Android 3.5.1.4 official feedback thread

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Sun Dec 09, 2012 12:49 pm

BiggyB99 wrote:Hi All,

i searched the forum but couldn't find an answer, maybe anyone can help me with this.
Im running Waze 3.5.1.4 on an android 4.0.4.
The auto-lock function does not work. Wether I'm navigating in WAZE or just using the map the screen will always dim accordingly to phone settings. I tried with the function on and with the function off, both will not work.

Anyone experienced this and knows how to fix it? I can't navigate now :(

Which device are you using? Did you check the auto-lock settings in the device itself?
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Sun Dec 09, 2012 12:54 pm

pvaladares wrote:Most of the times I try to update gas prices I get a "no gps signal available" message although waze shows my current gps position and routing is ok.

I'll appreciate if you can provide a few of them (their location, I mean), so I'll try to reproduce the problem.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Wed Dec 12, 2012 8:02 am

pvaladares wrote:
CrackedLCD wrote:
pvaladares wrote:Most of the times I try to update gas prices I get a "no gps signal available" message although waze shows my current gps position and routing is ok.


Sent from my LT18i using Tapatalk 2


You're not alone on that. Both me and another local user have experienced this on our Galaxy S phones on Gingerbread. I just got a new Droid DNA and have only run Waze once but so far it hasn't given the error, so I dunno if it's software related or hardware related. I'd think Sony Ericsson phones should have better GPS than our crappy Samsungs, though.



The problem is only when I try to update gas prices. It I try to report anything else it works OK.
It should not be related with the GPS.

I'm sorry for the confusion, but the feature of reporting gas prices is not embedded in Portugal yet. If you can see the button of "Gas Prices" in the report menu then this is a bug. I'll appreciate if you send me a screenshot of that.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Wed Dec 12, 2012 8:24 am

CBenson wrote:I continue to have the problem that whenever I add a stop, waze tells me to proceed to highlighted route even though I am on the highlighted route.
PTAHRAAS.jpg

Please send logs and mention the date & time of the problem.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Wed Dec 12, 2012 8:45 am

pvaladares wrote:
perlin wrote:I'm sorry for the confusion, but the feature of reporting gas prices is not embedded in Portugal yet. If you can see the button of "Gas Prices" in the report menu then this is a bug. I'll appreciate if you send me a screenshot of that.


I visited Spain and got the feature unlocked.
The gas prices worked good so far.
Now it just shows the 'no gps available' message.

In Spain this feature is available. I guess the button got stuck and stayed on your screen when you got back to Portugal. Can you try re-installing (plus deleting waze folder)?
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Thu Dec 13, 2012 8:59 am

CBenson wrote:
perlin wrote:
CBenson wrote:I continue to have the problem that whenever I add a stop, waze tells me to proceed to highlighted route even though I am on the highlighted route.
PTAHRAAS.jpg

Please send logs and mention the date & time of the problem.

This is entirely repeatable. It happens whenever I add a stop. However, I'm unable to send logs on this issue.

I think I managed to pin down this issue. Apparently it tells you to proceed to highlighted route when you add a stop by passing through the preview screen. If you add a stop just by tapping the name of the destination (which is possible only in favorites or history)- the problem won't occur.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Thu Dec 13, 2012 12:04 pm

Autourdupc wrote:After uninstalling Waze, deleting Waze folder and reinstalling Waze, setting for Gas station are lost (preferred gas and order). They are not stored into my account.

Settings are always lost after clean installation. They are saved only upon upgrading.
Only favorites are saved on the server. Settings are saved on the app itself.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Thu Dec 13, 2012 2:56 pm

It's totally legit to put here also suggestions and feature requests, in addition to bug reports.
It's not getting lost, as I'm following everything you wrote and take it under consideration.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Tue Dec 18, 2012 9:29 am

Colonel667 wrote:Waze crashed at the splash screen for me on a new inofficial Android 4.2.1 ROM on my Nexus One. No idea if you're interested in this, since it's an inofficial ROM, but maybe there's something wrong with general 4.2.1 compatibility, who knows?

Does it crashes every time? Often? Just this one time?
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

Re: Re: Android 3.5.1.4 official feedback thread

Postby perlin » Tue Dec 18, 2012 9:30 am

deeggo wrote:
perlin wrote:It's totally legit to put here also suggestions and feature requests, in addition to bug reports.
It's not getting lost, as I'm following everything you wrote and take it under consideration.

Will waze.uservoice.com be taken down then?

As far as I know there aren't any plans to take it down.
Image
Join Waze. We have cookies..
perlin
Waze Team
Waze Team
 
Posts: 858
Joined: Fri Jan 06, 2012 11:07 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 74 times

PreviousNext

Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]