Server major problem?

These forums are specific to the Waze mobile app. Post here if you experienced a problem while using the app, have a question about the app functionality or a feature such as navigation or search.

Moderators: krankyd, Unholy

Server major problem?

Postby ally_b » Fri Dec 21, 2012 7:16 pm

I'm getting no map tiles appearing, no routing, no alerts, no scoreboard and no groups in the client, and when I went on the internet and checked the Live Map for the UK the only icons appearing are very old information about roadworks etc. No traffic info, no Wazers, no recent reports. Has the intl server crashed or something?

I have a long journey tomorrow, I might need to poison my iPhone by installing some other app like M8 just to get traffic information... :(
ally_b
ally_b
 
Posts: 7
Joined: Sun Sep 02, 2012 8:02 am
Location: Northampton
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Server major problem?

Postby dirgela » Fri Dec 21, 2012 7:40 pm

I have only experienced strange behavior today - waze ignored some traffic jams (no coloring). I saw to wazers in front of me crawling through the almost complete standstill, but there was no waze report about it. I tried to Mark it manually, but it would still not show traffic on the map, only my Mark. Į suspect they do silent changes again and as usual it causes a lot of issues.
*-*-*-*-*-*
iPhone 4S
dirgela
 
Posts: 181
Joined: Mon Aug 22, 2011 6:34 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: Server major problem?

Postby gerben » Fri Dec 21, 2012 9:05 pm

I had some problems as well between 7 and 8 CET. Seems OK now...
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
ImageImageImageImage
gerben
Waze Global Champs
Waze Global Champs
 
Posts: 4758
Joined: Sun Dec 13, 2009 10:42 pm
Location: Almelo
Has thanked: 31 times
Been thanked: 174 times

Re: Server major problem?

Postby JwK_ » Fri Dec 21, 2012 8:49 pm

on INTL (Sweden) I'm getting 'Searching Network', tried on three android devices, with two different networks, so something is probably going on. My first thought was christmas traffic, as this is one of the biggest road-days of the year.

Edit: clarification - In other words; i don't get any info form servers. No new map data, no traffic, no wazers, nothing.
JwK_
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 01, 2011 7:52 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Server major problem?

Postby Kuhlkatz » Fri Dec 21, 2012 9:44 pm

Had exactly the same this morning and on the way home this evening.
It wouldn't route at all. Tiles still loaded this morning though, but I had mostly blank patches on my way home.

Earlier, even when connected via Wi-Fi, it showed searching network when looking at tiles in remote areas from my location.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Carel Cornelius
AM : Centurion & Sandton, ZA
CM & Coordinator, South Africa
Using HTC One, Stock ROM, Android 4.2.2
Image
South African Wiki Waze Wiki Map Editing
Kuhlkatz
Beta tester
Beta tester
 
Posts: 847
Joined: Fri Jul 20, 2012 6:11 pm
Location: Centurion, Pretoria, South Africa
Has thanked: 25 times
Been thanked: 131 times

Re: Server major problem?

Postby mssusa » Sat Dec 22, 2012 4:29 am

Finally!

I've been facing these problems intermittently since last week. Especially in the morning (GMT+3). And since last night I couldn't get a connection at all. To make it worse I asked for a refresh of the map in my area and now have no map at all :)
mssusa
 
Posts: 305
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:27 am
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Server major problem?

Postby mssusa » Sat Dec 22, 2012 2:58 pm

Worked for a while around 11am GMT then down again. At least I was able to download the map during that period :sad:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mssusa
 
Posts: 305
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:27 am
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Server major problem?

Postby mssusa » Mon Dec 24, 2012 2:57 pm

Am I the only one here?

It worked yesterday and this morning except for routing, but it is down again :-(. I tried 3G and 2 different ISPs with no luck. Rebooted with no luck. Is it just me? Should I contact support?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
mssusa
 
Posts: 305
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:27 am
Location: Riyadh, Saudi Arabia
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time


Return to Waze App

Who is online

Users browsing this forum: jameseallen81