Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Moderators: Unholy, bextein, hilaroth

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Sun Nov 18, 2012 11:26 pm

Sometimes the client drops my speed to 0 for no apparent reason. It may happen for a fraction of a second or up to ~5 minutes. I have failed yet to find any reason. It happens most often when driving on a highway, even in areas with good mobile signal. I'm guessing it's not a GPS problem because my position keeps updating as usual on the client.
Telempe
 
Posts: 108
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Thu Nov 15, 2012 10:57 am

A frustrating bug.
Whenever a popup (titled "Menu", "Ready to go", "Report" etc) is in front of the map, the volume buttons of the device change the ringer volume. When the map is showing, it changes the media volume. I'd expect it to change only media volume as long as Waze is actively running. Full screen menus, such as "Search results" or "My Waze" etc work as expected.
Telempe
 
Posts: 108
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Steviex2Shoes » Wed Nov 14, 2012 4:58 pm

I was just preparing for a road trip home to New York and noticed that the bottom bar where time and miles are displayed are on top of each other again. I know this was something fixed in the past but it seems to be back in both landscape and portrait. The text needs to be resized or the box needs to be slightly bigger to account for trips with hundreds of miles.
Attachments
Screenshot_2012-11-14-10-50-08.png
Screenshot_2012-11-14-10-50-08.png (108.01 KiB) Viewed 2043 times
Screenshot_2012-11-14-10-49-54.png
Screenshot_2012-11-14-10-49-54.png (105.61 KiB) Viewed 2043 times
Droid Bionic Stock 4.0.4
Steviex2Shoes
 
Posts: 12
Joined: Sat May 26, 2012 12:49 am
Location: Camp Lake, WI
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Sat Nov 17, 2012 12:44 am

perlin wrote:
SocalToe wrote:Reporting gas prices still not working.........

Went to update price.

Found my station,
Updated price,
hit send,
and it sends and sends and sends;

Does it happen on every gas station or just this one?
Please provide me this station's location and I'll try to reproduce the problem.



Not sure about every gas station............(takes too long to update prices if you're driving)

Costco station located here:

https://www.waze.com/editor/?lon=-119.0 ... TTTTTTTTFT

6 hour old prices (gas buddy) are

reg 3.69
prem 3.89
Ed
SocalToe
 
Posts: 496
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Thu Nov 15, 2012 3:27 am

Den_in_USA wrote:Feature Request: After navigating to a location I press the "Park" icon at the top of the screen. Then I press the "stop navigation" also at the top of the screen. Waze marks where I parked my car. I now quit Wave to conserve battery. Later, I start Waze to locate my car (in a very large parking area. When I press on the "P" parked icon, and then press on the arrow at the top right of the little box, please add an "unpark" box under the "More" box.

Actually, there should be a "Park" icon available in the main menu so that you do not have to do a "navigate to" in order to use it.



The park feature should actually be able to direct you back to your car.

The park icon may be where your car is, but on the map you're relocated to the nearest street.......

It should put you at your actual location with a direction to goto to your car until you 'unpark'

I'd also like to see an 'x' on that top bar if you don't need or want it......
Ed
SocalToe
 
Posts: 496
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Thu Nov 15, 2012 3:21 am

Reporting gas prices still not working.........

Went to update price.

Found my station,
Updated price,
hit send,
and it sends and sends and sends;

went to gas buddy, entered price, updated, exited after update, and back to waze.

it's still sending and sending and sending..........

canceled waze update.........
Ed
SocalToe
 
Posts: 496
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Tue Nov 13, 2012 12:39 am

Just joining thread since I just download 3 5 0 105
Ed
SocalToe
 
Posts: 496
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby skbun » Wed Nov 14, 2012 8:05 pm

I should probably mention previously stated bugs (that Perlin hasn't said 'We know' or 'Taken under consideration', etc.) just to catch up on them and have in one place again.

The Facebook 'Please wait' spinning problem seems to be fixed now. Excellent! :D The signin hang issues involving Waze logins, and importing favorites still exists. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=270303#p270303

Just checking navigation to a new location cancels navigation to your current destination. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=271854#p271854

Gas station reporting flow is inconsistent depending on the presence or absence of gas prices at the station. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=271868#p271868
(And related,) Reporting a gas price should act like reporting an accident/hazard, etc. when completed. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=209770#p209770

Hazard/popup reports can come within range and then fall back out again, don't reset when this happens, and can be declared 'not there' when user isn't near the event. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=270312#p270312

Error message for 'User report failed to send' doesn't make sense because it can't be resent. https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?p=271873#p271873

I think that's everything! This beta has been fairly crash free for me so far! :)
Image

AM in SW Shasta, NW Tehama, Central Trinity Counties, CA; Mt Rainier Nat'l Park, WA
skbun
 
Posts: 850
Joined: Sun May 06, 2012 12:27 am
Location: Seattle/Tacoma WA
Has thanked: 27 times
Been thanked: 48 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Sanicko » Thu Nov 15, 2012 10:07 am

Frequently network connection problems...
Suspicion: if Waze start without connection (in my case during automatical switch from Wifi to GSM/3G) connection problem (with message in status line, no ETA etc.) persist even if GSM/3G data connected...
After Waze restart it works...
AM: Košice
Waze Android 4.0.2 & Sony Xperia Z (Android 5.0.2, rooted) & Ford C-Max & DoD LS460W
Sanicko
 
Posts: 1120
Joined: Thu Apr 05, 2012 2:46 pm
Location: East Slovakia
Has thanked: 36 times
Been thanked: 17 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby sagikoren » Mon Nov 19, 2012 8:26 pm

GPS keeps disconnecting almost to a level that it's 95% off all the time.
Previous beta version was ok but market versions also had issues from time to time (although not as bad as this one).

Nexus One.
sagikoren
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 27, 2009 1:22 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to App Beta Testing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users