorer on my Android and emailed me my Favorites (which are hidden in file name "history" - just scroll down in that file). Will work out a list on PC and re-upload it to Android myself.

Thanks anyway pvaladares! 8-)
HTC One X
Agamicox
 
Posts: 40
Joined: Fri May 11, 2012 5:37 pm
Location: Dublin, Ireland
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0 time

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby gtpracer98 » Sat Nov 17, 2012 6:48 pm

scruffy151 wrote:I had some issues sharing my route/destination.

I can not seem to share anything via text, the text is blank when I try.

I was able to share my drive via email and it seemed to work ok. However each time I stopped I had to reshare the drive and a new URL was generated. I would like to see an automatic "resume share" pop up just like the automatic "resume route".


I share the exact conditions as mentioned in the quote.
gtpracer98
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 30, 2009 4:57 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Re: R: Re: Re: R: Android 3.5 official feedback thread

Postby glenan56 » Sun Nov 18, 2012 12:21 pm

m4rc072 wrote:
darkneon wrote:
m4rc072 wrote:Too often "no network connection"


This is because you're driving and/or bad coverage from your carrier

Verzonden met Tapatalk op mijn Samsung Galaxy Note(GT-N7000).

Absolutely not, the coverage is perfect the other app works fine, only waze and only this version. In the same places, with the previous version I never +1had any problems.

Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2


+1

I confirm Having same problem with good coverage.


Envoyé depuis mon GT-I9300 avec Tapatalk
Android v6.0.1 - Samsung Galaxy S5 - Opérateur : FreeMobile
AM Finistère sud-est et Morbihan Ouest - France - beta testeur Android Waze

Image
glenan56
 
Posts: 816
Joined: Sun Mar 04, 2012 10:50 pm
Location: Sud Finistère et Morbihan - France
Has thanked: 13 times
Been thanked: 17 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby crazed_out » Sun Nov 18, 2012 10:52 pm

Had a really strange thing happen driving home from Göteborg today. All of a sudden I got a hazard report, nothing strange about that but it was 200m (1/8mile) west of my directed drive. It was no way for me to get to that street without making a big detour from my preferred route either. Simply a faulty hazard report.

It was on my wifes Samsung Galaxy Note running Android 4.0.
Area Manager in Sweden, parts of Västra Götaland (West Sweden).
Samsung Galaxy Note II GT-N7105 (4.1.2 stock) | Volvo 850 T5 -96 med +25000mil | Nissan Micra -04 10000mil
crazed_out
 
Posts: 145
Joined: Wed Feb 08, 2012 9:24 am
Has thanked: 11 times
Been thanked: 6 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby m4rc072 » Mon Nov 19, 2012 8:44 am

I found this bug: If I approach a semaphore with camera from a side street that comes to traffic light less than 600 meters, I do not receive the signal of the presence of the camera. In practice, the bug occurs in this way: in navigation mode if my route will pass by the camera (coming from the same road) I get the warning at 600 meters. (popup/audio) However, if I approach to the camera from a side street that is below 600 m do not receive any signal. (no popup/no audio). I hope I was clear.
ImageImageImageImageImageImage
AM Brescia IT WAZE 4.6.0.1 Android 6.0.1 CyanogenOS 13.1 OPO
m4rc072
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 1004
Joined: Thu Mar 01, 2012 12:21 pm
Has thanked: 194 times
Been thanked: 166 times

Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby pvaladares » Tue Nov 20, 2012 12:20 am

I just found out the Android version is missing 'Oil Split' in the Hazard on the Road, compared with the iOS.
Is this a bug?
Image
Country Manager for Portugal | Champ | Expert Android and others
Area Manager for Luanda (Angola) and Macau (China)
Forum PT | Wiki PT | Facebook PT | Twitter PT
pvaladares
Waze Local Champs
Waze Local Champs
 
Posts: 937
Joined: Sun Jun 24, 2012 6:05 pm
Location: Portugal
Has thanked: 79 times
Been thanked: 161 times

Re: Re: Android 3.5 official feedback thread

Postby darkneon » Tue Nov 20, 2012 3:29 am

m4rc072 wrote:I found this bug: If I approach a semaphore with camera from a side street that comes to traffic light less than 600 meters, I do not receive the signal of the presence of the camera. In practice, the bug occurs in this way: in navigation mode if my route will pass by the camera (coming from the same road) I get the warning at 600 meters. (popup/audio) However, if I approach to the camera from a side street that is below 600 m do not receive any signal. (no popup/no audio). I hope I was clear.


Waze only warns you if you're going in the right direction(Waze cameras are one direction only) and only if you're going too fast or near max allowed speed.

Verzonden met Tapatalk op mijn Samsung Galaxy Note(GT-N7000).
ImageImage
Waze Ingress Theme: https:///zKdXW Perfect for at night
darkneon
 
Posts: 260
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:35 am
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: aka1ceman, AndrewMaster91, IvanHernandezHappy5, vince1612