iOS 3.5.1 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderator: Unholy

iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby fvwazing » Wed Nov 14, 2012 10:34 pm

AlanOfTheBerg wrote:VIP shield and jump does not happen for VIPs.


Yup, noticed that. Not vain enough to report it as a bug, though! :lol:
Waze jezelf!
600K+ edits
AM for some 25.000 km² around Maastricht, the Netherlands
iPhone 3Gs / iOS 6.0.1
fvwazing
Country Manager
Country Manager
 
Posts: 3593
Joined: Sat Nov 14, 2009 2:48 pm
Has thanked: 415 times
Been thanked: 385 times

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby alperny » Wed Nov 14, 2012 11:33 pm

Can't get any meet-up or 'share drive' functioning to work at all. i can successfully send the email/sms to the other user, but after that nothing works. For example, with the meet up function, my friend will click "send" on the map to send his location to me, and then it will say "waiting for alperny to start driving" but then it never updates. even though i AM driving. it also does not send me their location at all. very often the map will also go away and instead it will say that i have cancelled the request, even though i haven't. I was really looking forward to using this feature, so i hope it is fixed soon...
alperny
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 27, 2012 10:40 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby perlin » Thu Nov 15, 2012 10:06 am

alperny wrote:Can't get any meet-up or 'share drive' functioning to work at all. i can successfully send the email/sms to the other user, but after that nothing works. For example, with the meet up function, my friend will click "send" on the map to send his location to me, and then it will say "waiting for alperny to start driving" but then it never updates. even though i AM driving. it also does not send me their location at all. very often the map will also go away and instead it will say that i have cancelled the request, even though i haven't. I was really looking forward to using this feature, so i hope it is fixed soon...

We are experiencing a few issues with this feature. Working in solving them. Thanks for reporting.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 1312
Joined: Thu Sep 16, 2010 8:42 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby maxgot » Thu Nov 15, 2012 10:23 am

If the app never launches (crashes after a few secs of the start logo screen), are there still any useful logs I could send to anyone interested to investigate?
maxgot
 
Posts: 15
Joined: Tue Mar 24, 2009 12:41 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby perlin » Thu Nov 15, 2012 11:34 am

o4qksoaq wrote:If the app never launches (crashes after a few secs of the start logo screen), are there still any useful logs I could send to anyone interested to investigate?

See "Sending Crash Reports to a Developer"

https://developer.apple.com/library/ios ... tions.html#//apple_ref/doc/uid/TP40007959-CH10-SW9
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 1312
Joined: Thu Sep 16, 2010 8:42 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby stevecody » Thu Nov 15, 2012 4:03 pm

My missing segments problem has returned. It disappeared for 2 days and then returned this morning for the exact same segments as in my posting here:
http://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=31262
Steve Cody
iPhone 4 - Verizon - iOS 6.0.1
AM: Columbia, SC and Sumter, SC
Image
stevecody
Area Manager
Area Manager
 
Posts: 127
Joined: Tue Jul 24, 2012 9:18 pm
Location: Columbia, SC, USA
Has thanked: 0 time
Been thanked: 2 times

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby Trakr » Thu Nov 15, 2012 4:10 pm

Using an iPhone 4 5.1.1 and just loaded 3.5.1. Now I get no RLC warning.
It did fix the problem of not being able to select 'Minimal' for Navigation guidance though.

I am getting alot of 'Uh-Oh' windows though when starting the app that close and then it seems like everything is working fine. I always use 'Switch Off' in Waze when not using it.
Tampa, FL area, AM Level 4
Trakr
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 18, 2012 7:12 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby AlanOfTheBerg » Thu Nov 15, 2012 4:16 pm

Trakr wrote:I am getting alot of 'Uh-Oh' windows though when starting the app that close and then it seems like everything is working fine. I always use 'Switch Off' in Waze when not using it.

It's been posted that perhaps Facebook friends setting may be causing this issue
Wiki Resources: Map Editing Manual | alanoftheberg@gmail.com
Oregon-based US Country Manager | iPhone6 - VZ - iOS 9.2.1 | Waze v4.2b
AlanOfTheBerg
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 23416
Joined: Sat Aug 28, 2010 8:48 pm
Location: US Country Manager - Oregon, USA
Has thanked: 1074 times
Been thanked: 4507 times

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby Trakr » Thu Nov 15, 2012 4:22 pm

AlanOfTheBerg wrote:It's been posted that perhaps Facebook friends setting may be causing this issue


Update: I am not using Facebook and have never even opened that part of Waze.
Tampa, FL area, AM Level 4
Trakr
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 18, 2012 7:12 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: iOS 3.5.1 official feedback thread

Postby devaudio » Thu Nov 15, 2012 4:47 pm

Running: iOS 5.1.1, Jailbroken, iPhone 4

I have had it crash every since 3.5, and i reverted to older versions. 3.5.1 comes out, I try it, and fine that 3.5.1 did not resolve my crash issues. However, reading through the crash logs, i was able to see what was actually making it crash all the time: the cydia add-on AllPlay. The Key for me was seeing this in the log:
Code: Select all
NSInvalidArgumentExceptionj-[MPMoviePlayerControllerNew setAllowsWirelessPlayback:]: unrecognized selector sent to instance 0xf0639e02

After removing AllPlay from my device, waze works perfectly
devaudio
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 31, 2011 7:44 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: No registered users