Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Moderators: Unholy, hilaroth

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Thu Nov 15, 2012 3:21 am

Reporting gas prices still not working.........

Went to update price.

Found my station,
Updated price,
hit send,
and it sends and sends and sends;

went to gas buddy, entered price, updated, exited after update, and back to waze.

it's still sending and sending and sending..........

canceled waze update.........
Ed
SocalToe
 
Posts: 224
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Thu Nov 15, 2012 3:27 am

Den_in_USA wrote:Feature Request: After navigating to a location I press the "Park" icon at the top of the screen. Then I press the "stop navigation" also at the top of the screen. Waze marks where I parked my car. I now quit Wave to conserve battery. Later, I start Waze to locate my car (in a very large parking area. When I press on the "P" parked icon, and then press on the arrow at the top right of the little box, please add an "unpark" box under the "More" box.

Actually, there should be a "Park" icon available in the main menu so that you do not have to do a "navigate to" in order to use it.



The park feature should actually be able to direct you back to your car.

The park icon may be where your car is, but on the map you're relocated to the nearest street.......

It should put you at your actual location with a direction to goto to your car until you 'unpark'

I'd also like to see an 'x' on that top bar if you don't need or want it......
Ed
SocalToe
 
Posts: 224
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby SocalToe » Sat Nov 17, 2012 12:44 am

perlin wrote:
SocalToe wrote:Reporting gas prices still not working.........

Went to update price.

Found my station,
Updated price,
hit send,
and it sends and sends and sends;

Does it happen on every gas station or just this one?
Please provide me this station's location and I'll try to reproduce the problem.



Not sure about every gas station............(takes too long to update prices if you're driving)

Costco station located here:

https://www.waze.com/editor/?lon=-119.0 ... TTTTTTTTFT

6 hour old prices (gas buddy) are

reg 3.69
prem 3.89
Ed
SocalToe
 
Posts: 224
Joined: Sat Sep 01, 2012 9:03 pm
Location: Los Angeles, California
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Steviex2Shoes » Wed Nov 14, 2012 4:58 pm

I was just preparing for a road trip home to New York and noticed that the bottom bar where time and miles are displayed are on top of each other again. I know this was something fixed in the past but it seems to be back in both landscape and portrait. The text needs to be resized or the box needs to be slightly bigger to account for trips with hundreds of miles.
Attachments
Screenshot_2012-11-14-10-50-08.png
Screenshot_2012-11-14-10-50-08.png (108.01 KiB) Viewed 1661 times
Screenshot_2012-11-14-10-49-54.png
Screenshot_2012-11-14-10-49-54.png (105.61 KiB) Viewed 1661 times
Droid Bionic Stock 4.0.4
Steviex2Shoes
 
Posts: 6
Joined: Sat May 26, 2012 12:49 am
Location: Camp Lake, WI
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Thu Nov 15, 2012 10:57 am

A frustrating bug.
Whenever a popup (titled "Menu", "Ready to go", "Report" etc) is in front of the map, the volume buttons of the device change the ringer volume. When the map is showing, it changes the media volume. I'd expect it to change only media volume as long as Waze is actively running. Full screen menus, such as "Search results" or "My Waze" etc work as expected.
Telempe
 
Posts: 76
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Sun Nov 18, 2012 11:26 pm

Sometimes the client drops my speed to 0 for no apparent reason. It may happen for a fraction of a second or up to ~5 minutes. I have failed yet to find any reason. It happens most often when driving on a highway, even in areas with good mobile signal. I'm guessing it's not a GPS problem because my position keeps updating as usual on the client.
Telempe
 
Posts: 76
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Tue Nov 20, 2012 9:02 am

perlin wrote:
Telempe wrote:Sometimes the client drops my speed to 0 for no apparent reason. It may happen for a fraction of a second or up to ~5 minutes. I have failed yet to find any reason. It happens most often when driving on a highway, even in areas with good mobile signal. I'm guessing it's not a GPS problem because my position keeps updating as usual on the client.

Please send logs (in debug mode- 2##2) and mention the time it happened.

Logs sent just moments ago. It happened several times during my drive on Sunday, 18th Nov at 17:42, 1 h 45 min drive.
Telempe
 
Posts: 76
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby Telempe » Tue Nov 20, 2012 10:05 am

The client has started to show only the new splash screen now, albeit not 100% full screen. There is a small part at the top showing the map (the black area between status bar an splash screen is the map still loading). Did I not notice this in the fix list or was this just a minor fix not worth mentioning?
SC20121120-115442.png
SC20121120-115442.png (38.32 KiB) Viewed 824 times
Telempe
 
Posts: 76
Joined: Fri Mar 04, 2011 8:11 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby waasup42 » Mon Nov 12, 2012 3:30 pm

dmcconachie wrote:Sure this was expected but just for completeness...

Miles vs KM setting still not retained between installs. :roll:

+1 to this. It's minor, has been broken forever AFAIK but will the km setting EVER be preserved? :roll:
Samsung Nexus S - Jelly Bean Build: JZO54K Kernel: 3.0.31 (Android 4.1.2) - Waze Beta v3.5.3.906
waasup42
 
Posts: 13
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:29 pm
Location: Brampton, Canada
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Android beta 3.5.0.105 feedback thread

Postby WeeeZer14 » Fri Nov 16, 2012 4:35 am

Den_in_USA wrote:Question: What are Wazers presently doing when they are stopped at a railroad crossing, what kind of alert can be sent? Can there be a "Train" alert added?

Just report Traffic -> Standstill and you can put "train" in the description (you have the time, you are waiting for the train to pass ;) )
iPhone 5s (AT&T) • iOS 7.0.3 • Waze 3.7.6.0
Image
✰ Mega Driver ✰ Mega Mapper ✰ 1M Points ✰
Country Manager: USA • Regional Coordinator: USA South Atlantic (KY, TN, NC, SC)
Navigation/Routing ExpertForum Moderator
WeeeZer14
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 3761
Joined: Sun Apr 11, 2010 3:27 pm
Location: Knoxville, TN, USA
Has thanked: 46 times
Been thanked: 312 times

PreviousNext

Return to App Beta Testing

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]