Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Moderators: Unholy, bextein, hilaroth

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby CBenson » Mon Nov 12, 2012 3:01 pm

perlin wrote:What's fixed
Guided tour video

The videos have never played in any version including this one on my phone.
Regional Coordinator: Mid-Atlantic, US
Verizon, Nexus 6, Android 6.0.1, Waze 4.7.0.902
CBenson
EmeritusChamps
EmeritusChamps
 
Posts: 10330
Joined: Wed Nov 03, 2010 9:13 pm
Location: Crownsville, MD, US
Has thanked: 1055 times
Been thanked: 2353 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby carloinno » Tue Nov 13, 2012 9:52 am

In the morning, when I switch on waze near home, it prompts me the home destination instead of the work one.
_________________________________________________________________________
carloinno
AM di Roma e litorale Nord
carloinno
 
Posts: 57
Joined: Tue May 29, 2012 11:35 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Bruno3589 » Tue Nov 13, 2012 11:30 am

nzhook wrote:
nzhook wrote:I can also say that from a quick glance I appear to be able to report GAS prices for stations that im not close to, although there is no GPS signal, so the cell tower maybe next to one of them - not sure if thats the intended outcome when theres no GPS.


Adding to this, if I have a GPS signal and at a pump I am unable to report the price. if however I do not have a GPS signal I can try and find a station and if one is close by report the prices. (if im not near a station and dont have a signal then I get the expected message)


Also the no GPS signal error when approaching a destination is still there, I sent some logs just after this occurred at about 6:50 NZDT today. Unfourtnely I didnt realise the debug setting is lost between versions so the logs would not have been debug ones. Ill try and send some debug logs next time it occurs.


I've been having the same "Uh-Oh! No GPS signal" issues since the first 3.4.x betas. The popup shows:
- Upon arriving at destination, when the upper nav-bar shows up
- When selecting a route and cancelling it from the "Ready to go?" popup
- When trying to update gas prices. the strange thing is, when GPS is disabled i can actually update them (e.g. through WiFi connection) and I get no GPS errors (excluding the "GPS is turned off" at startup, of course)

I'm looking for debug options, how do you enable (and send) debug logs?
AM Albino, Casnigo (BG) - Rank 3 Editor (16K Edits)
Image Image Image
Samsung Galaxy Nexus - Android 5.1.1 Lollipop (ZMod 06/17)
Bruno3589
 
Posts: 79
Joined: Fri Jul 20, 2012 12:39 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Brshk1 » Mon Nov 19, 2012 8:53 pm

Bug?: after cancelling a route when the upper pop-up (the one with mute, park and so on) had appeared and selecting a new one, it stayed there for the rest of the trip. Have a look at the screen capture showing the distance to destination (over 30km) and the pop-up:
2012-11-19 07.31.27.png
2012-11-19 07.31.27.png (113.26 KiB) Viewed 1543 times
CM Spain|| Nexus 5 / LOS 7.1.2 - rooted || Galaxy J5 (2015) / 6.0.1 Stock || Waze: latest
Image
Más info (Beti berandu!!!).
Movember 2015, por una buena causa..
Brshk1
Global Champs Localizers
Global Champs Localizers
 
Posts: 1912
Joined: Wed Mar 24, 2010 8:38 pm
Location: Durango (ES)
Has thanked: 298 times
Been thanked: 323 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby bazmercer » Thu Nov 15, 2012 9:00 am

I've never managed to get facebook to post my routes. Is this a working feature? I've had it post my alerts, hazards, traffic etc ok however it has never posted my driving routes.
bazmercer
 
Posts: 4
Joined: Fri Dec 25, 2009 9:56 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby autourdupc » Tue Nov 20, 2012 2:18 pm

pixelgeek wrote:
Autourdupc wrote:What is the purpose of the 2 buttons (see red arrows) ?
We can modify prices just in taping on the price.
Theses 2 buttons are not necessary and can be removed !


I disagree on that. I also disagree on another post where the suggestion was that confirming prices (without changing the values) should be limited in order to prevent collecting points.

By confirming the prices (without changing the values), the user basically informs all other wazers, that the price shown in the client is still valid and not just outdated. Otherwise it would say for example: updated 8 days ago (because that's when the price changed the last time) > so how certain can I be that the price is still the same? With confirming the prices I know that the prices shown are valid and see also when it was the last time confirmed.

OK... So only the "Correct" button is necessary in this case.

pixelgeek wrote:
Autourdupc wrote:Note also that in France we use the char "€" for Euro, and not "E" as it is used actually, and the char is after the value, not before (actually E1,245 --> should be 1,245 €).

This has been raised before as well... I agree that the "€" should be there... "E" just looks weird. Knowing that there are different definitions in each European country on where to put the sign, I don't actually care if it's before or after the value..

OK... You are right...
Just change the € to replace the existing E... In USA, they don't have the S for the $ !!!
--> Put the right char for the right country !
France - French - Galaxy S3 - Android Version 4.1.2 - Stock ROM
Translator for french language - "Localization expert"
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby autourdupc » Tue Nov 20, 2012 1:04 pm

What is the purpose of the 2 buttons (see red arrows) ?
We can modify prices just in taping on the price.
Theses 2 buttons are not necessary and can be removed !

Note also that in France we use the char "€" for Euro, and not "E" as it is used actually, and the char is after the value, not before (actually E1,245 --> should be 1,245 €).
Screenshot_2012-11-20-13-33-41.png
Screenshot_2012-11-20-13-33-41.png (31.85 KiB) Viewed 1286 times
France - French - Galaxy S3 - Android Version 4.1.2 - Stock ROM
Translator for french language - "Localization expert"
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby autourdupc » Tue Nov 20, 2012 6:48 am

Today, Waze (with TTS) told me "Traffic jam ahead"... Where is it ?
Screenshot_2012-11-20-07-37-38.png
Screenshot_2012-11-20-07-37-38.png (115.97 KiB) Viewed 1671 times
France - French - Galaxy S3 - Android Version 4.1.2 - Stock ROM
Translator for french language - "Localization expert"
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby autourdupc » Mon Nov 19, 2012 7:33 pm

Text do not fit in the header of the pop-up
rps20121119_203131.jpg
rps20121119_203131.jpg (58.27 KiB) Viewed 1773 times
France - French - Galaxy S3 - Android Version 4.1.2 - Stock ROM
Translator for french language - "Localization expert"
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby autourdupc » Mon Nov 19, 2012 12:30 pm

Coloured lines for trafic are too large and overlaps with opposite side of the road.
img1.jpg
img1.jpg (75.45 KiB) Viewed 1829 times
France - French - Galaxy S3 - Android Version 4.1.2 - Stock ROM
Translator for french language - "Localization expert"
autourdupc
Localizers
Localizers
 
Posts: 728
Joined: Thu Dec 29, 2011 2:25 pm
Location: France - Lyon
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

PreviousNext

Return to App Beta Testing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users