iOS 3.5.1 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: Unholy, bextein

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Wed Dec 19, 2012 5:42 am

WeeeZer14 wrote:It has been this way for a very long time (or forever). You can think of it as a bug OR a feature -- it lets you verify that the roads ended up where you recorded them ;)

so waze will consider it as bug and try to fix it?
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Wed Dec 19, 2012 12:55 am

May I know why the map updated, but the paved route (red line) still appear in waze client?

I'm using iPhone 4 with iOS 6.0.1

Please advice.

Image
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Mon Dec 03, 2012 1:56 am

actually what the "Searching network.." indicates for?

is it just indicates no network connection between client and waze server?
if like that, but why i still able perform downloading (refresh my map area to download the new map tile) and uploading (send log to waze server) while showing "Searching network.." on client?

please advice..

thanks..
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Fri Nov 30, 2012 2:07 am

"Searching network.." appear in the middle of the driving..

log sent.

between 9.53am-9.56am and between 10.00am-10.03am (MYT/UTC+8)
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Thu Nov 29, 2012 12:59 pm

perlin wrote:Please send logs in debug mode and mention date & approximate tome of such a drive.

log sent.

the whole driving show "Searching network..."
from 8.47pm - 8.56pm (MYT/UTC +8)
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Wed Nov 28, 2012 2:39 pm

How to send log in debug mode?
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Tue Nov 27, 2012 11:11 am

ahcheong wrote:always show 'Searching Network' during driving.

while showing 'Searching Network', the route for the driving will not appear in WME.

hope can solve the problem as soon as possible..

because of that, we lost a lot of miles of driving.. most of them are trying to complete the waze map in own area.
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Tue Nov 27, 2012 12:51 am

always show 'Searching Network' during driving.

while showing 'Searching Network', the route for the driving will not appear in WME.
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Mon Nov 26, 2012 12:35 am

Waze 3.5.1 on iOS 6.0.1..

a lots of drives don't appear in WME..

p/s: no show searching network in waze client for the disappear drive
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby ahcheong » Tue Nov 13, 2012 2:12 pm

perlin wrote:
ahcheong wrote:actually since v3.5, I always face "searching network" in waze client for iOS.

I'm using iPhone 4 with iOS 6.0.1.

Please advice.

Please send logs.

Log sent.
ahcheong
 
Posts: 38
Joined: Tue Mar 22, 2011 11:48 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users